02 / 05 / 2024

Kayseri YHT müjdesi

Kayseri YHT müjdesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kayseri-Ankara-İstanbul yüksek hızlı tren projesine ilişkin açıklama yaptı. Arslan, projenin ihalesini bu sene yapıp, 4 sene içerisinde de bitirip, Kayseri'nin ve Kayserililerin hizmetine sunulmasını planladıklarını söyledi.

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi! Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi... Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Kayseri projesi için Mayıs 2023 müjdesi! 194 yeni konut için tarih belli oldu! Kaçırmayın!

TOKİ Kayseri projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Tam tamına 194 yeni konut için tarih belli oldu! Kaçırmayın...

TOKİ Kayseri 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi! 194 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ Kayseri 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi... 194 yeni konut için bu tarihe dikkat... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

TOKİ Kayseri projesinde Mart 2023 müjdesi! Tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Kayseri projesinde Mart 2023 müjdesi... Tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Kayseri projesi için resmen Ocak 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor!

TOKİ Kayseri projesi için resmen Ocak 2023 müjdesi geldi... Kayseri'deki tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor...

Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi verdi. Şahin, Güney Şehir Yeni Yaşam Alanı (Geneyik) ve Bayramlı Yeni Şehir Alanı’nda uygulanacak olan toplu konut projesi tanıttı.

Denizlispor'a stat müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyonluk yarışı veren Denizlispor'a stat müjdesi verdi.

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

TOKİ'den dar gelirliye konut müjdesi!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ hizmet binasında düzenlediği basın toplantısında konuştu.Dar gelirliye konut müjdesi veren Bulut, düşük taksitle konut uygulaması başlatacaklarını kaydetti.

Ergün Turan'dan Fatih'e millet bahçesi müjdesi!

Eski TOKİ Başkanı ve AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, Fatih'e millet bahçesi müjdesi verdi. Turan, ''Her bir ada ve parsel üzerinde çalışmalar yapıyoruz'' diye konuştu.

Antalyalı dar gelirliye 5 bin konut müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,Kumluca’yı uçuracak projelerini açıkladı. Türel dar gelirliye 5 bin konut müjdesi verdi.

İbrahim Ulusoy'dan Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Kayseri Kocasinan'a sosyal tesis ve okul müjdesi!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçeye sosyal tesis ve okul müjdesi verdi.

Kayseri YHT müjdesi Haberi

Kayseri YHT müjdesi

 Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kayseri-Ankara-İstanbul yüksek hızlı tren projesine ilişkin, "Bu konuda hızlı bir şekilde adım atıp bu sene inşallah ihalesini yapıp, 4 sene içerisinde de bitirip, Kayseri'nin ve Kayserililerin ve bu ile gelecek misafirlerin hizmetine sunmuş olacağız." dedi.


Arslan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Mustafa Çelik'ten brifing aldı. Arslan ve Özhaseki, daha sonra Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen ve basına kapalı yapılan koordinasyon toplantısına katıldı.


Bakan Arslan, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, bakanlıklarının Türkiye'nin birçok yerinde projelerinin bulunduğunu belirtti. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan Binali Yıldırım'ın, hükümetin ve milletvekillerinin desteklerinin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Arslan, yerelde de valiliklerin, belediyelerin, sivil toplum kuruluşlarının desteğinin, birlikte hareket etmesinin çok daha önemli olduğunu anlattı.


Arslan,...