29 / 04 / 2024

kayseri yht projeleri

kayseri yht projeleri

Başbakan Erdoğan: "Biliyorum sizler de şimdi yüksek hızlı tren istiyorsunuz. Kayseri-Yerköy hızlı tren projesiyle, Kayseri'yi şu anda yapımı devam eden Ankara-Sivas yüksek hızlı tren hattına bağlama kararını aldık." dedi

Ankara-Kayseri YHT projesinin sözleşmesi haftaya imzalanacak!

Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Proje çalışmalarının bitirildiğine dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan kredi onayı alındı ve müjde veriyorum ihalesi yapıldı. Haftaya sözleşme imzalanacak” diye konuştu. 

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Oruçreis'te hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projeleri için 18 Ekim'de uzlaşma görüşmeleri başlayacak.

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

Hangi YHT hattı ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en önemli yatırımları arasında yer alan YHT projeleri tamamlandığında Ankara-Sivas arası seyahat süresi 12 saatten 2 saate, Ankara-İzmir arası 14 saatten 3 saat 30 dakikaya inecek.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Gar Tramvay Hattı 2 yılda tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay Hattı Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, binlerce yıllık medeniyeti, kültürü ve zenginlikleriyle Anadolu'nun kalbi olan Kayseri'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. 

Kayseri YHT ve Kayseri Havalimanı'nın genişletilmesi talebi mecliste!

Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesine ve Kayseri Havalimanı'nın genişletilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri YHT'nin tamamlanma süreci mecliste!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kura heyecanının başladığı Kayseri TOKİ projeleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Kayseri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Kayseri 2020 başvuru belgeleri neler? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar ve ödemeleri nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Kayseri 100 bin sosyal konut 2020 detayları....

Kayseri Sahabiye dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projeleri arasında yer alan  Sahabiye Kentsel Dönüş Projesi için imzalar atıldı. Projede 218 konut ve 18 dükkan yer alacak.

kayseri yht projeleri Haberi

kayseri yht projeleri

Başbakan Erdoğan, Kayseri Büyükşehir Belediyesince yapımı tamamlanan 700 dönüm üzerine kurulu, 10 ayrı etkinliğin aynı anda yapılabileceği Anadolu Harikalar Diyarında düzenlenen toplu açılış törenindeki konuşmasına, "Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi üzerine olsun ey Kayseri, seni yürekten selamlıyorum" diyerek başladı ve Kayseri'nin ilçelerini tek tek sayarak oralarda yaşayan vatandaşlara selamlarını söyledi. 


Bugüne kadar Kayseri'ye mahc olmadıklarını, bundan sonra da mahcup olmayacaklarını, 12 yıldır olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz çalışarak Kayseri'ye hizmet edeceklerini belirten Başbakan Erdoğan, şöyle devam etti:


"Artık sadece Kayseri'nin merkezinde olan bir büyükşehir belediyesi yok. Şimdi Kayseri'nin mülki sınırlarını kapsayacak şekilde büyükşehir belediyemiz, hizmetleriyle inşallah oralara ulaşacak. Bizler merkezi yönetim olarak her zaman yanınızda olduk, bundan sonra da olacağız. Çünkü Kayseri Orta Anadolu'da bizim adeta taçlandırılmış ilimiz. Daha önce...