13 / 05 / 2024

kaz dağlarında yangın

kaz dağlarında yangın

Kazdağları'nın Havran ilçesi sınırlarında çıkan ve yaklaşık 500 hektarlık alanı etkileyen orman yangını kontrol altına alındı.

Nef Arsa Kaz Dağları'nda arsa alana ev hediye! Peşin ödemeye 40 bin TL indirim fırsatı!

Nef Arsa Kaz Dağları'nda satışlar devam ediyor. 28 Nisan'a kadar online görüşmelerde peşin ödemede 40 bin TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nef Arsa Kaz Dağları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Son Dakika! Ankara Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Ankara Şeker Fabrikası'nda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale için fabrikaya sevk edildi.

Tayfun Küçükoğlu: Binaların inşasında yangın güvenliğine öncelik verilmeli!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütleri arasında yer alan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, ‘Yangından Korunma Haftası’nda yaptığı açıklamada; yangın güvenliği konusunda yeni inşa edilen ve yenilenen binalarla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Ajda Pekkan Kaz Dağları'nda arsa arayışında!

Bir süredir Bodrum'da arsa almak için piyasayı yoklayan Süperstar Ajda Pekkan fiyatlar nedeniyle rotasını değiştirdi. Pekkan şimdi de Kaz Dağlar'da arsa satın almak için arayışa girdi.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Kaz Dağları imara mı açılıyor?

Balıkesir'e bağlı Edremit Belediyesi'nin Kaz Dağlarını yeniden imara açtığı ve tarım arazilerini doğrudan satış yoluyla satışa çıkarttığı iddia edildi. 

Ünlülerin gayrimenkulde yeni gözdesi: Kaz Dağları!

Pandemiyle beraber izole yaşam sürmek isteyen ünlü isimler gözünü Kaz Dağları'na dikti. Magazin dünyasının sevilen isimleri bu bölgeden arsa ve ev arayışlarına girdi.

Derin Mermerci Kaz Dağları’ndan arsa aldı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Derin Mermerci'nin kaz dağlarından arsa aldığını yazdı.

Kıvanç Tatlıtuğ Kaz Dağları'nda ev arayışına girdi!

Son zamanlarda ünlü isimlerin gözdesi olan Kaz Dağları'na Kıvanç Tatlıtuğ da kayıtsız kalmadı. Yakışıklı oyuncu, Kaz Dağları'nda ev sahibi olmak için kolları sıvadı. 

Müge Boz, Kaz Dağları'ndan arsa satın aldı!

Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu Müge Boz, Kaz Dağları'ndan arsa satın aldığını, buraya ev yaptırmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Serenay Sarıkaya Kaz Dağları'nda ev sahibi oluyor!

Cem Yılmaz’la ayrıldıktan sonra soluğu Kaz Dağları’nda alan Serenay Sarıkaya, buradan ev sahibi olmak amacıyla 1.5 dönümlük arsa satın aldı. Gönlüne göre bir arsa bulan Sarıkaya, şimdilerde hayalindeki evin projesini çizdiriyor.

İmamoğlu Ailesi Kaz Dağları’nda ağaçları keserek villa mı inşa etti?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Kazdağları'nı savunmak demek yaşamı savunmak demektir" dedi ancak İmamoğlu Ailesi o Kaz Dağları'nda ağaçları keserek villalar inşa etti...

Kaz Dağları'ndaki yapılaşmanın, mevzi imar planlarıyla yapıldığı ortaya çıktı!

Kaz Dağları'nda uzun yıllar boyunca devam eden yapılaşmanın, mevzi imar planlarıyla yapıldığı ortaya çıktı.

kaz dağlarında yangın Haberi

kaz dağlarında yangın

Havanın kararmasıyla birlikte soğutma çalışmaları karadan devam ediyor. Tarla kenarında yakılan ateşten kaynaklandığı tahmin edilen ve saatteki hızı 76 kilometreye ulaşan rüzgar sebebiyle büyüyen yangın, sabah saatlerinde büyük ölçüde etkisini yitirmişti. Ekipler, riskli bazı noktalar üzerinde yoğunlaşırken, soğutma çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.


Yangına gün boyunca 2 yangın söndürme uçağı ve 4 helikopterle müdahale edildi. Karada 50 arazöz çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Hiçbir köyde can ve mal kaybı yaşanmadı. Boşaltılan Kalabak ve Tepeoba köylerinde ise hayat tamamen normale...