01 / 05 / 2024

Kazım Arslan özgeçmiş

Kazım Arslan özgeçmiş

2014 yerel seçimlerinde AK Parti Yozgat Belediye Başkan adayı olan Kazım Arslan kimdir? Kazım Arslan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte AK Parti Yozgat Belediye Başkan adayı Kazım Arslan...

7 bin 500 TL maaş alan emeklilere ekim müjdesi gelebilir mi? Bu ay emekli maaşı ek zam var mı, yok mu? Maaş+ 5 bin TL...

Milyonlarca emekli vatandaş maaşlarına zam yapılacak günü iple çekiyor. Peki, 7 bin 500 TL maaş alan emeklilere ekim müjdesi gelebilir mi? Bu ay emekli maaşı ek zam var mı, yok mu? Maaş+ 5 bin TL...

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

ABD ekonomisindeki büyüme, işgücü piyasasındaki soğuma ve enflasyon baskılarındaki yavaşlamanın etkileriyle Temmuz ve Ağustos aylarında ılımlı bir seyir izlediği açıklandı. Peki Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

Milyonlarca SSK ve BAĞKUR emeklisi merakla bekliyor... Ekim'de ara zam müjdesi gelir mi?

Milyonlarca SSK ve BAĞKUR emeklisinin merakla beklediği ara zam için adeta nefesler tutuldu. Peki Ekim'de ara zam müjdesi gelir mi?

2023 TYP mayıs ayı müjdesi geldi mi? TYP kadro açıklaması var mı? 2023 TYP son dakika gelişmesi

İŞKUR aracılığı ile okul gibi yerlerde temizlik personeli olarak çalışan vatandaşlar TYP'ye kadro gelecek mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. 2023 TYP mayıs ayı müjdesi geldi mi? TYP kadro açıklaması var mı? 2023 TYP son dakika gelişmesi.

Dul ve yetim maaşı kaç lira oldu? Mayıs 2023 maaşlarında son dakika! Yeni zam var mı, ikramiye ödenecek mi? 

Emekli maaşlarında taban ücretin 7.500 TL yapılmasının ardından dul ve yetim maaşları merak konusu oldu. Peki dul ve yetim aylıklarına yeni zam var mı, ikramiye ödenecek mi? 

Memur maaşlarına ek zam müjdesi geldi mi? Memurlara ek zam ne zaman yapılacak? Şimdi bakın!

Milyonlarca memur, maaşlara ara zam gelip gelmeyeceğini merakla araştırıyor. Peki Memur maaşlarına ek zam müjdesi geldi mi? Memurlara ek zam ne zaman yapılacak? Şimdi bakın!

Depreme dayanıklı bina nasıl anlaşılır? Eviniz depreme dayanıklı mı değil mi? Herkes hemen bunlara baksın! 

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler, Türkiye'nin riskini yeniden gündeme getirdi. Depreme dayanıklı bina nasıl anlaşılır? Eviniz depreme dayanıklı mı değil mi? Herkes hemen bunlara baksın! 

Bankada param varsa evde bakım maaşı kesilir mi? İşte yanıtlar!

Evde bakım maaşının alınması belli şartlara bağlıdır. Maaş almak için başvuru yapacak kişiler, “Bankada param varsa evde bakım maaşı kesilir mi?” sorusunun yanıtı aramaktadır. İşte detaylar!

Evi olan evde bakım parası alabilir mi? Evde bakım maaşı alan emekli olabilir mi?

Evde bakım maaşına dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları da “Evi olan evde bakım parası alabilir mi? Evde bakım maaşı alan emekli olabilir mi?” soruları olmaktadır. İşte merak edilen soruların yanıtları!

PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT personel alımı ilanları pek çok vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? Bugün hurdaya zam mı geldi, indirim mi? 24 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Vatandaşlar güncel hurda fiyatlarını merak ediyor. Bugünkü güncel hurda fiyatlarını araştıranlar bugün hurdaya zam mı geldi, indirim mi? sorusuna yanıt arıyor. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? 24 Kasım 2022 hurda fiyat listesi.

Brent petrol varil fiyatı kaç dolar? Brent petrol fiyatı 14 Ekim Cuma düştü mü, yükseldi mi?

Dün 94,92 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 94,57 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? Brent petrol 14 Ekim Cuma günü, düştü mü, yükseldi mi?

Gümüş fiyatları bugün kaç TL? Gümüş fiyatları düştü mü, yükseldi mi? 29 Eylül 2022 güncel gümüş fiyat listesi

29 Eylül 2022 gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Doların baskısı altında kalan gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu? Gümüş fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte 29 Eylül 2022 gümüş fiyat listesi...

Kazım Arslan özgeçmiş Haberi

Kazım Arslan özgeçmiş

Kazım Arslan kimdir?

Kazım Arslan, 10 Ağustos 1959 Yozgat doğumlu. Yozgat Cumhuriyet İlkokulu, Yozgat Merkez Ortaokulu ve Yozgat Lisesi'nde okuyan Kazım Arslan, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Yozgat Belediye Başkan adayı oldu.


1982 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Doktora eğitimini Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Klinik Biyokimya ana bilim dalında, 1995 yılında tamamladı. 


Kazım Arslan Keşan Suluca Sağlık Ocağı Tabipliği, Keşan Verem Savaş Dispanseri Baştabipliği, Sorgun İlçe Sağlık Grup Başkanlığı, Sağlık Bakanlığı 1.Sağlık Projesi Yozgat İl Koordinatörlüğü ve Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 


Kazım Arslan 1994 yılında meslek icrasına ara vererek o yıl yapılacak olan yerel seçimlerde Refah Partisi'nden Yozgat Belediye Başkan adayı olarak siyasi çalışmalara başladı. Ardından bir süre daha serbest tabiplik yaptı. 1994 yılından itibaren yerel ve...