04 / 05 / 2024

Kazım İspahani mimarlık

Kazım İspahani mimarlık

KM Mimarlık kurucusu Dr. Kazım İspahani kimdir? Mimar Kazım İspahani, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Dr Kazım İspahani, KM Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Kazım İspahani...

Traceıt Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Traceıt Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abouj Adeeb A. Abu Saadeh ve Nuraddın Kazımov ortaklığında kuruldu.

Newall Mühendislik Mimarlık Proje Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newall Mühendislik Mimarlık Proje Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Palantöken tarafından kuruldu.

Alyansha Zemin Jeoloji Yapı Mühendislik Mimarlık Makine Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alyansha Zemin Jeoloji Yapı Mühendislik Mimarlık Makine Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Kaplan tarafından kuruldu. 

Alatek Mühendislik Mimarlık Makine Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alatek Mühendislik Mimarlık Makine Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmayil Ala tarafından kuruldu. 

Softroom İst Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Softroom İst Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Seray Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seray Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Arı ve Kemal Çelik ortaklığında kuruldu.

Sözeri Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sözeri Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Sözeri tarafından kuruldu. 

Proset Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Proset Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Atila Kaptan ve Besim Sami Emiroğlu ortaklığında kuruldu. 

Bozdag Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozdag Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Bozacı ve Çağlar Ersin Bozacı ortaklığında kuruldu. 

Doka Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doka Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Soysal Bingöl tarafından kuruldu. 

Arta Frm Mühendislik Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Arta Frm Mühendislik Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasool Moradı Madadlou ve Fuat Kılıç ortaklığında kuruldu. 

Evsa Mühendislik Mimarlık Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Evsa Mühendislik Mimarlık Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Sami Güven ve Evren Yaman ortaklığında kuruldu.

Emak 365 İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emak 365 İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Şimşek tarafından kuruldu. 

Kazım İspahani mimarlık Haberi

Kazım İspahani mimarlık

Kazım İspahani kimdir?

Dr. Kazım İspahani, 1947 yılında İstanbul'da doğmuştur. 1972 yılında bitirdiği Yıldız Teknik Üniversitesi'nde 1982 yılına kadar akademik kariyerini sürdürmüştür. 


1976-1977 yıllarında Oxford Polytechnic ve AA London mimarlık okullarında çalışmış, 1980 yılında doktor ünvanını almıştır. Ulusal ve uluslararası mimari yarışmalarda 8 ödül kazanmıştır.


KM Mimarlık

KM Mimarlık Mühendislik ve Müşavirlik Ltd.Şti. 1984 yılında İstanbul'da Dr.Kazım İspahani tarafından kurulmuştur. 

Kurulduğu tarihten 1991 yılına kadar yurtiçinde ağırlıklı olarak konut ve otel mimari ve iç mimari çalışmalarını gerçekleştirmiş, 

1991 yılından itibaren de Türkmenistan, Kazakistan, Rusya, Ukrayna, İran ve Azerbaycan'da otel projelendirmeleri yapmış ve inşaatların kontrollük görevini üstlenmiştir. Bu yıllarda yurtiçinde de çeşitli endüstriyel ve idari yapılar projelendirmiştir. 


Firma kurucusu Dr. Kazım İspahani, 1947 yılında İstanbul'da doğmuştur. 1972 yılında bitirdiği Yıldız Teknik Üniversitesi'nde 1982 yılına kadar akademik kariyerini...