19 / 05 / 2024

Kazım Pazar

Kazım Pazar

Dakap Yapı İnşaat Limited Şirketi, Doğan Akbaba, Nurcihan Pazar ve Kazım Pazar ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Sancaktepe, Meclis Mahallesi' nde kuruldu.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

5 kasım pazar günü toplu taşımalar ücretsiz olacak mı? Hangi toplu taşıma araçları ücretsiz? 

5 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 45. İstanbul Maratonu, Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutlamak amacıyla "Yüzyılın Koşusu" sloganıyla büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu özel etkinliğe halkın ulaşabilmesi için toplu taşıma ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor.

Benzin ne kadar oldu? İşte 27 Kasım Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarına indirim geldi mi, Motorin ne kadar oldu? İşte 27 Kasım Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 27 Kasım Pazar 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

27 Kasım 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 27 Kasım Pazar 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Benzin fiyatlarına indirim mi geldi? İşte 20 Kasım Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu, motorin kaç TL oldu? İşte 20 Kasım Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 20 Kasım Pazar 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

20 Kasım 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 20 Kasım Pazar 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Motorinde indirim beklentisi! İşte 13 Kasım Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorine indirim mi geliyor, benzin, motorin ve LPG kaç TL olacak? İşte 13 Kasım Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 13 Kasım Pazar 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

13 Kasım 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 13 Kasım Pazar 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Şu anda akaryakıt fiyatı ne kadar? İşte 6 Kasım Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarında indirim ya da zam var mı, Akaryakıt ne kadar oldu, Şu anda akaryakıt fiyatı ne kadar? İşte 6 Kasım Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 6 Kasım Pazar 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

6 Kasım 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 6 Kasım Pazar 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutların kuraları çekildi!

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 dairenin kura çekimleri yapıldı.

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de anahtarlar teslim edildi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kazım Karabekir Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen 109 dairenin anahtar teslimi gerçekleşti.

Kayseri Kazım Karabekir'de 208 daire sahiplerine teslim edildi!

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi'nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bitirilen 6 blok 208 dairenin kura çekimi ve anahtar teslim töreni yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki törende konuşma yaptı...

Kazım Pazar Haberi

Kazım Pazar

Dakap Yapı İnşaat Limited Şirketi, Doğan Akbaba, Nurcihan Pazar ve Kazım Pazar ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Sancaktepe, Meclis Mahallesi'nde kuruldu.


Dakap Yapı İnşaat Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...