03 / 05 / 2024

keçe sanayi silivri

keçe sanayi silivri

T.C. Bakırköy İflas Müdürlüğü, İstanbul ili Silivri ilçesi Beyciler köyü T.E.M bağlantı yolundan Beyciler Köyü yönünde asfaltın sağında yer alan Keçe Sanayi Ticaret A.Ş'ye ait fabrika, lojman ve arsayı 9 milyon 258 bin 535,50 TL'den satışa çıkardı

Gülant Candaş nereli? Hangi üniversitede okudu? Ne iş yapıyor?

Gülant Candaş, kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi firmalarda görev aldı? Batısöke Çimento Sanayi’nde hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Gülant Candaş ile ilgili merak edilenler...

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

İstanbul’da kiralar cep yakıyor! Ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı! En pahalı ilçe Sarıyer, en ucuz ilçe Silivri!

İstanbul’da kira fiyatları aldı başını gidiyor. Ortalama kira fiyatları 13 bin lirayı aşarken, en pahalı ilçeler arasında Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Şişli ilçeleri dikkat çekiyor. Kiraların en ucuz olduğu ilçe ise Silivri.

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Anas Kazzıha ve Mahmut Keşe ortaklığında kuruldu.

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'de Mahmut Keşe ve Abdul Rahman Al Kılanı ortaklığında kuruldu!

Tek Akçe Dönüşüm Plastik Hurda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Akçe Dönüşüm Plastik Hurda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Osma ve İsmail Ökce ortaklığında kuruldu.

Gaziantep'e Sanayi ve Endüstri Merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kente  Sanayi ve Endüstri Merkezi inşa ediyor.

İzmir Menderes'e sanayi sitesi müjdesi!

İzmirli mobilyacılar için müjde geldi. Sektördeki büyük ve küçük işletmelerin bir arada toplanacağı sanayi sitesi Menderes'te inşa edilecek.

Çakır Cam Eğitim Hizmetleri Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Cam Eğitim Hizmetleri Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Havva Çakır tarafından kuruldu.

Piyap İnşaat, Söke OSB'de tesis açtı!

Prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonarme fabrika inşaatlarıyla dikkat çeken Piyap İnşaat, Söke Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni üretim tesisini açtı.

Beşler'den Silivri'ye fabrika!

Beşler Et Gıda Sanayi Silivri'de, 40 milyon dolarlık yatırımla bölgenin en büyük fabrikalarından birini kurdu.

Uluborlu'ya yeni sanayi sitesi kuruluyor!

Isparta Uluborlu'ya yeni sanayi sitesi kuruluyor. Yeni sanayi sitesinin tanıtım toplantısında Uluborlu Uluborlu Esnaf Ve Sanatkarlar, Nakliyeciler Odası Başkanı Mehmet Hamdi Şener ile ilçe sanayi esnafları katıldı.

Gaziosmanpaşa'daki dönüşümde 200 yıllık çeşme bulundu!

18. yüzyıla ait kitabesi kayıp Keçe Mandıra Çeşmesi Gaziosmanpaşa'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında bulundu. 3 aya kadar restorasyon başlayacak, dönüşüm çalışmalarına ara verilmeyecek.

keçe sanayi silivri Haberi

keçe sanayi silivri

Verilen ilan şöyle;

T.C. BAKIRKÖY İFLAS MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN TAKSİT VE PAZARLIKLA GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI

Dosya No : 2008/36 Esas

Müflis :Keçe Sanayi Ticaret A.Ş.

Bakırköy İflas Müdürlüğünün 2008/36 iflas sayılı dosyasında fevkalade alacaklılar toplantısında alınan karar gereğince Bakırköy iflas Müdürlüğünde pazarlık usulü ile satışına karar verilen gayrimenkulun;

A- TAPU KAYDI VE İMAR DURUMU : İstanbul ili, Silivri ilçesi, Beyciler köyü, 1604 parselde mevcut 65.995,71 m2 kargir lojman ve keçe fabrikası ve tarlası cinsindeki taşınmazın tamamı müflis Keçe Sanayi Ve Ticaret A.Ş. adına kayıtlıdır. Parsel İstanbul ili, Silivri İlçesi, Beyciler köyü T.E.M bağlantı yolundan Beyciler Köyü yönünde asfaltın sağında yer almaktadır.

B- HALİ HAZIR DURUMU : Taşınmaz konusu yer üzerinde muhtelif ebatta binalar bulunmaktadır. Taşınmazın...