27 / 04 / 2024

Keçi Adası imar

Keçi Adası imar

Keçi adasına yapılan inşaatın çevreye zarar verdiğini belirten vatandaşlar, durdurulmasını istedi. Adadaki inşaata çevrecilerden tepki Marmaris Körfezi'ndeki Keçi adasındaki inşaat faaliyetleri, çevreci derneğinin tepkisine yol açtı.

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Keçiören Belediyesi e-imar sistemini açtı!

Keçiören Belediyesi tarafından, belediyeye gitmeden imar durum, yapı kullanım, yol kotu tutanağı belgeleri ve yapı ruhsatına ilişkin işlemlerin yapılabileceği e-imar sitesini açtı...

Keçiören Hacıkadın'da hak sahipleri tapularına kavuştu!

Keçiören Hacıkadın Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi alanında imar planı ve parselasyon çalışmalarını tamamladı...

Keşan'da imar plan değişiklikleri yapılıyor!

Keşan Belediyesi, imar plan değişikliğine ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Kuzey Ankara Girişi Keçiören Etabı imar planı askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Keçiören Etabına ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği 27 Ağustos'ta askıdan indiriliyor...

Ankara Keçiören'de nitelikli konut sıkıntısı giderilecek!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’a ziyarette bulundu. Ak, Keçiören'deki konut sorununun yeni imar planıyla çözüleceğini söyledi.

Ankara Keçiören merkezi iş alanı imar planı askıda!

Ankara Keçiören İlçesi 19 Mayıs Mahallesi 90749 ada 2 sayılı parselde 1/5000 ölçekli nazım imar ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Söke, Kuşadası ve Efeler kentsel dönüşüm için onay bekliyor!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Söke, Kuşadası ve Efeler'de kentsel dönüşüm projelerinin iki yıldır imar revizyonları Meclis'ten geçmediği için başlatılamadığını söyledi.

Keçiören Ovacık'ta 14 yıllık arsa inadı!

Keçiören Ovacık Mahallesi'ne 2002 yılında imar verilmesine rağmen 14 yıldır mahalle sakinleri evlerini yapmak için ruhsat verilmesini bekliyor. İmara itiraz eden bir kişi yüzünden Ovacık Mahallesi'ne tam 14 yıldır ruhsat verilmiyor.

Keçiören Atapark Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

Gençlerin daha çok sporla uğraşması için ilçeye nitelikli spor alanları kazandıran Keçiören Belediyesi, Atapark Kapalı Spor Salonu'nun da yapımını tamamladı.

Keçiören'de taksi duraklarının yapım çalışmaları tamamlandı!

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün taksici esnafıyla görüşerek planladığı yenileme çalışmaları sonrasında Kalaba ve Sancaktepe taksi duraklarının yapım çalışması tamamlandı.

Düzce Soğukpınar Mahallesi için imar planı hazırlandı!

Düzce Belediye sınırları içine alınan Soğukpınar mahallesine ilişkin kadastro sınırlarına göre imar planı hazırlandı. Düzce’nin yeni mahallesi için imar planı askıya çıktı. İnceleme ve itiraz süreci sonunda plan onaylanmış olacak.

Keçiören Belediyesi yatırımlarını 6 Altın Yıl adlı kitapta anlattı!

Keçiören Belediyesi 6 yılda yaptığı hizmetleri, yatırımları '6 Altın Yıl' adlı kitapta birleştirdi. Başkan Mustafa Ak'ın göreve geldiği 2009'dan 2015'e kadar yaptığı hizmetlerin anlatıldığı '6 Altın Yıl' adlı tanıtım kitabında projeler anlatıldı.

Keçi Adası imar Haberi

Keçi Adası imar

Keçi adasına yapılan inşaatın çevreye zarar verdiğini belirten vatandaşlar, durdurulmasını istedi. 

Adadaki inşaata çevrecilerden tepki Marmaris Körfezi'ndeki Keçi adasındaki inşaat faaliyetleri, çevreci derneğinin tepkisine yol açtı. Marmaris Çevrecileri Derneği Başkanı Ahmet Kutengin, Keçi adasındaki tadilat çalışmalarının ihale şartnamelerine aykırı yürütüldüğünü savunarak faaliyetlerin durdurulmasını istedi. Fenerin yapılan tadilatlarla restoran şeklini aldığını ileri süren Kutengin, "Bu çevre tahribatının bir an önce durdurulması için yetkilileri harekete geçmesini bekliyoruz"...