28 / 04 / 2024

Keçi Adası nerede

Keçi Adası nerede

Keçi adasına yapılan inşaatın çevreye zarar verdiğini belirten vatandaşlar, durdurulmasını istedi. Adadaki inşaata çevrecilerden tepki Marmaris Körfezi'ndeki Keçi adasındaki inşaat faaliyetleri, çevreci derneğinin tepkisine yol açtı.

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Söke, Kuşadası ve Efeler kentsel dönüşüm için onay bekliyor!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Söke, Kuşadası ve Efeler'de kentsel dönüşüm projelerinin iki yıldır imar revizyonları Meclis'ten geçmediği için başlatılamadığını söyledi.

Keçiören'e kapalı spor salonu inşa edilecek!

Keçiören Belediyesi, rofesyonel sporcuların yetişmesi için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Ovacık Mahallesinde yapılacak 2500 kişilik kapalı spor salonu için kolları sıvadı. Projesi tamamlanan spor kompleksi konforu, donanımı ile parmak ısırtacak.

Keçiören Muhtarlar Derneği binası açıldı!

Sivil toplum kuruluşlarına verdiği destekle takdir toplayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yapımını üstlendiği Keçiören Muhtarlar Derneği binasının açılış törenine de katıldı.

Keçiören Muhtarlar Derneği binası açıldı!

Keçiören Muhtarlar Derneği binası açıldı, sivil toplum kuruluşlarına verdiği destekle takdir toplayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yapımını üstlendiği Keçiören Muhtarlar Derneği binasının açılış törenine katıldı.

Keçiören Kanuni Park'ta büyük dönüşüm devam ediyor!

Keçiören Belediyesi, Aşağı Eğlence Kanuni Parkı'na çocuk oyun seti, fitness aleti, sentetik çim halı, kauçuk kaplaması, tel örgü, kamelya, bank, masa, şelale ve havuz ekipmanları yapımını sürdürüyor.

Ankara Keçiören'e dev meydan!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Belediyesi'nin önünde yeni meydan düzenlemesi yapıyor. Keçiören metro duraklarının da bulunduğu meydanda,tören alanı, amfi tiyatro, havuz, gezinti yerleri ve oturma grupları yer alacak.

Keçiören'e dev meydan!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Belediyesi'nin önünde yeni meydan düzenlemesi yapıyor. Keçiören metro duraklarının da bulunduğu meydanda, tören alanı, amfi tiyatro, havuz, gezinti yerleri ve oturma grupları yer alacak.

Adese Alışveriş Merkezleri Keçiören'de mağaza açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş., Keçiören Ankara'da 700 metrekare büyüklüğünde bir mağaza kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten konuya ilişkin KAP'a yapılan açıklama...

Keçiören Atapark Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

Gençlerin daha çok sporla uğraşması için ilçeye nitelikli spor alanları kazandıran Keçiören Belediyesi, Atapark Kapalı Spor Salonu'nun da yapımını tamamladı.

Keçiören'de taksi duraklarının yapım çalışmaları tamamlandı!

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün taksici esnafıyla görüşerek planladığı yenileme çalışmaları sonrasında Kalaba ve Sancaktepe taksi duraklarının yapım çalışması tamamlandı.

Keçiören Belediyesi yatırımlarını 6 Altın Yıl adlı kitapta anlattı!

Keçiören Belediyesi 6 yılda yaptığı hizmetleri, yatırımları '6 Altın Yıl' adlı kitapta birleştirdi. Başkan Mustafa Ak'ın göreve geldiği 2009'dan 2015'e kadar yaptığı hizmetlerin anlatıldığı '6 Altın Yıl' adlı tanıtım kitabında projeler anlatıldı.

Keçiören Belediyesi En Güzel Balkon yarışması sonuçlandı!

En Güzel Balkon, Pencere ve Bahçe Yarışması’nın jüri başkanlığını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak üstlenirken, Ankara Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası temsilcilerinden oluşan jüri seçim yapmakta oldukça zorlandı.

Keçi Adası nerede Haberi

Keçi Adası nerede

Keçi adasına yapılan inşaatın çevreye zarar verdiğini belirten vatandaşlar, durdurulmasını istedi. 

Adadaki inşaata çevrecilerden tepki Marmaris Körfezi'ndeki Keçi adasındaki inşaat faaliyetleri, çevreci derneğinin tepkisine yol açtı. Marmaris Çevrecileri Derneği Başkanı Ahmet Kutengin, Keçi adasındaki tadilat çalışmalarının ihale şartnamelerine aykırı yürütüldüğünü savunarak faaliyetlerin durdurulmasını istedi. Fenerin yapılan tadilatlarla restoran şeklini aldığını ileri süren Kutengin, "Bu çevre tahribatının bir an önce durdurulması için yetkilileri harekete geçmesini bekliyoruz"...