30 / 06 / 2024

keçiören kent ormanına kaç ağaç dikildi

keçiören kent ormanına kaç ağaç dikildi

2009 yılında göreve geldiğinde Keçiören’de 2.2 metrekare olan kişi başına düşen yeşil alan miktarını ikiye katlama başarısını gösteren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, son ağaçlandırma çalışmalarıyla bu miktarı 5.5 metrekareye çıkardı...

Ankara Keçiören'de taksitle satılık lojmanlar! 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Aşağı Eğlence, İncirli ve Ayvalı mahallelerinde yer alan lojmanları satıyor. Konutların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor...

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı yıkıldı!

Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesinde yer alan ve dün tüp patlaması sonucunda çöken Onbirler Apartmanı yıkıldı...

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi ekipleri Ankara Keçiören'deki Onbirler Apartmanı'nın yıkımına başladı.

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Keçiören Sancaktepe'ye spor tesisi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Keçiören Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi’nde 8 bin metrekarelik alana inşa edilen spor kompleksinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Keçiören Belediyesi'nin inşa ettiği kapalı otoparkta sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi tarafından inşa edilecek kapalı otoparkta sona gelindi.

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Keçiören Mahalle Konağı'nın temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden  Keçiören Belediyesi, Şehit Kubilay Mahallesi’nde inşa edeceği mahalle konağının temelini attı.

Keçiören Belediyesi engelliler için örnek okul inşa ediyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi, engellilere yönelik eğitim faaliyeti sunacak olan okulun inşaatında sona geldi...

Keçiören'e 50 milyon liralık spor yatırımı yapılacak!

Yatırımlarına devam eden Keçiören Belediyesi bu sene ilçeye toplam 50 milyon lira değerinde spor yatırımı yapacak.

Ankara Keçiören'deki metruk binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok sokak gezerek metruk yapıların yıkımı için talimatlar veriyor.

Ankara’daki Keçiören Kulesi inşaatına 60 milyon TL'lik bütçe!

Ankara’daki Keçiören Kulesi’ne 17 yılda 27 milyon TL harcama yapıldı fakat yapımı yarım kaldı. Şimdi bitmesi için 60 milyon daha harcanacak...

keçiören kent ormanına kaç ağaç dikildi Haberi

keçiören kent ormanına kaç ağaç dikildi


2009 yılında göreve geldiğinde Keçiören’de 2.2 metrekare olan kişi başına düşen yeşil alan miktarını ikiye katlama başarısını gösteren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, son ağaçlandırma çalışmalarıyla bu miktarı 5.5 metrekareye çıkardı. Keçiörenlilerin yeşil hasretini giderdiklerini belirten Başkan Ak, “Hedefimiz kişi başına düşen yeşil alanı 10 metrekareye yükseltmek” dedi.


Yeşillendirme çalışmalarına büyük önem veren Keçiören Belediyesi, Türkiye’nin en kalabalık ilçesinde kişi başına düşen yeşil alan miktarını kısa sürede 2.2 metrekareden 4.8 metrekareye çıkardı. Ağaçlandırma faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren belediye, kişi başına düşen yeşil alan miktarını 5.5 metrekareye yükseltti.


ANKARA’YA NEFES ALDIRACAK ORMANLAR


“Keçiören içinde yeşilleri değil, yeşiller içindeki bir Keçiören’i istiyor ve bunun için çalışıyoruz” diyen Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Kişi başına düşen yeşil alanı 10 metrekareye çıkararak yeşillikler içerisinde cennet gibi bir...