03 / 05 / 2024

Keçiören Kuşcağız nikah salonu

Keçiören Kuşcağız nikah salonu

Keçiören Belediyesi, yeni bir nikah sarayının temelini attı. Kuşcağız Mahallesi'nde inşa edilecek nikah sarayının temel atma törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Keçiören Belediyesi'nden satılık 2 iş yeri!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Keçiören'de yer alan iki adet iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Keçiören Bağlum Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Başkentlilerin yüzünü güldüren Keçiören Bağlum Millet Bahçesi projesinin ihalesi 15 EKim 2021 tarihinde yapılacak.

Ankara Keçiören Gül Kreş Adası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Kreş ve kütüphane sayımızı Keçiören'de artıracağız. Kreşlerimiz her yerden daha uygun fiyata hizmet vermektedir." şeklinde konuştu.

Keçiören Belediyesi'nin inşa ettiği kapalı otoparkta sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi tarafından inşa edilecek kapalı otoparkta sona gelindi.

Keçiören Belediyesi 4 bin 908 çiftle 'evet' rekoru kırdı!

Keçiören'de bu yıl rekor düzeyde nikah kıyılırken, Belediye aracılığıyla 4 bin 908 çift evlendi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, evlenmek isteyen çiftlerin nikah işlemlerinin ivedilikle yapıldığını belirtti.

Keçiören'de eski lojmanlar yıkılıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kalaba'daki lojmanlarımızda 3 tane binamız var, burayı yıkıyoruz. Şehrimize büyük bir rekreasyon alanı daha kazandırıyoruz" dedi.

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Keçiören'de dönüşecek mahalleler açıklandı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçe genelinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları için "Keçiören’in 6’da 5’i gecekonduydu. Vatandaşımız kışın donar, yazın yanardı. 'İnsanca yaşam, insanca hayat' diyerek kentsel dönüşümü başlattık” açıklamasını yaptı

Keçiören Cumhuriyet Kulesi'nin inşaatı tam gaz!

Keçiören Belediyesi öz kaynaklarıyla hayata geçirilen Cumhuriyet Kulesi'nin yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Keçiören Belediyesi engelliler için örnek okul inşa ediyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi, engellilere yönelik eğitim faaliyeti sunacak olan okulun inşaatında sona geldi...

Ankara Keçiören'deki kreş sayısı artıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Söz verdiğimiz gibi ilçemizde kreşlerimizin sayısını artırdık" dedi.

Keçiören Kuşcağız nikah salonu Haberi

Keçiören Kuşcağız nikah salonu

Keçiören’de ortak bir geleceğe “Evet” diyerek imza atan genç çiftler için yeni bir nikah sarayı inşa ediliyor. Nikah sarayının temelini atan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Bol bol evetl’erin çıktığı bir tesis olacak. Bu tesiste hayır yok, çünkü herkes evlenmek için gelmiş olacak. Milletimiz de inşallah evet diyerek 16 Nisan’da Türkiye’nin önünü açacak” dedi.

Kuşcağız Mahallesi’nde inşa edilecek nikah sarayının temel atma törenine Mustafa Ak’ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Zafer Çoktan ve Keçiören Kadın Kolları Başkanı Mahpeyker Sert, Keçiören TOGEM Başkanı Dr.Ayten Aydın, STK temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YENİ KEÇİÖREN DOĞUYOR

Törendeki hitabına “Güzel bir işe ‘Bismillah’ diyerek evet diyoruz” sözleriyle başlayan Mustafa Ak, 4 bin 700 metrekarelik alana inşa edilecek tesisin içerisinde 500’er...