28 / 04 / 2024

Keçiören metrosu ne zaman bitecek

Keçiören metrosu ne zaman bitecek

Başbakan Yıldırım: "Keçiören Metrosu bu yıl sonunda bitecek. Buradan 27 kilometre Çubuk'a kadar da metroyu uzatıyoruz. Atatürk Kültür Merkezi'nden de Kızılay Meydanı'na kadar 3,5 kilometre daha ilave yapıyoruz" dedi.

Atatürk Kültür Merkezi - Keçiören metro hattında revizyon!

Yapımı süren Keçiören metrosunda revizyona gidildi. Tandoğan-Keçiören hattı Etlik Ovacık'a kadar uzatılacak. Ovacık'ta metro trenleri için depolama sahası yapılacak.Keçiören metrosu Etlik'te inşaa edilecek Şehir Hastanesi'nin önünden geçecek...

Keçiören metrosu ne zaman bitecek?

Keçiören metrosu ne zaman açılacak? Keçiören metrosu ne zaman hizmete girecek? Keçiören metrosu ne zaman bitecek? Keçiören metrosu ne zaman hizmete açılacak? İşte Keçiören metrosu hakkındaki sorulara cevaplar...

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara'da arsa alacaklara müjde! Keçiören'deki 9 arsa satılıyor! 

Ankara Keçiören Belediyesi, Ankara ili, Keçiören ilçesinde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Peki Keçiören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara’daki Keçiören Kulesi inşaatına 60 milyon TL'lik bütçe!

Ankara’daki Keçiören Kulesi’ne 17 yılda 27 milyon TL harcama yapıldı fakat yapımı yarım kaldı. Şimdi bitmesi için 60 milyon daha harcanacak...

Keçiören Belediyesi'nden 57.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mülkiyeti Keçiören Belediyesi'ne ait olan 2 adet arsa vasılı gayrimenkul toplamda 57 milyon 923 bin 250 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi kapalı teklif usulü ile yapılacak. 

Keçiören'de 5.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Keçiören Belediyesi tarafından Mülkiyeti Keçiören Belediyesi'ne ait sosyal tesiste yer alan 2 bağımsız bölüm ihale ile satışa sunuluyor. İhale 4 Temmuz'da yapılacak...

Keçiören'de 15,7 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Keçiören İlçesi'ne bağlı Ayvalı Mahallesi'nde yer alan arsa toplam 15 milyon 750 bin TL bedelle satışa sunuluyor. 4 bin 500 metrekare alana sahip arsanın ihalesi 27 Şubat'ta gerçekleştirilecek. 

Keçiören Portova Ankara teslimleri!

Portova Ankara projesinde fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor. Keçiören Portova Ankara teslimleri ne zaman?

Keçiören Northland Ovacık ne zaman teslim?

5 blok şeklinde yükselen Keçiören Northland projesi 313 konut ve 21 dükkandan meydana geliyor. Peki Keçiören Northland Ovacık ne zaman teslim?

Keçiören'deki iki metruk yapı yıkıldı!

Keçiören Belediyesi'ne bağlı Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Kuşçağız Mahallesinde bulunan 2 adet metruk yapının yıkımı gerçekleşti.

Keçiören Metrosu İvedik’e kadar uzatılacak!

5 Ocak’ta hizmete açılan Keçiören Metrosu'nun Etlik üzerinden İvedik’e uzatılacak. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek vatandaşlarla sohbet etti.

Keçiören Metrosu İvedik'e uzatılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Metrosu'na binerek ilçe halkıyla sohbet etti. Ak, Keçiören Metrosu’nun Etlik üzerinden İvedik’e bağlanması için bakanlığa talepte bulunulduğunun müjdesini verdi.

Keçiören Metrosu güzergahı!

İlçe trafiğine ve toplu taşıma sistemine büyük kolaylık sağlayacak olan Keçiören Metrosu bugün açıldı. 10 gün ücretsiz hizmet verecek Keçiören Metrosu nerelerden geçiyor? İşte Keçiören Metrosu güzergahı ve durakları..

Keçiören metrosu ne zaman bitecek Haberi

Keçiören metrosu ne zaman bitecek

 Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Metrosu'nun bu yıl sonunda biteceğini belirterek, "Buradan 27 kilometre Çubuk'a kadar da metroyu uzatıyoruz. Atatürk Kültür Merkezi'nden de Kızılay Meydanı'na kadar 3,5 kilometre daha ilave yapıyoruz." dedi. 


Keçiören Metrosu'nun test sürüşünün başlaması dolayısıyla düzenlenen tören dolayısıyla Keçiören Belediyesi önünde halka hitap eden Yıldırım, bugünün Keçiören için büyük bir gün olduğunu ifade etti. 


Yıllardır dillere destan olan Keçiören Metrosu'nun bitmesine bir adım kaldığını belirten Yıldırım, metro inşaatının yıllar önce başladığını, o dönemde Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Keçiören, Kızılay-Çayyolu ve Sincan-Batıkent metrolarının inşaatlarına başladığını dile getirdi.


Yıldırım, şöyle devam etti:

"Tabii bir belediye için bunlar büyük işler, büyük paralar. Bir miktar yaptı, sonra işi üzerimize yıktı. Ben o zaman bakandım. O zaman Cumhurbaşkanımız, 'artık bu metroları bir an önce bitirelim,...