02 / 05 / 2024

Keçiören projeleri 2016

Keçiören projeleri 2016

Andy-Ar'ın Ankara'da yaptığı 'Yerel Yönetimler Performans' araştırmasında en başarılı ilçe belediye başkanları arasında yer alan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bölgedeki projeleri anlattı. İşte o haber...

Keçiören'de 2016'da 25 bin 400 konut satıldı!

TUİK konut satışı verileri açıklandı. Verilere göre, Ankara Keçiören, en fazla konut satışı yapılan 2. ilçe oldu. Keçiören'de, 25 bin 400 ev satıldı.

Keçiören konut satışlarında 2. sırada!

Ankara Keçiören, 2016 yılında Türkiye'de en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe oldu. TÜİK, Türkiye'deki konut satışlarına ilişkin verileri açıklamada Keçiören'de 25 bin 400 konut satışı yapıldığı belirtildi.

Keçiören Taha Akgül Spor Salonu 19 Mayıs'ta açılacak!

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Ülkemize tek altın madalyayı kazandıran milli güreşçi Taha Akgül, Keçiören'in en büyük ilk spor salonunun da ismi oldu.

Keçiören Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Keçiören Belediyesi 2016 yılında da yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Keçiörenliler, inşaatları hızla yükselen Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi ve Spor Salonunu dört gözle bekliyor.

Keçiören Müteahhitler Birliği, Zonguldak'taki Creavit'i ziyaret etti!

Creavit, Zonguldak Gökçebey’de bulunan Vitrifiye üretim tesislerinde, Cuma günü Keçiören Müteahhitler Birliği yönetimini ağırladı. Vitrifiye üretim süreçleri anlatıldıktan sonra botanik bahçede organize edilen öğle yemeği yenildi.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası hastane ihalesi 2. oturum bugün!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 2. oturum bugün saat 15:00'te yapılacak.

Yeni Keçiören Bulvarı'nda son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 hafta önce yapımına başlanan ve Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın Basınevleri Kavşağı'ndaki ilk etabında çalışmalar rekor hızla ilerliyor.

Keçiören Belediyesi taksi duraklarını onarıyor!

KEÇİÖREN Belediyesi, taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor. Keçiören Belediyesi Taksici esnafıyla görüşerek estetik, fonksiyonel, dayanıklı taksi durakları için harekete geçti.

Keçiören Kent Meydanı'nda son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin, Keçiören Belediyesi’nin önünde yer alan ve Kızlarpınarı Caddesi ile Fatih Caddesi arasında kalan alanı kapsayan Keçiören Kent Meydanı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeni Keçiören Bulvarı için çalışmalar başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına başladı. Çalışmalar nedeniyle Selçuklu Caddesi ve Gülhane Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapatıldı.

Yeni Keçiören Bulvarı'nın inşaatı başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören’de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak, “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına bugün başlanacağını bildirdi. Kavşağın inşaatı 2 ay sürecek.

Keçiören Belediyesi Engelsiz Park hizmete açıyor!

Keçiören Belediyesi'nin hizmete açtığı "Engelsiz Park" engelli çocuklar ile diğer çocukların birlikte oyun oynamalarını sağlayarak engelleri ortadan kaldırdı.

Kosova Kardeş Keçiören Parkı açıldı!

Kosova’nın güneyinde, nüfusunun büyük çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Mamuşa kasabasında, Ankara’nın Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan “Kardeş Keçiören Parkı” ve “Çanakkale Şehitleri Anıtı” törenle açıldı.

Keçiören projeleri 2016 Haberi

Keçiören projeleri 2016

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "İddia ediyorum Başkent'te yeni trend bizim ilçemiz olacak" dedi 



'DEĞERİ HER GÜN ARTIYOR' 


İlki dönemdir başkanlık koltuğunda oturan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, projelerini anlattı. Keçiören'in her geçen gün büyüyen ve değeri artan bir bölge olduğunu vurgulayan Ak, "Eskiden burada 3 ev satsan Çankaya'dan 1 ev alabiliyordun. Yakında tam tersi olacak. Yeni Keçiören'i Ankaralılar çok beğenecek" dedi. 


'BOĞAZ KÖPRÜSÜ" GELİYOR'


Keçiören'in önemli projelerinden biri olan Gümüşdere'de sona gelindiğini belirten Ak, "Projede 8 ayrı yaya köprüsü yapılıyor. Bir tanesi Boğaz Köprüsü'nün benzeri. Yanında cami inşaatı var. Bittiğinde Ortaköy'den Boğaz Köprüsü'nü gören bir manzara ortaya çıkacak" dedi. Projenin 2016'da bitirilmesi planlanıyor. 


İki dönemdir başkanlık koltuğunda oturan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bölgenin en büyük probleminin ulaşım olduğunu belirtti. Ak, "Ulaşım sorununu...