07 / 05 / 2024

Keçiören sergi salonu

Keçiören sergi salonu

Keçiören Belediyesi, Keçiören’in ilk sergi salonunun inşaatını da tamamladı.

Keçiören’in ilk sergi salonu tamamlandı!

Keçiören Belediyesi, Keçiören’in ilk sergi salonunun inşaatını da tamamladı.

Keçiören spor salonu ve kültür merkezi inşaatında sona doğru!

Keçiören Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ile Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatları son hızla ilerliyor. Başkan Ak, inşaatı son aşamaya gelen kültür merkezini ve inşaatının yüzde 77’si tamamlanan kapalı spor salonunu gezdi.

Keçiören Bağlum Kültür Merkezi'nin yüzde 77'si tamam!

Keçiören'de hayata geçirilen Taha Akgül Kapalı Spor Salonu ile Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatları son hızla ilerliyor.

Keçiören Belediyesi'nden 15 yıllığına aynı hak tesisi ihalesi!

Keçiören Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan Esertepe'deki arsayı sınırlı aynı hak üzerinde kapalı otopark, düğün salonu, nikah salonu inşaatını 15 yıllığına ihaleye çıkarıyor. 28 Eylül Çarşamba günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 4 milyon 446 bin 200 TL olarak belirlendi.

Keçiören Taha Akgül Spor Salonu 19 Mayıs'ta açılacak!

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Ülkemize tek altın madalyayı kazandıran milli güreşçi Taha Akgül, Keçiören'in en büyük ilk spor salonunun da ismi oldu.

Keçiören Spor Salonu inşaatında yol yarılandı!

Temel atma törenine Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın da katıldığı Keçiören’in ilk spor salonunda inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Şubat ayında temeli atılan tesisin inşaatının yüzde 48’i tamamlandı.

Yeni Keçiören Bulvarı'nda son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 hafta önce yapımına başlanan ve Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın Basınevleri Kavşağı'ndaki ilk etabında çalışmalar rekor hızla ilerliyor.

Keçiören Belediyesi taksi duraklarını onarıyor!

KEÇİÖREN Belediyesi, taksi duraklarını yenilemeye devam ediyor. Keçiören Belediyesi Taksici esnafıyla görüşerek estetik, fonksiyonel, dayanıklı taksi durakları için harekete geçti.

Keçiören Kent Meydanı'nda son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin, Keçiören Belediyesi’nin önünde yer alan ve Kızlarpınarı Caddesi ile Fatih Caddesi arasında kalan alanı kapsayan Keçiören Kent Meydanı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeni Keçiören Bulvarı için çalışmalar başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına başladı. Çalışmalar nedeniyle Selçuklu Caddesi ve Gülhane Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapatıldı.

Yeni Keçiören Bulvarı'nın inşaatı başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören’de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak, “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına bugün başlanacağını bildirdi. Kavşağın inşaatı 2 ay sürecek.

Keçiören Belediyesi Engelsiz Park hizmete açıyor!

Keçiören Belediyesi'nin hizmete açtığı "Engelsiz Park" engelli çocuklar ile diğer çocukların birlikte oyun oynamalarını sağlayarak engelleri ortadan kaldırdı.

Kosova Kardeş Keçiören Parkı açıldı!

Kosova’nın güneyinde, nüfusunun büyük çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Mamuşa kasabasında, Ankara’nın Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan “Kardeş Keçiören Parkı” ve “Çanakkale Şehitleri Anıtı” törenle açıldı.

Keçiören sergi salonu Haberi

Keçiören sergi salonu

Kuşcağız Mahallesindeki Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezinin hemen yanına yer alan sergi ve balo salonu 920 metrekare alan üzerinde hayata geçirildi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre 600 metrekare sergi salonunun yer aldığı tesisin içerisinde VİP odası, mutfak ve çay ocağı da yer alıyor.  Özel aydınlatma ve ses sisteminin kullanıldığı sergi salonunun Keçiören için bir ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören’i kültürün başkenti yapma noktasında kararlılığımızı sürdürüyoruz. 20 yılın sonunda Keçiören’e ilk kültür merkezini biz inşa etmiştik. İlk mesire alanı, ilk spor salonunun ardından ilk sergi salonunu da yine Keçiören’e kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi. 

Başkan Ak; "Keçiörenli’nin sanata ve kültüre olan ilgisi bizleri memnun ediyor, sadece Keçiören’e değil Ankara’ya hitap eden etkinliklerimizle hem değerlerimizi yaşatıyor,...