05 / 05 / 2024

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi son durum

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi son durum

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Keçiören'deki Onbirler Apartmanı yıkıldı!

Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesinde yer alan ve dün tüp patlaması sonucunda çöken Onbirler Apartmanı yıkıldı...

Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Ankara Keçiören'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanacağının müjdesini verdi...

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Keçiören'in yüzde 80'i kentsel dönüşüme dahil edildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliği ile kabul edilen Keçiören kentsek dönüşüm kapsamında ilçe genelinde 8 mahalle dönüşecek. 

Keçiören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 8 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm planı ABB Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi. 

Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde!

Uzun süredir devam eden Keçiören kentsel dönüşüm sorunu ABB meclis gündeminde tartışıldı. 

Keçiören Atatürk Evi restore edilecek!

Ankara Keçiören'de bulunan ve Milli Mücadele sırasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından karargâh olarak kullanılan ‘Atatürk Evi’ restore edilecek.

Keçiören'de dönüşecek mahalleler açıklandı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçe genelinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları için "Keçiören’in 6’da 5’i gecekonduydu. Vatandaşımız kışın donar, yazın yanardı. 'İnsanca yaşam, insanca hayat' diyerek kentsel dönüşümü başlattık” açıklamasını yaptı

Keçiören'de kentsel dönüşüm kapsamında 1.650 metruk yapı yıkıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.650 metruk yapının yıkıldığını açıkladı. 

Keçiören Çoban Mektebi müzeye dönüştürülecek!

Keçiören Belediye Başkan Altınok, Atatürk’ün Milli Mücadele yıllarında karargâh olarak hizmete açılan Çoban Mektebi binasını ‘İstiklal Mücadelesi Müzesi’ haline dönüştüreceklerini müjdeledi.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Keçiören Belediyesi e-imar sistemini açtı!

Keçiören Belediyesi tarafından, belediyeye gitmeden imar durum, yapı kullanım, yol kotu tutanağı belgeleri ve yapı ruhsatına ilişkin işlemlerin yapılabileceği e-imar sitesini açtı...

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, Milli Dayanışma Kampanyası'na destek verdi!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı Mücahit Demirtaş yaptığı açıklamada, "Hayırda yarışanların en önünde olmak dileği ve hedefiyle Milli Dayanışma Kampanyası'nda yer alacağız." ifadelerine yer verdi.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi son durum Haberi

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi son durum

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, yaptığı açıklamada "Türkiye'de olmayan, dünyada da çok az olan bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Bu projemiz, ses, ışık ve müzik gösterisinin yapılacağı 'Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı' projesidir. Dünyanın en güzel ve en büyük meydanını Keçiören'e kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor." diye konuştu.

Keçiören Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre, belediyenin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmaları hızlandırıldı.

Yapılan açıklamada görüşleri yer alanKeçiören Belediye Başkanı Altınok, Türkiye'de olmayan, dünyada da çok az olan bir projeyi daha hayata geçirdiklerini söyleyerek, "Bu projemiz, ses, ışık ve müzik gösterisinin yapılacağı 'Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı' projesidir. Dünyanın en güzel ve en büyük...