14 / 05 / 2024

Keçiörendeki mesire alanları

Keçiörendeki mesire alanları

Keçiören Belediyesi, Kartaltepe Kent Ormanı ile Keçiören'e ilk mesire alanını kazandırmasının ardından yeni bir mesire alanı ile doğa ile insanı buluşturmaya devam ediyor.

Keçiören Başkent Şehir Ormanı Piknik Alanı kiraya verilecek!

Keçiören Belediye Başkanlığı tarafından Ovacık Mahallesi Başkent Şehir Orman Alanı içerisinde yer alan piknik ve mesire alanı kiraya verilecek. Açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale 13 Haziran 2019 tarihinde saat 14:40'da yapılacak.

Keçiören konut satışında zirveyi bırakmıyor!

Yaşam alanları, kent estetiği ve yeşil alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Ankara'nın ilçesi Keçiören, yerleşim ve yatırım yeri olarak tercih edilmeye devam ederek yaz dönemini de zirvede kapattı, ilçede yaz aylarında 5 bin 559 konut satıldı.

Ankara Keçiören’de eski evlere rağbet arttı!

Kentsel Dönüşüm ve Emlak Uzmanı Ahmet Yeşilbağ, Ankara Keçiören’deki Kamil Ocak ve Güçlükaya Mahalleleri'nin kentsel dönüşümün en çok yaşandığı mahalleler olduğunu söyledi. Yeşilbağ, eski binalardan daire alanların sayısının artığını söyledi.

Keçiören'e yeni mesire alanı!

Keçiören Belediyesi, Kartaltepe Kent Ormanı ile Keçiören'e ilk mesire alanını kazandırmasının ardından yeni bir mesire alanı ile doğa ile insanı buluşturmaya devam ediyor.

Ankara Yenimahalle ve Keçiören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'nın Yenimahalle ve Keçiören ilçelerinde bulunan bazı alanlar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

TOKİ Ankara Keçiören GATA Etlik Kışlası'nda hastane yaptıracak!

TOKİ Ankara Keçiören Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Komutanlığı'nın Etlik Kışlası içerisinde çok katlı askeri hastane inşaatı ikmal işi ihalesi 1. oturumu 1 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ankara Keçiören Dünyagöz hizmete girdi!

Dünyagöz Hastaneler Grubu, Tunus Caddesi ve Sincan şubelerinin ardından başkentteki üçüncü merkezini Keçiören'de hizmete açtı. Dünyagöz Hastaneler Grubu'nun Keçiören şubesi, iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin katıldığı törenle hizmete girdi.

Keçiören Ovacık'ta 14 yıllık arsa inadı!

Keçiören Ovacık Mahallesi'ne 2002 yılında imar verilmesine rağmen 14 yıldır mahalle sakinleri evlerini yapmak için ruhsat verilmesini bekliyor. İmara itiraz eden bir kişi yüzünden Ovacık Mahallesi'ne tam 14 yıldır ruhsat verilmiyor.

Keçiören Yükseltepe'de gecekondu sorunu çözülüyor!

Keçiören Belediyesi’nin çarpık kentleşmenin önüne geçme, güvenli ve sağlam bir Keçiören inşa etme amacıyla başlattığı Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, hızla ilerlemeye devam ediyor. Dönüşüm alanının ilk etabında 1.600 konut inşa ediliyor.

Ankara Keçiören'e yeni bir spor tesisi yapılıyor!

Keçiören'e yeni bir spor tesisi daha kazandırılıyor. 19 milyon TL'ye mal olacak dev tesis 19 Mayıs 2017'de tamamlanacak.

Keçiören Ovacık'a spor tesisi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Keçiören Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılacak tesisin Ovacık’ta gerçekleştirilen temel atma törenine Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katıldı...

Keçiören'de 15 bin metrekarelik spor tesisinin temeli atıldı!

15 bin metrekare alana inşa edilecek tesisin temel atma törenine, Başbakan Yardımcısı Türkeş ile Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç katıldı. Kılıç: "Malatya, Muğla ve Eskişehir'de inşa edilen il seviyesinde bir salonu Keçiören'e kazandıracağız" dedi.

Mustafa Ak: Keçiören’de ulaşım çözülürse her şey çözülür!

Keçiören’in en büyük probleminin ulaşım olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Ulaşımı çözdüğümüz zaman diğer problemlerin çözümü de arkasından gelecektir” dedi. İşte Başkan Ak'ın açıklamaları...

Keçiörendeki mesire alanları Haberi

Keçiörendeki mesire alanları


Bağlum'un ilk kültür merkezi Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi'nin hemen yakınına yapılan Bağlum Mesire Alanı vatandaşların temiz havadan yararlanarak nitelikli zaman geçirmesine  yardımcı olacak. Kameriye, piknik masalarının yerleştirildiği mesire alanında gençler ve çocuklar da unutulmamış, biri büyük, biri küçük 2 futbol sahası ile plaj voleybol sahası şimdiden heyecanlı rekabetlere sahne olacak gibi görünüyor.

Ayrıca mesire alanının içerisinde pentatlon alanı, 620 metre koşu yolu, 250 metre bisiklet yolu, çocuk oyun setleri, fitness seti ve rekreasyon alanı bulunuyor.

Bağlum'daki gelişmelere dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak şunları söyledi; "Keçiören'in her mahallesine eşit hizmet götürme anlayışıyla çıktığımız yolda Bağlum da giderek gelişiyor ve yeni yatırımlarla güçleniyor. Özellikle yeşil alanlarını artırma hususunda da çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bağlum Mesire Alanı haricinde  Bağlum Botanik Mesire...