21 / 05 / 2024

kedi villası

kedi villası

BURSA Osmangazi'de Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezi'nde bulunan kediler, soğuk kış günlerini villada geçiriyor. Barınakta yer alan 'Kedi Villaları'nda bulunan yaklaşık 270 kedi, hijyenik ve sağlıklı ortamda bakılıyor.

Türkan Şoray Bebek'teki villasını 15 milyon TL'ye satıyor!

Türkan Şoray yıllardır yaşadığı, anılarla dolu Bebek sırtlarındaki Boğaz manzaralı villasını satıyor. Üç katlı evine 15 milyon TL isteyen Şoray’ın bu kararı evde asansör olmadığı için aldığı öğrenildi.

Ajda Pekkan'ın Polenezköy'deki villası barınak oldu!

Ajda Pekkan yıllarca oturduğu Polenezköy'deki villasından 4 sene önce taşınmıştı. Süperstar'ın bu 3 katlı evinde 20 kedisi, 10 köpeğinin yaşadığı ortaya çıktı.

Nirvana Lagoon Villas Suites, Top Hotels'in listesinde!

Kilit Şirketler Grubu'nun yatırımı Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, Rusya'nın en önemli turizm yorum, değerlendirme ve bilgi portalı Top Hotels'in 2015 'Dünyanın en iyi 100 Resort oteli' listesine girdi.

Pınar Dilek, Tarkan'ın Tarabya'daki villasına taşındı!

Tarkan, önceki akşam stüdyo çıkışı yazın evleneceği Pınar Dilek'le ilgili sorulara 'Sizleri seviyorum' demekle yetindi. Gurbetçi yengenin de birkaç gün önce Megastar'ın Tarabya'daki lüks villasına yerleştiği öğrenildi

DJ Calvin Harris, Los Angeles'teki villasını 10 milyon dolara satıyor!

32 yaşındaki İskoç DJ Calvin Harris, 2013 Nisan'ında satın aldığı Los Angeles'taki villasını 10 milyon dolara satışa çıkardı. İşte Calvin Harris'in muhteşem evi...

Michelangelo Buonarroti'nin Toskana'daki villası satışa çıkarıldı!

İtalyan mimar, heykeltıraş, ressam ve şair Michelangelo Buonarroti'nin Toskana bölgesindeki villası satışa çıkarıldı. Michelangelo'nun 1549'da satın aldığı villa, 7.5 milyon euro'yu gözden çıkaracak yeni sahibini bekliyor.

Mine Kalpakçıoğlu Kanlıca'daki villasını 2 yılda bir yeniliyor!

Mine Kalpakçıoğlu, Kanlıca'daki 4 katlı villasını 2 yılda bir yeniden dekore ediyor. Bu sayede evindeki enerjinin tazelenip yenilediğine inanıyor.

N. Soykan villasının usulsüz el değiştirmesiyle ilgili dava sürüyor!

Malatyaspor’un “efsane başkanı” olarak bilinen merhum işadamı Nuretin Soykan’ın villası ve bahçesinin ilginç bir şekilde el değiştirildiği iddiasıyla açılan dava Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde sürüyor.

Serap Tibuk boğaz manzaralı villasını Kara Sevda'ya kiraladı!

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Serap Tibuk, Boğaz manzaralı villasını ‘Kara Sevda’ dizisine aylık 80 bin liraya kiraya verdi. Villa, Zerrin Tekindor’un canlandırdığı Leyla karakterinin evi olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.

İşte Mine Kalpakçıoğlu'nun Kandilli sırtlarındaki villası!

Mine Kalpakçıoğlu Sezai Taşkent’ten olan oğlu Kaan ile birlikte yaşadığı Kandilli sırtlarındaki dört katlı villasının kapılarını bizlere açtı.

İşte Asena Erkin'in Beykoz Konakları'ndaki camla kaplanan villası!

Asena Erkin’in yüzde 90’nını camla kaplatarak, 4 milyon dolara tadilat yaptırdığı lüks villasının ilk görüntüsü ortaya çıktı.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasını satıp yalı alacak!

Bahçeköy’den ayrılacaklar kervanına ünlü sanatçı Ajda Pekkan’da katıldı. Süperstar, Gülben Ergen ve Mahsun Kırmızıgül’den sonra da Bahçeköy’deki villasını satışa çıkardı.

Ajda Pekkan Bahçeköy’deki villasını 5.6 milyon dolara satışa çıkardı!

Gülben Ergen ve Mahsun Kırmızıgül’den sonra Ajda Pekkan da Bahçeköy’deki villasını satışa çıkardı. Süperstar, 1 buçuk yıl önce 3 milyon dolara aldığı villası için 5 milyon 600 bin dolar istiyor.

kedi villası Haberi

kedi villası

Osmangazi Belediyesi, sokakta yaşamlarını sürdüremeyecek durumdaki hasta ve sakat kedilere, Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezi'nde yer alan 'Kedi Villaları'nda hijyenik ve sağlıklı bir yuva imkanı sunuyor. 25 metrekare taban genişliğine sahip olan ve Osmanlı mimarisi örnek alınarak tasarlanan iki adet dubleks kedi villasındaki kediler, günde yaklaşık 8 kilo kuru mama ile besle niyor. Soğuk kış günlerinde kedilerin üşümemeleri için, villalar içerisinde gün boyu soba yakılıyor. 


Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezi'ni gezerek incelemelerde bulunan ve villalarında yaşayan kedileri seven Osmangazi Belediye Başkanı Ak Parti'li Mustafa Dündar, "Sokakta zor şartlar altında yaşayan bakıma muhtaç kedilerimizi toplayarak, Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam Merkezi'nde barınma imkanı sağlıyoruz. Barınmanın yanında tedavilerini yaparak sağlıklarına kavuşmalarını ve son derece sağlıklı ve hijyenik şartlarda yaşamalarını sağlıyoruz. Barınağımızda yer alan...