28 / 08 / 2024

Kelebek Mobilya ödül

Kelebek Mobilya ödül

Kelebek Mobilya, İSMOB 2014 Tasarım Yarışması'nda, iki ödüle birden layık görüldü. İtalyan tasarımcılar Dante Donegani ve Giovanni Lauda'nın imzasını taşıyan "Likena" ve "Exila" serileri, "Oturma Grubu" ve "Yatak Odası" kategorilerinde ödülleri topladı..

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Kelebek Mobilya’da bu güne özel yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 10 Ekim 2022 Kelebek fiyat listesi

Zarif ve şık döşenmiş evlerin marka değişmez adresi Kelebek Mobilya yüzde 15 indirimli hafta sonu fırsatlarını Pazartesi’ye uzattı. Mobilya arıyorsanız ve halen kararınızı veremediyseniz bu fırsat karar vermeniz için oldukça etkili olabilir. İşte indirimli Kelebek ürünleri

Kelebek Mobilya, 2021’in ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, 2021 yılının ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı.

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.

Kelebek Mobilya 8 Mart’ta 8 mağaza açtı!

Kelebek Mobilya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nünde kadın yatırımcılar ve çalışanlar tarafından işletilecek, 8 yeni mağazasını hizmete açtı...

Doğtaş Kelebek Mobilya’dan istihdam seferberliğine destek!

Doğtaş Kelebek Mobilya, devletin başlattığı istihdam seferberliğine destek veriyor. Firma İstanbul Genel Merkezi ile Biga ve Düzce’de yer alan üretim tesislerine 2017 için kararlaştırdığı 215 kişilik işe alım planını yeniden düzenleyerek 300 kişiye çıkardı.

Loda Mobilya'ya En İyi Modern Yatak ve Concept ödülü verildi!

Bu yıl 13.’sü düzenlenen mobilya sektörünün uluslararası ve Türkiye’nin en büyük fuarı olan CNR İMOB, kapılarını ziyaretçilerine açtı. CNR İMOB fuarında, Loda Mobilya “En İyi Modern Yatak ve Concept Ödülü”ne layık görüldü.

Doğtaş Kelebek Mobilya, 62 yeni mağaza açacak!

Kelebek, yıl sonuna kadar mağaza açmayı Yurdışında 52'si Doğtaş, dokuzu Kelebek Mobilya ve Kelebek Mutfak olmak üzere toplam 61 mağazası bulunan Doğtaş Kelebek, orta vadede bu sayıyı 120'ye çıkarmayı planlıyor.

Ersin Serbes, Doğtaş Kelebek Mobilya Genel Müdürü oldu!

Türk mobilya sektörünün en beğenilen şirketi seçilen Doğtaş Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü Ersin Serbes oldu. Ersin Serbes, 15 Temmuz itibariyle Doğtaş Kelebek Mobilya Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Kelebek Mobilya Düzce fabrikasına yatırım yapacak!

İleri teknoloji ve yüksek kaliteli üretim hedefleyen Kelebek Mobilya, Düzce'de bulunan fabrikasına 10 milyon dolar yeni yatırımıyla üretim kapasitesini yüzde 25 artırıyor.

Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu'na Mobilya Tasarım Yarışması'ndan ödül!

İZMİR Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencileri Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülü'ne layık görüldü.

Geleceğin İç Mimarlarına Kastamonu Entegre Altın Ödülü verildi!

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık 4. sınıf öğrencileri Can Pirilçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülüne layık görüldü.

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

Kelebek Mobilya ödül Haberi

Kelebek Mobilya ödül

Türkiye'nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi Kelebek Mobilya, ilk kez İstanbul Mobilya Fuarı - İSMOB 2014'te tüketiciyle buluşturduğu yenilikçi koleksiyonları ile iki ayrı kategoride ödül aldı. Geleneksel İSMOB Tasarım Yarışması'na "sade" ve "işlevsel" konseptiyle öne çıkan koleksiyonları ile katılan Kelebek'in serileri; endüstri ürünleri tasarımı alanında çalışmalar yürüten üniversiteleri temsil eden akademisyenlerin de aralarında bulunduğu jüri tarafından, iki ayrı kategoride en iyiler arasına alındı. 


Kelebek'in dünyaca ünlü İtalyan tasarımcıları Dante Donegani ve Giovanni Lauda ile birlikte Kelebek Tasarım Ekibi'nden Sevcan Ekmekçioğlu ve Gürkan Gülturan'ın hazırladığı Likena, "Oturma Grubu" kategorisinde, Exila ise "Yatak Odası" kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü. İSMOB’'n ikinci günü, CNREXPO Fuar Merkezi'nde düzenlenen İSMOB Tasarım Yarışması ödül töreninde; Kebebek'in ödüllerini, Sevcan Ekmekçioğlu ve Gürkan Gülturan aldı. 


Oturma ve yatak...