30 / 04 / 2024

kelebek mobilya ulaşım

kelebek mobilya ulaşım

Kendine has çizgisi ve köklü geçmişi ile Türkiye’nin ilk markalı mobilya markası olan Kelebek, tüm personeli ile yaza veda partisinde bir araya geldi. Kelebek Mobilya ailesi yaza veda partisinde buluştu.

Kelebek'den Ankara'da yeni mağaza!

Kelebek Ankara'da yeni mağaza kurdu. Türkiye'nin köklü markası Kelebek'in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor.Kelebek'in, yeni mobilya ve mutfak mağazaları birer birer hizmete açılıyor.

Kelebek Mobilya Ankara’da yeni mağaza açtı!

Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek; bu yıl gerçekleştirdiği açılışlarla hızlı bir büyümeye imza atıyor. Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor.

Kelebek, iddialı Türk ve İtalyan tasarımlarıyla yüzde 70 büyüyecek!

Kelebek, yüzde 70 büyüme hedefiyle başladığı 2014 yılına trendleri belirleyen iddialı tasarımlarla girdi. Kelebek Mobilya’nın Türk ve İtalyan tasarımcıları tarafından hazırlanan 3 yeni koleksiyonda “sade” ve “işlevsel” konsepti öne çıkıyor.

Kelebek Mobilya'dan Sevgililer Günü'ne özel yüzde 25 indirim!

Türkiye'nin köklü markası Kelebek Mobilya, Sevgililer Günü'ne özel başlattığı kampanya ile tüm ürünlerinde geçerli olmak üzere mevcut yüzde 15 indirimin üzerine yüzde 10 indirim daha sağlıyor...

Kelebek Mobilya İSMOB 2014'te ödülleri topladı!

Kelebek Mobilya, İSMOB 2014 Tasarım Yarışması'nda, iki ödüle birden layık görüldü. İtalyan tasarımcılar Dante Donegani ve Giovanni Lauda'nın imzasını taşıyan "Likena" ve "Exila" serileri, "Oturma Grubu" ve "Yatak Odası" kategorilerinde ödülleri topladı..

Kelebek Mobilya 115 mağaza açacak!

Mobilya markası olan Kelebek büyümeye devam ediyor. Kelebek Mobilya yıl sonuna kadar 115 mağaza açacak...

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Babalar Günü’nde de özel ve eşsiz bir hediyeyi müşterileriyle buluşturdu. Salvador Baba Koltuğu, şimdi sepette yüzde 20 indirimli. İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı vatandaşları bekliyor. Peki Kelebek mağazasında hangi ürünler ne kadar oldu?

Doğtaş Kelebek Mobilya’dan istihdam seferberliğine destek!

Doğtaş Kelebek Mobilya, devletin başlattığı istihdam seferberliğine destek veriyor. Firma İstanbul Genel Merkezi ile Biga ve Düzce’de yer alan üretim tesislerine 2017 için kararlaştırdığı 215 kişilik işe alım planını yeniden düzenleyerek 300 kişiye çıkardı.

Dap Yapı, Kelebek Mobilya’yı tercih etti!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Dap Yapı ile İstanbul Pendik’te bulunan İstmarina Projesi’nin tüm mutfak, vestiyer, şaft kapakları, iç kapılar, banyo ve süpürgelik işlerini yapmak üzere anlaştı.

Ersin Serbes, Doğtaş Kelebek Mobilya Genel Müdürü oldu!

Türk mobilya sektörünün en beğenilen şirketi seçilen Doğtaş Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü Ersin Serbes oldu. Ersin Serbes, 15 Temmuz itibariyle Doğtaş Kelebek Mobilya Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Kelebek Mobilya Düzce fabrikasına yatırım yapacak!

İleri teknoloji ve yüksek kaliteli üretim hedefleyen Kelebek Mobilya, Düzce'de bulunan fabrikasına 10 milyon dolar yeni yatırımıyla üretim kapasitesini yüzde 25 artırıyor.

Doğtaş Kelebek Mobilya yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticileri!

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğtaş Kelebek Mobilya yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticileri.

Kelebek Mobilya, ‘Queen’ ile yemek odalarına renk katıyor

Kelebek Mobilya, sade ve doğal duruşuyla Kelebek çizgisini ortaya koyan Queen, retro tasarımın yanı sıra gömme kulpları ve sağlam yapılı yüksek ahşap ayaklarıyla dikkat çekiyor.

Kelebek Mobilya Queen ile evinize renk katıyor!

Kelebek Mobilya Queen ile evinize renk katıyor. Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, ahşabın sıcaklığını retro çizgileriyle buluşturduğu yemek takımı Queen ile evinizde uyumlu bir atmosfer yaratıyor.

Kelebek, yeni mağazası ile Mardin’de iddialı!

Doğtaş ve Kelebek Mobilya Genel Müdürü Hulusi Acar, “80 yıllık bir marka olarak, Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ulaşırken, bulunduğumuz her bölgede müşterilerin öncelikli tercihi haline geliyoruz” dedi.

Kelebek Mobilya’dan Ereğli’de yeni mağaza!

Kelebek Mobilya Ereğli’de yeni mağaza açtı. Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük, “ Bulunduğumuz her bölgede müşterilerin öncelikli tercihi haline geleceğiz” dedi.

Kelebek Mobilya, Eracor ile konforlu atmosfer yaratıyor!

Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya, İtalyan tasarımcıların danışmanlığı ve Kelebek Tasarım Ekibi’nin ‘sade’ ve ‘işlevsel’ konseptiyle tasarladığı yeni koleksiyonları ile fark yaratmaya devam ediyor...

Kelebek Mobilya ailesi yaza veda partisinde buluştu!

Kendine has çizgisi ve köklü geçmişi ile Türkiye’nin ilk markalı mobilya markası olan Kelebek, tüm personeli ile yaza veda partisinde bir araya geldi. Kelebek Mobilya ailesi yaza veda partisinde buluştu.

kelebek mobilya ulaşım Haberi

kelebek mobilya ulaşım

80. yılını kutlamaya hazırlanan Kelebek ailesi, üretim tesisinin bulundugu Düzce'de geçtiğimiz Cumartesi düzenlenen büyük bir etkinlikte bir araya geldi. Küçükgöl tesislerinde yaza veda partisi adı altında gerçekleşen pikniğe Kelebek Mobilya Genel Müdürü Hulusi Acar,  Pazarlama Direktörü Erkan Aydın, Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük ve Fabrika Müdürü Faruk Şahin gibi üst düzey yöneticiler de katıldı.

Kelebek Mobilya’nın Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olduğunun altını çizen Acar, yaptığı konuşmada “Tüm arkadaşlarımızla beraber çoluk çocuk bir arada olabileceğimiz bir etkinlikle yaza veda etmek istedik. 80. yaşımızı kutlamaya hazırlanırken burada gördüğünüz takım kurgusunu Kelebek müşterilerini memnun etmek için de kullanacağız. Şirket kültürümüzü daha da geliştirmek, arkadaşlarımızla diyaloğumuzu her daim güçlü tutmak için bu etkinliğimizi geleneksel hale getireceğiz” dedi. 

Tüm çalışanların ve...