24 / 07 / 2024

kelebek mobilya yatırım

kelebek mobilya yatırım

80. yaşını kutlamaya hazırlanan Kelebek Mobilya, halka açık şirket statüsü ile 20 yılı aşkın süredir İMKB'de işlem gören firma, Düzce'de bulunan fabrikası ile üretimlerine devam ediyor...

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı! 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Kelebek Mobilya'da tüm ürünlerde geçen net yüzde 20 indirim fırsatı vatandaşları bekliyor. Peki Kelebek mağazasında hangi ürünler ne kadar oldu?

Elizabeth Kiondo: Tanzanya'da inşaat alanında yatırım fırsatları var!

Tanzanya'nın Ankara Büyükelçisi Elizabeth Kiondo yaptığı açıklamada Tanzanya'da bebek ve yetişkin bezi üretimi, tekstil ve mobilya, inşaat, tarım ve sağlık malzemeleri alanında yatırım fırsatları olduğunu dile getirdi.

Doğanlar Yatırım Holding Senegal'de mobilya fabrikası kuracak!

Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında üretime dönük ilk adımı Senegal'den attı. 10 milyon dolar yatırımla Senegal'de mobilya tesisi kurduklarını anlatan Doğanlar Yatırım Holding Başkanı Davut Doğan, yıl sonunda üretime başlayacaklarını söylüyor...

Doğanlar Yatırım Holding yurt dışında 20 mağaza açacak!

Doğtaş ve Kelebek markalarıyla mobilyada mağaza yatırımlarını sürdüren Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında açacağı 20 mağazanın yanı sıra enerjide de yeni fırsatlar kovalıyor. Grubun başkanı Davut Doğan, Afrika'da biyoenerjide yatırım planladıklarını söylüyor.

Doğanlar Yatırım Holding inşaat sektörüne odaklanacak!

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek markalarıyla öne çıkıyor. Firma 2018 yılında inşaat ve enerji sektörüne odaklanacak.

Türkiye mobilyada yatırım ülkesi olacak!

MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, mobilya sektöründe dünyada iş birliği yaptıkları şirketlerin Türkiye'yi yatırım ülkesi olarak görmeye başladığını ifade etti.

Doğanlar Yatırım Holding'ten kınama mesajı!

Mobilya, enerji, inşaat, gıda ve güvenlik sektörlerinde yatırımları bulunan Doğanlar Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, darbe girişmelerini kınayan mesajını yayınladı.

Kelebek Mobilya Düzce fabrikasına yatırım yapacak!

İleri teknoloji ve yüksek kaliteli üretim hedefleyen Kelebek Mobilya, Düzce'de bulunan fabrikasına 10 milyon dolar yeni yatırımıyla üretim kapasitesini yüzde 25 artırıyor.

DM Yatırım İnşaat Senegal’deki 3 dev projenin temelini attı!

Doğanlar Yatırım Holding ve Miller Holding ortaklığında kurulan DM Yatırım İnşaat’ın Senegal’de inşa edeceği toptancı hali kompleksi, lojistik merkezi ve mobilya fabrikası projelerinin temelleri atıldı.

Hedefim Group bu yıl mobilyaya yatırım yapacak!

Mobilya, inşaat alanında sekiz farklı markaya imza atan Hedefim Group, bu yıl özellikle mobilya alanında yatırım yapacak. Şirket bu kapsamda ilk kez gerçekleştireceği mobilya ihracatı için geri sayıma başladı.

Maya Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Tasarım Mobilya Anonim Şirketi kuruldu!

Maya Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Tasarım Mobilya Anonim Şirketi, Cem Kurt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Doğtaş Kelebek Mobilya yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticileri!

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğtaş Kelebek Mobilya yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticileri.

İGİAD’lı İşadamlarından Sudan’a yatırım!

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği önderliğinde Sudan Cumhuriyetine gezi düzenleyen işadamları yatırım yapma kararı aldı.Yatırımın ağırlıklı olarak tekstil, mobilya ve tarım sektörlerinde olacağı açıklandı.

kelebek mobilya yatırım Haberi

kelebek mobilya yatırım



80. yaşını kutlamaya hazırlanan Kelebek Mobilya, Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olarak varlığını sürdürüyor. Halka açık şirket statüsü ile 20 yılı aşkın süredir İMKB'de işlem gören firma, Düzce'de bulunan fabrikası ile üretimlerine devam ediyor. Şirketin kat ettiği yolu ve yer aldığı projeleri Kelebek Mobilya Projeli İşler Müdürü Alaettin Erkök ile görüştük. 


Kelebek Mobilya hakkında bilgi alabilir miyiz? 

Alaettin Erkök: İki yıl sonra 80. yaşını kutlayacak olan markamız Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olarak varlığını sürdürmekte. 1935 yılında uçak kanatlarına kontrplak üretmek için kurulan Kelebek, 1978 yılında dünyanın en iyi proje grupları ile teknik işbirliği yaparak modüler mobilya fabrikasını açmış. Firma tarihinden bahsetmişken atlanmaması gereken başka bir nokta da 1990 yılından beri halka açık şirket statüsünde...