24 / 07 / 2024

kelebek mobilyanın hedefleri

kelebek mobilyanın hedefleri

80. yaşını kutlamaya hazırlanan Kelebek Mobilya, halka açık şirket statüsü ile 20 yılı aşkın süredir İMKB'de işlem gören firma, Düzce'de bulunan fabrikası ile üretimlerine devam ediyor...

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Babalar Günü’nde de özel ve eşsiz bir hediyeyi müşterileriyle buluşturdu. Salvador Baba Koltuğu, şimdi sepette yüzde 20 indirimli. İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Her şey dahil düğün paketlerinde yüzde 32’ye varan indirim fırsatı! Rapsodi Mobilya 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Rapsodi mobilyanın her şey dahil düğün paketlerinde, yüzde 32’ye varan indirimli fiyatları devam ediyor. 8 farklı modelde geçerli olan indirim kısa süre için geçerli olacaktır.İşte, Rapsodi mobilya düğün paketleri 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

TOKİ İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı işi ihalesi yarın!

İzmir Kelebek Barajı Sulama Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

GABORAS, dünya gayrimenkul piyasasına yeni bir model sunacak!

Türkiye Varlık Fonu yöneticilerine, MÜSİAD tarafından kurulan Gayrimenkul Kıymetler Borsası AŞ hakkında bilgi verilerek, borsanın hedefleri hakkında sunum yapıldı...

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Kelebek Temizlik İnşaat Reklam Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kelebek Temizlik İnşaat Reklam Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ömer Yüzgüleç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konya'da inşaat sektörü büyüyecek!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) 3. Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, inşaat sektörünün hedefleri konuşuldu.

Dünden bugüne mobilyanın X, Y ve Z’si!

X,Y ve Z olarak adlandırılan kuşaklar, niteliklerine, davranış tarzlarına ve alışveriş alışkanlıklarına göre değişkenlik göstermekte. Bu kuşaklar için mobilya markaları da kuşakların ilgisini çekmek için farklı tarzlarda ürünler geliştirerek dönemin tarzının bir nevi fotoğrafını çektiler.

Mobilya seçimi ruh halimizi etkiliyor!

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) mobilyanın fiziksel ve ruhsal sağlığa etkileri paneliyle masaya yatırıldı.

Ersin Serbes, Doğtaş Kelebek Mobilya Genel Müdürü oldu!

Türk mobilya sektörünün en beğenilen şirketi seçilen Doğtaş Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü Ersin Serbes oldu. Ersin Serbes, 15 Temmuz itibariyle Doğtaş Kelebek Mobilya Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Gizem Exclusive ev aksesuarında da farkını ortaya koyacak!

61 yıllık birikimi, deneyimli tasarım ekibi ile özel ve iddialı bir konsept oluşturan Gizem Exclusive, özgün mobilyanın yanısıra aksesuarlarda da farklı seçenekler sunuyor

Doğtaş rotayı Avrupa’ya çevirdi!

Mağaza sayısını bu yıl 210'a çıkarmayı hedefleyen Doğdaş Kelebek, rotasını çevirdiği Avrupa pazarında büyümek istiyor. Grup CEO’su Hulusi Acar; şirket cirosundaki yatak payını % 25’in üstüne çıkaracaklarını belirtti.

kelebek mobilyanın hedefleri Haberi

kelebek mobilyanın hedefleri



80. yaşını kutlamaya hazırlanan Kelebek Mobilya, Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olarak varlığını sürdürüyor. Halka açık şirket statüsü ile 20 yılı aşkın süredir İMKB'de işlem gören firma, Düzce'de bulunan fabrikası ile üretimlerine devam ediyor. Şirketin kat ettiği yolu ve yer aldığı projeleri Kelebek Mobilya Projeli İşler Müdürü Alaettin Erkök ile görüştük. 


Kelebek Mobilya hakkında bilgi alabilir miyiz? 

Alaettin Erkök: İki yıl sonra 80. yaşını kutlayacak olan markamız Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olarak varlığını sürdürmekte. 1935 yılında uçak kanatlarına kontrplak üretmek için kurulan Kelebek, 1978 yılında dünyanın en iyi proje grupları ile teknik işbirliği yaparak modüler mobilya fabrikasını açmış. Firma tarihinden bahsetmişken atlanmaması gereken başka bir nokta da 1990 yılından beri halka açık şirket statüsünde...