03 / 05 / 2024

Kelebek mutfak tasarım

Kelebek mutfak tasarım

Türkiye' nin köklü markası Kelebek, " Eski mutfağınıza 1.000 TL verelim, üstüne yüzde 15 indirim yapalım " kampanyasıyla, mutfağını yenilemek isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor.

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar, Galip Koyuncu ve Selçuk Zengin ortaklığında kuruldu.

Ideal Standard’dan Dubai'ye Banyo Tasarım Merkezi!

Dünya devi Ideal Standard, banyo ve mutfak armatürlerinden seramik ürünlere, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar yüzlerce ürünü kullanıcıların beğenisine sunduğu “Banyo Tasarım Merkezi”ni Dubai’de açtı.

Kaleseramik tasarım odaklı ürünleriyle UNICERA'da!

Kaleseramik, 23-27 Şubat 2016 tarihlerinde düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda, teknoloji ve tasarım odaklı yeni ürünlerini görkemli bir stantta tüketiciyle buluşturuyor.

Pekcan Grup'dan modern mutfak tasarımları!

Hayalinizde kurduğunuz mutfak tasarımı, üç yılı aşkın süredir inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup’un, profesyonel ekibiyle modern ve minimalist çizgilerle evlerinize geliyor.

Kelebek Mutfak'tan masa sandalyeli kampanya fırsatı!

Kelebek Mutfak, yüzde 15 indirimle sunduğu tüm ürünlerini “Mutfağınız Sizden Masa Sandalyeniz Bizden” kampanyasıyla buluşturarak, yeni ve şık bir mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor.

Kelebek Mutfak, ‘Lydia&Myra’ ile evlere canlılık getiriyor!

Kullanıcıya ve mekana özel tasarımlarıyla mutfakları keyifli bir yaşam alanına dönüştüren Kelebek Mutfak, cesareti yansıtan kırmızı ile masumiyetin sembolü beyazı buluşturduğu ‘Lydia&Myra’ koleksiyonu ile evinizi renklendiriyor.

Kelebek Mobilya İSMOB 2014 Tasarım Yarışması’nda iki ödül aldı!

Kelebek Mobilya, İSMOB 2014 Tasarım Yarışması’nda, iki ödüle birden layık görüldü. İtalyan tasarımcılar Dante Donegani ve Giovanni Lauda’nın imzasını taşıyan “Likena” ve “Exila” serileri, “Oturma Grubu” ve “Yatak Odası” kategorilerinde ödülleri topladı..

Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’na başvurular başladı!

Bu yıl 7. ’si düzenlenecek olan ‘Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’na başvurular başladı. Yarışmaya ev, ofis ve mutfak - banyo mobilyalarının yanında akıllı mobilyalar tasarlayanlar da başvurabiliyor.

Subzero ve Wolf mutfak tasarımında mimarlar ile sinerji içinde çalışıyor!

Subzero ve Wolf markası, 18 yıldan beri Enkay Group güvencesi ile Türk tüketicisine sunuluyor. Marka, mutfak tasarımında mimarlar ile sinerji içinde çalışıyor...

6. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'na başvurular başladı!

6. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması ev, ofis ve mutfak-banyo mobilyalarının yanında Ar-Ge projeleri ile güçlendirilmiş “akıllı mobilyaları” da bünyesine kattı...

6. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'na başvurular başladı!

6. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda tasarımcılar ev, ofis, mutfak-banyo mobilyalarının yanında “akıllı mobilyalar” kategorisi ile de başvurabilecek...

İstanbul Tasarım Bienali'nin atölye çalışmaları 27 Mart'ta Beyoğlu'nda!

İstanbul Tasarım Bienali'nin ön etkinlikleri kapsamında, 22 Mart Perşembe günü başlayıp beş gün devam eden Atölye Çalışmaları'nın tüm katılımcılarını bir araya getirecek genel sunumu, 27 Mart Salı günü Beyoğlu Gençlik Merkezi'nde 09.30-17.00 saatleri aras

Hearst Tower'dan Babil Kulesi'ne kadar dünya gökdelenleri tasarım yarışında!

Kahire'den Toronto'ya, Varşova'dan New York'a dünyanın çeşitli yerlerinde yapılan gökdelen projeleri farklılaşmak için tasarım yarışına girdi

Kelebek mutfak tasarım Haberi

Kelebek mutfak tasarım

Kullanıcıya ve mekana özel çözümler sunan tasarımları ile mutfaklara değer katan Kelebek Mutfak, baştan sona yenilenmiş mutfak hayali kuran kullanıcılara, çok özel indirim, montaj ve ödeme kolaylığı sağlıyor. Mutfağını değiştirmek isteyenlere, "Eski mutfağınızı sökelim, yepyeni mutfağınızı 1.000 TL ve yüzde 15 indirimle takalım" çağrısında bulunan Kelebek Mutfak, 7.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan kampanya kapsamında, sökme ve montaj hizmetini de ücretsiz gerçekleştiriyor.


İşlevsel tasarımı ile kullanıcının zevkine ve evine uyum sağlayan Kelebek Mutfak koleksiyonları, sadece 28 Şubat 2014 tarihine kadar özel indirim fırsatı ile sunuluyor. Kampanya, CardFinans’a özel “+8 taksit ve şimdi al Haziran 2014’te ödemeye başla” uygulamasıyla da...