22 / 07 / 2024

Keler İskele adresi

Keler İskele adresi

Keler İskele İnşaat Gıda Turizm Taşıma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nizam Keler ve Tevfik Keler ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

Türkler akın akın o ülkeye göç ediyor! İşte yatırımcıların yeni adresi!

Son dönemde yeni vergi taslağı konuşulmaya devam ederken, bir çok Türk yatırımcı yüksek enflasyondan dolayı rotayı o ülkeye çevirdi. İşte yatırımcıların yeni adresi...

Kuzu Kol 99 TL Kuzu Pirzola 134 TL! İşte indirimin adresi Et ve Süt Kurumu’nda 17 Şubat 2023 fiyat listesi…

Kuzu Kol 99 TL, Kuzu Pirzola ise 134 TL’den satılıyor. İndirimin adresi Et ve Süt Kurumu’nda 17 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Yatırımın yeni adresi: Yazlık evler!

Salgın süresi boyunca Bodrum’a ilginin artması kira fiyatlarını 2 katına çıkardı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Kira getirisi artınca amortisman süresi 8 yıla kadar geriledi. Yazlık almak iyi bir yatırım adresi haline geldi” diye konuştu.

Pera GYO'nun merkez adresi değişti!

Pera GYO'nun merkez adresi Rıhtım Caddesi N51 Karaköy Beyoğlu/İstanbul adresinden Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi 193 Apt Blok N193 İç Kapı N2 Şişli/İstanbul adresine taşındı. 

Pera GYO'nun merkez adresi değişti!

Pera GYO'nun merkez adresi Rıhtım Caddesi N51 Karaköy Beyoğlu/İstanbul adresinden Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi 193 Apartman Blok N193 İç Kapı N2 Şişli/İstanbul adresine taşındı. Şirketin telefon ve faks numaralarında bir değişiklik olmadı. 

Mistral GYO'nun web site adresi güncellendi!

Mistral GYO'nun kurumsal web site adresi güncellendi. Karar Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Demircioğlu İskele Ve İnşaat Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Keler tarafından kuruldu.

Alp Keler: Gayrimenkul girişimi sermayesi fonlarında aksamalar yaşanıyor!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı Dr. Alp Keler, sermaye piyasaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Keler, yatırım fonları ile ilgili tüzel kişiliklerde gayrimenkul girişim sermayesi fonlarının tapu ve ticari sicil gibi işlemlerinde bazı aksamalar yaşandığını söyledi.

Bökeler İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bökeler İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Azam Rostami ve Sahir Kınalıgil tarafından kuruldu.

TSPB Başkanı Dr. Keler: Ülkemizin temel sorunlarından birisi kronik tasarruf eksiğimiz!

TSPB Başkanı Dr. Keler, "Ülkemizin temel sorunlarından birisi kronik tasarruf eksiğimiz. Sağlıklı bir şekilde kalkınabilmemiz için yurt içi tasarrufları mutlaka artırmamız gerekiyor." ifadesini kullandı.

Akmerkez GYO şirket merkezinin adresi güncellendi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket merkezinin adresi "Kültür Mahallesi Nisbetiye Caddesi Akmerkez N:56/1 Beşiktaş/İstanbul" olarak güncellendi...

Keler İskele adresi Haberi

Keler İskele adresi

Keler İskele İnşaat Gıda Turizm Taşıma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nizam Keler ve Tevfik Keler ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu. 


Keler İskele İnşaat Gıda Turizm Taşıma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü çelik iskelenin h tipi çelik iskelelerin iç ve dış cephe iskelelerinin, asma iskelelerin imalatını alım satımını kiralanması ile ithalat ve ihracatını yapabilir, b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş...