03 / 05 / 2024

Keleş İnşaat Keleş Center Airport projesi

Keleş İnşaat Keleş Center Airport projesi

Toplam 279 adet rezidanstan meydana gelen Keleş Center Airport Sefaköy'de yükseliyor. Keleş İnşaat Keleş Center Airport iletişim için 0212 662 42 36 satış ofisi telefon numarasıyla irtibata geçebilirsiniz.

Keleş İnşaat Keleş Center Airport Projesi!

Keleş İnşaat Keleş Center Airport Projesi İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde inşa edilecek. Daire, ofis ve ticari ünitelerden oluşan proje 21 bin 288 metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Keleş Center Airport iletişim!

Keleş Center Airport projesi toplam 21 bin 288 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Keleş Center Airport iletişim için 0212 662 42 36 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Konut sektörünün önündeki en önemli sorun: İnşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışı!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı ve T.O.B.B İnşaat Müteahhitleri Meclis Üyesi Oğuzhan Keleş, konut sektörünün gelişimine engel olan en önemli sorunun inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları olduğuna değindi.

Keleş Center'da yarısı peşin, kalanı taksit fırsatı! Hemen teslim tapu! 

Keleş Center, Keleş İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yarısı peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Keleşler Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi Kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde 100.00,00 TL sermaye bedeli ile Aziz Keleş tarafından kuruldu.

Keleş Mar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Mar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Ömer Keleş ve Veysel Keleş ortaklığında kuruldu.

Oğuzhan Keleş: Vatandaşımızın konuta erişimi zorlaşıyor!

Dolar kurunun dalgalı seyretmesi konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor.  İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş konut fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

Keleş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Keleş tarafından kuruldu.

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ala Keleş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500  bin TL sermaye bedeli  Ali Mustafa Keleş tarafından kuruldu.

İndemir İnşaat'ın acı günü! Murat Keleş vefat etti!

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, İndemir İnşaat firmasının sahibi Murat Keleş vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Murat Keleş’in cenazesi Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Osman Kuru Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Keleş Konfeksiyon Elektrik İnşaat Taahhüt ve Gıda Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Konfeksiyon Elektrik İnşaat Taahhüt ve Gıda Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Keleş tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keleş tarafından kuruldu. 

Keleş Center Airport'ta yüzde 100 yerli malı inşaat malzemeleri kullanılıyor!

Keleş İnşaat imzası ile hayata geçirilen Keleş Center Airport projesinde yüzde 100 yerli malı inşaat malzemeleri kullanılıyor...

Keleş İnşaat Keleş Center Airport projesi Haberi

Keleş İnşaat Keleş Center Airport projesi

Keleş İnşaat  imzasıyla yükselen Keleş Center Airport projesinde sosyal donatılar arasında yürüyüş yolları, dinlenme alanları, fitness, otopark, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları ve cafe-restoran yer alıyor. 


Sefaköy Keleş Center Airport Evleri İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de yükseliyor. Keleş İnşaat Keleş Center Airport iletişim için 0212 662 42 36 satış ofisi telefon numarasıyla irtibata geçebilirsiniz. 


Toplam 279 adet rezidans,  272 adet ofis ve 47 adet ticari birimden meydana gelen Keleş Center Airport projesinin yapımına Aralık ayında başlanacak. 


Keleş İnşaat Keleş Center Airport projesinin arsa alanı Özelleştirme İdaresi'nden 120 milyon TL'ye satın alındı.


Sefaköy Keleş Center Airport iletişim 

Tel : 0212 662 42 36

Web : www.keles.com.tr

Pınar...