18 / 05 / 2024

Keleş Konağı yenileme

Keleş Konağı yenileme

Adıyaman'da yer alan tarihi Keleş Konağı aslına uygun olarak restore ediliyor...

Sakarya Tarihi Alicanlar Konağı yenileniyor!

Sakarya'da yer alan Tarihi Alicanlar Konağı'nda yenileme çalışmaları başladı, konak aslına uygun olarak restore edilecek.

Bursa Belören'deki köy konağı yeniden inşa edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Keleş'in Belenören Mahallesi'ndeki harabe halindeki yapı yeniden inşa edilerek köy konağına çevrildi.

Adıyaman Keleş Konağı hizmete açıldı!

Adıyaman evlerini gelecek nesillere taşımak için kolları sıvayan Adıyaman Belediyesi, 5 ay önce restorasyonu tamamlanarak kendilerine teslim edilen Keleş Konağı’nı Adıyamanlıların hizmetine sunuldu

Adıyaman Keleşin Konağı sosyal tesis olacak!

Adıyaman Hısn-ı Mansur Kalesi’nin altında bulunan tarihi Keleşin Konağı, gerekli restorasyon ve tadilatının tamamlanmasının ardından , Adıyaman Belediyesi’ne teslim edildi.

Fatsa Tapu Müdürlüğü Dairesi’nde yenileme çalışması başlatıldı!

Ordu’nun Fatsa ilçesi Hükümet Konağı’nda hizmet veren Fatsa Tapu Müdürlüğü Dairesi’nde yenileme çalışması başlatıldı. Fatsa Tapu Müdürü Erdoğan Atik, projenin 163 bin TL + KDV’ye gerçekleştiğini söyledi.

Kocaeli Portakal Hafız Konağı yenileme ihalesi gerçekleşti!

Yanarak hasar gören tarihi Portakal Hafız Konağı’nın kente yeniden kazandırılması için kolları sıvayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi rekonstrüksiyon yapım ihalesi yaptı.

Sabit Efendi Konağı’nda yenileme çalışmaları tamamlandı!

Başkan Zeki Toçoğlu dönüşümle ilgili şu ifadeleri kullandı; Bugün de şehir tarihinde önemli bir yeri olan Sabit Efendi Konağı’nı çağın gerekliliklerine uygun bir dönüşüm çalışması ile hizmetinize sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz, dedi.

Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi ihale aşamasında!

Tarihi Sabit Efendi Konağı yapım ve Faik Baysal Kütüphanesi yenileme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’nin de ihale aşamasında olduğunu ifade etti.

Tarihi Sabit Efendi Konağı eski günlerine kavuşacak!

Şehrin birçok noktasında kentsel yenileme ve tasarım çalışmalarının hayata geçirildiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oklar. Tarihi Sabit Efendi Konağı' ndaki çalışmaların tamamlanacağını müjdeledi...

Tarihi Sabit Efendi Konağı'nın yapım çalışmaları devam ediyor!

Şehrin birçok noktasında kentsel yenileme ve tasarım çalışmalarının hayata geçirildiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oklar. Tarihi Sabit Efendi Konağı'ndaki çalışmaların tamamlanacağının müjdesini verdi.

Keleşin Konağı açılış bekliyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından restore edilen Keleşin Konağı'nın hizmete açılması bekleniyor. Adıyaman Hısn-ı Mansur Kalesi'nin alt kısmında bulunan ve 2012 yılında başlanılan Keleşin Konağı'nda ki restorasyon tamamlandı.

İzmir Alanyalı Konağı yenileniyor!

Alanyalı Konağı 'nın yenileme çalışmaları için harekete geçildi. 19'uncu yüzyılın sonlarında inşa edilen 1838 metrekarelik alana sahip 3 katlı tarihi bina, geçmişin tanıklığını geleceğe taşıyacak

Adıyaman Keleş Konağı restore ediliyor!

Adıyaman'da yer alan tarihi Keleş Konağı aslına uygun olarak restore ediliyor...

Keleş Konağı yenileme Haberi

Keleş Konağı yenileme
Adıyaman Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarla aslına uygun olarak restore edilen Adıyaman Keleş Konağı'nda yenileme çalışmalarına devam ediliyor. Adıyaman Belediye Başkanı Muhammet Büyükaslan, konağın gelecek nesillere aktarılması adına restore edildiğini...