12 / 05 / 2024

Keleşler adres

Keleşler adres

Keleşler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Keleş, Hasan Keleş, Talha Keleş tarafından kuruldu.

Keleşler Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi Kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde 100.00,00 TL sermaye bedeli ile Aziz Keleş tarafından kuruldu.

Keleşler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Keleş, Hasan Keleş, Talha Keleş tarafından kuruldu.

Keleşler Grup Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Keleşler Grup Turizm Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Keleş tarafından kuruldu.

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keleş tarafından kuruldu. 

Keleşler Organizasyon Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler Organizasyon Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keleş ve Nazım Keleş ortaklığında kuruldu.

Keleşler Grup Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler Grup Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Muharrem Keleş tarafından Beylikdüzü’nde 20 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Celaloğlu Motto İstanbul adres bilgileri!

Toplam 128 daire ve 12 dükkandan meydana gelen Motto İstanbul projesinde fiyatlar 1+1'ler 298 bin 13 TL'den başlıyor. İşte Celaloğlu Motto İstanbul adres bilgileri...

Deniz İstanbul Keleşoğlu Evleri satış ofisi!

Deniz İstanbul Keleşoğlu Evleri satış ofisi adres ve irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda fiyatlar 520 bin liradan başlıyor...

Dumankaya Adres Sancaktepe daire fiyatları!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Dumankaya Adres Sancaktepe daire fiyatları 3+1'ler 372 bin 240 tl'den başlıyor.

2003 yılında Sardunya Evleri'nde 104 milyar liraya daire!

2003 yılında Keleşler İnşaat tarafından inşa edilen Samandıra'da inşa edilen Sardunya Evleri'nde bulunan daireler, büyüklüğüne göre, 104 milyar liradan (764 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Adabahçe Evleri adres bilgileri!

Adabahçe Evleri projesinde 3+1 daireler 151 metrekareden, 4+1 daireler 194 metrekareden başlayan alan büyüklüklerine sahip. Proje Gezmişler İnşaat imzasıyla yükseliyor. İşte Adabahçe Evleri adres bilgileri...

Keleş Kardeşler Yapı Malzemeleri Turizm İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Kardeşler Yapı Malzemeleri Turizm İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamuran Keleş, Engin Keleş tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu.

Güler İnfinity adres bilgileri!

Güler İnfinity adres bilgileri Çiftlikköy Merkez Mahallesi Şakir Son Caddesi. No: 81 / 15 Yenişehir / MERSİN olarak belirlendi. Güler İnfinity projesi 60 adet konuttan meydana geliyor

Keleşler adres Haberi

Keleşler adres

Keleşler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Keleş, Hasan Keleş, Talha Keleş tarafından kuruldu.
 

Keleşler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 
1-İÇ VE DIŞ TİCARET Her türlü dayanıklı tüketim malları, bilgisayar ve bilgisayar parçaları, yazıcı, fotokopi makinası ofis büro elektronik cihazları ve bunların sarf malzemeleri, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, televizyon, video, teyp, radyo, mutfak robotları, saç kurutma makinası, müzik seti, fırın, şofben, elektrik süpürgesi, uydu anteni, tv sehpaları, elektrikli ve elektriksiz küçük ev aletleri, elektrikli ısıtıcılar, her türlü elektrik ve elektronik eşya, beyaz eşya, oto teyp, cd çalar, dvd, vcd ve benzeri ürünlerin ve sarf malzemelerinin alımını, satımını ve pazarlamasını, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende olarak yapmak, bakım,...