13 / 05 / 2024

Keleşler iletişim

Keleşler iletişim

Keleşler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Keleş, Hasan Keleş, Talha Keleş tarafından kuruldu.

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Düşler Vadisi iletişim!

Düşler Vadisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek Düşler Vadisi projesinde ön talepler toplanıyor. 

Winlife Pendik iletişim!

Winlife Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ofis veya home-ofis konseptinde 142 daireden oluşan projede 1+1 ve 2+1'ler tasarlandı. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Kartal Propa Vista iletişim!

Kartal Propa Vista iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Propa Vista Rezidans Kartal projesinde 1+1 ve 2+1'ler bulunuyor...

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim!

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Konutları iletişim bilgileri kapsamında satış ofisiyle 0212 663 25 75 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 398 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim!

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 67 bin 300 metrekareden oluşan projede konutlar 42 katlı kule içerisinde yer alacak.

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim!

Bahçeşehir Luxist Residence iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Keleşoğlu İnşaat imzasını taşıyan Luxist Bahçeşehir projesinin bu yıl sonunda satışa sunulması planlanıyor...

Bahçeşehir Luxist Evleri iletişim!

Bahçeşehir Luxist Evleri iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefondan satış ofisiyle irtibat kurabilmek mümkün. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan proje 4 blok halinde hayata geçirilecek.

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim!

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projenin Mercan etabında fiyatlar 520 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları iletişim!

Deniz İstanbul Mercan Konakları iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Keleşoğlu İnşaat projesi Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda fiyatlar 520 bin liradan başlıyor...

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri iletişim!

Yakuplu Deniz İstanbul Mercan Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Keleşler iletişim Haberi

Keleşler iletişim

Keleşler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Keleş, Hasan Keleş, Talha Keleş tarafından kuruldu.
 

Keleşler İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 
1-İÇ VE DIŞ TİCARET Her türlü dayanıklı tüketim malları, bilgisayar ve bilgisayar parçaları, yazıcı, fotokopi makinası ofis büro elektronik cihazları ve bunların sarf malzemeleri, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, televizyon, video, teyp, radyo, mutfak robotları, saç kurutma makinası, müzik seti, fırın, şofben, elektrik süpürgesi, uydu anteni, tv sehpaları, elektrikli ve elektriksiz küçük ev aletleri, elektrikli ısıtıcılar, her türlü elektrik ve elektronik eşya, beyaz eşya, oto teyp, cd çalar, dvd, vcd ve benzeri ürünlerin ve sarf malzemelerinin alımını, satımını ve pazarlamasını, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende olarak yapmak, bakım,...