19 / 07 / 2024

kelkit Hayvancılık ve Besi OSB

kelkit Hayvancılık ve Besi OSB

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Kelkit Hayvancılık ve Besi Organize Sanayi Bölgesi kurulması için yapılan toplantı ilçe halkına umut ışığı oldu.

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gamza Kaçmaz tarafından kuruldu.

Btg Group İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btg Group İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Tayfun Hamtioğlu tarafından kuruldu.

BBK Mimarlık Mühendislik Enerji Gıda Hayvancılık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BBK Mimarlık Mühendislik Enerji Gıda Hayvancılık ve Ticaret Limited Şirketi Barış Kalın ve Kemal Duyan ortaklığında Çekmeköy'de kuruldu.

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Shebb İnşaat Turizm Hayvancılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shebb İnşaat Turizm Hayvancılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Bozdağ tarafından kuruldu.

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasuhzade Tarım Orman İnşaat Hayvancılık Ve Yem Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Fatih’te 2 milyon 250 bin TL sermaye ile Hadi Selimoğlu Ve  Muhammet Masum Tumaç tarafından kuruldu.

Eyüphan Hafriyat İnşaat Taahhüt Hayvancılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüphan Hafriyat İnşaat Taahhüt Hayvancılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Zeyrek tarafından kuruldu.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Recep Çopur tarafından kuruldu.

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

Bayram Yaman Tekstil İnşaat Gıda Tarım Hayvancılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayram Yaman Tekstil İnşaat Gıda Tarım Hayvancılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Yaman tarafından kuruldu.

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Oruç tarafından kuruldu.

Serpo Modern İnşaat Sağlık Hizmetleri Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serpo Modern İnşaat Sağlık Hizmetleri Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Kuru tarafından kuruldu.

kelkit Hayvancılık ve Besi OSB Haberi

kelkit Hayvancılık ve Besi OSB

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Kelkit Hayvancılık ve Besi Organize Sanayi Bölgesi kurulması için yapılan toplantı ilçe halkına umut ışığı oldu.


Toplantıya Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Edip Birşen, İlçe Müdürü Bahadır Nasuhbeyoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aydın,  Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cafer Hirik ve çok sayıda işletme sahibi katıldı.


İlçede ve bölgedeki canlı hayvan potansiyelinin modern bir besicilik anlayışı ile ekonomiye kazandırılmasını sağlayacak olan ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulacak olan Kelkit Hayvancılık ve Besi Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Bölge Müdürlüğü organlarından oluşacak.


Kelkit Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi alanı, Kelkit ilçe sınırları içerisinde, ilçe merkezine yaklaşık 1-2 km mesafede, ilçenin...