07 / 05 / 2024

Keller Williams faiz değerlendirmesi

Keller Williams faiz değerlendirmesi

Keller Williams Türkiye Kurucu Ortağı ve Başkanı Emre Erol, yabancıların Türkiye’deki konut alımının geçen sene mayıs ayına göre yüzde 72 artmasının en büyük sebebinin döviz kurlarındaki yükselme olduğunu söyledi.

Fed yöneticisi açıkladı! Faiz ne zaman düşecek?

ABD Merkez Bankası Fed faizleri yükseltmeyi sürdürürken New York Fed Başkanı John Williams, faiz oranının gelecek sene düşmeye başlamasını bekliyor.

Konut fiyatlarındaki yükseliş sürecek! Ev alacaklar dikkat! 

Keller Williams Alesta Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Emin Toka, konut fiyatlarındaki yükselişin süreceğini belirterek, sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

İzmir’den ev almak avantajlı mı?

Keller Williams’in İzmir ofisini kuran Neşet Birlik, Müge Ertuna ve Emine Er, gayrimenkul piyasasını masaya yatırdı. 500’ün üzerinde de kiralama yaptılar

Ege Perla'daki konut ve ofisleri Platin Emlak Danışmanlık satacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ege Perla'da yer alan şirket mülkiyetindeki konut ve ofislerin satışı için Platin Emlak Danışmanlık A.Ş. (Keller Williams)'den hizmet alacak.

Keller Williams’tan Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Gümüşpala'daki TC MEB Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı sağladı.

Keller Williams Adana’da faaliyete başladı!

Dünya genelinde 780’in üzerinde bölge müdürlüğü ve 170 bini aşkın danışman ile gayrimenkul pazarlama sektöründe faaliyetlerini sürdüren Keller Williams Adana’da faaliyete başladı.

Keller Williams Çekmeköy ofisi açıldı!

Dünya çapında en fazla danışma sahip Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, Çekmeköy Bölge Müdürlüğü yeni ofisi açıldı.

Miami Türk yatırımcı için çok cazip!

Miami'de "Keller Williams Miami Beach'in bünyesinde hizmet veren profesyonel Emlak Danışmanı Atilla Ozan Yıldız, Türklerin Miami'ye ciddi bir ilgisi olduğunu belirtti.

Keller Williams Bodrum açıldı!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren yabancı menşeli firmalar pazardaki hakimiyetlerini her geçen yıl biraz daha artırırken, Keller Williams Bodrum’daki yeni bölge müdürlüğü binasını hizmete sundu.

Kademeli faiz artırımı gerekli!

San Francisco Fed Başkanı Williams, ekonomiyi yolunda tutabilmek için kademeli faiz artırımı gerektiğini söyledi.

Bağdat Caddesi'ndeki dükkanlar boşalıyor!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, İstanbul’un en gözde caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi’ndeki taşınma trendini mercek altına aldı.

Keller Williams, 10'ncu bölge müdürlüğünü Beylikdüzü'nde açtı!

Türkiye’de sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde faaliyet gösterecek olan KW Kristal Bölge Müdürlüğü'nün açılış töreni 200’e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Keller Williams faiz değerlendirmesi Haberi

Keller Williams faiz değerlendirmesi

Keller Williams Türkiye Kurucu Ortağı ve Başkanı Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun yayınladığı konut satış istatistiklerini değerlendirdi. TUİK’in verilerine göre, bu sene yabancıların Türkiye’deki konut alımında geçtiğimiz yıla kıyasla büyük bir artış yaşandı. 2013 yılında yabancılara Türkiye’de 4451 konut satılırken bu rakam bu yılın aynı döneminde 6804’e yükseldi. Bu da yüzde 53’e varan bir artış demek. Bu yılın ilk 5 ayında yabancıların en çok konut aldığı il 2 bin 538 konutla Antalya oldu. Antalya’yı 1917 konut satışıyla İstanbul ve 448 konut satışıyla Aydın takip etti.


Konut fiyatları yabancılar için cazip oldu


31 Mayıs 2014 Merkez Bankası döviz satış kuru ile 31 Mayıs 2013’teki döviz kuru karşılaştırıldığında dolarda yüzde 23, euroda ise yüzde 43 civarında bir artış görüldüğüne dikkat çeken Keller Williams...