01 / 05 / 2024

Keller Williams şubeleri

Keller Williams şubeleri

Dünya genelinde 780’in üzerinde bölge müdürlüğü ve 170 bini aşkın danışman ile gayrimenkul pazarlama sektöründe faaliyetlerini sürdüren Keller Williams Adana’da faaliyete başladı.

Keller Williams, Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı!

Keller Williams Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı. Güldamlası, Beylikdüzü bölgesinin gayrimenkul potansiyeline dikkat çekerek “80 danışman sayısına ulaşarak bölgenin en önemli gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz” dedi.

Keller Williams yeni şubesini Bodrum'da hizmete açtı!

ABD'nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul şirketi Keller Williams, Türkiye pazarındaki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Firma yeni şubesini Bodrum'da açtı..

Keller Williams 7. Bölge Müdürlüğü Bodrum’da!

Keller Williams 7. Bölge Müdürlüğü Bodrum’da. Ufuk Gürül ve Burak Gözüm ortaklığı ile açılan Bodrum Bölge Müdürlüğü Keller Williams’ın Türkiye’de ki 7’inci bölge müdürlüğünü olma özelliği taşıyor.

Keller Williams'ın yüzlerce danışmanından Red Day yardımı!

ABD' nin en büyük gayrimenkul danışmanlık firması olan Keller Williams' ın yüzlerce danışmanı sosyal sorumluluk projesine katılıyor. Keller Williams 'ın yüzlerce danışmanından Red Day yardımı...

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Konut fiyatlarındaki yükseliş sürecek! Ev alacaklar dikkat! 

Keller Williams Alesta Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Emin Toka, konut fiyatlarındaki yükselişin süreceğini belirterek, sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Robbie Williams ve Ayda Field çifti 49,5 milyon dolara malikane satın aldı!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve eşi Ayda Field milyonlarca dolarlık malikanelerini satarak yerine 49,5 milyon dolara konut satın aldı. İşte ayrıntılar...

Robbie Williams Wiltshire'daki evini satıyor!

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams Wiltshire'daki evini, 1,35 milyon sterlin zararına satışa çıkardı. 

Serena Williams, Beverly Hills’teki villasını 7.5 milyon dolara satıyor!

Serena Williams, Beverly Hills’teki son teknolojiyle tasarlanan; barı, mahzeni, havuzu, spor odası ve geniş bir bahçesi bulunan villasını satıyor...

Robbie Williams Cenevre'den villa satın aldı!

Dünyaca İngiliz ünlü şarkıcı Robbie Williams, ailesiyle bir süredir kaldığı Cenevre’den 240 milyon TL'ye villa satın aldı. 

Robbie Williams geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı!

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, karantinada geçirmek için geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı. 

Endeksa Dijital Sohbetler’in dördüncüsü 16 Ocak'ta!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom, sektörün önde gelen isimleri ile yaptığı Dijital Sohbetler serisini sürdürüyor. Dijital Sohbetler’in 16 Ocak tarihindeki konuğu Keller Williams Türkiye ve KKTC Ülke Direktörü Emre Erol olacak.

Robin Williams'ın Kuzey California'daki evi satılıyor!

Birçok filmde rol alan Robin Williams'ın 2014 yılında hayatını kaybettiği Kuzey California'daki evi 7.25 milyon dolara satışa çıkarıldı.

İzmir’den ev almak avantajlı mı?

Keller Williams’in İzmir ofisini kuran Neşet Birlik, Müge Ertuna ve Emine Er, gayrimenkul piyasasını masaya yatırdı. 500’ün üzerinde de kiralama yaptılar

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Ege Perla'daki konut ve ofisleri Platin Emlak Danışmanlık satacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ege Perla'da yer alan şirket mülkiyetindeki konut ve ofislerin satışı için Platin Emlak Danışmanlık A.Ş. (Keller Williams)'den hizmet alacak.

Keller Williams’tan Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Gümüşpala'daki TC MEB Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı sağladı.

Keller Williams şubeleri Haberi

Keller Williams şubeleri

Dünya Gazetesi'nden Eray Şen'in haberine göre; 2014 yılından bu yana gayrimenkul alanındaki hizmetelerini sürdüren Keller Williams  14. Bölge Müdürlüğü, Adana’da Üçgül Ailesi ortaklığında ‘kw Klikya’ markası altında açıldı.

Hizmete giren Keller Williams Türkiye Adana Bölge Müdürlüğü açılışını; Üçgül Ailesi’nden Perihan Üçgül, Adana Ticaret Odası Başkan Vekili Mehmet Şahbaz, Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ülkü Uçar, Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol, Üçgül Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üçgül ve kw Klikya Yönetici Ortağı Turhan Üçgül ile birlikte kesen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yatırıma ve istihdama yönelik her türlü girişimi desteklediklerini söyledi.

Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol açılışta açıklamalar yaptı.Emre Erol çalışmaları ve hedefleri hakkında da bilgiler...