01 / 05 / 2024

Keller Williams ulaşım

Keller Williams ulaşım

Keller Williams, ülkemizde hızla büyümeye başladı. 100 binden fazla danışmanla ABD’de ve Kanada’da zirvede yer alan şirket, Türkiye’de Ankara ve İstanbul’da iki yeni bölge müdürlüğü açarak hedef büyüttü.

Keller Williams'ın yüzlerce danışmanından Red Day yardımı!

ABD' nin en büyük gayrimenkul danışmanlık firması olan Keller Williams' ın yüzlerce danışmanı sosyal sorumluluk projesine katılıyor. Keller Williams 'ın yüzlerce danışmanından Red Day yardımı...

Keller Williams’tan Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Gümüşpala'daki TC MEB Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı sağladı.

Keller Williams Adana’da faaliyete başladı!

Dünya genelinde 780’in üzerinde bölge müdürlüğü ve 170 bini aşkın danışman ile gayrimenkul pazarlama sektöründe faaliyetlerini sürdüren Keller Williams Adana’da faaliyete başladı.

Keller Williams Çekmeköy ofisi açıldı!

Dünya çapında en fazla danışma sahip Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, Çekmeköy Bölge Müdürlüğü yeni ofisi açıldı.

Keller Williams Bodrum açıldı!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren yabancı menşeli firmalar pazardaki hakimiyetlerini her geçen yıl biraz daha artırırken, Keller Williams Bodrum’daki yeni bölge müdürlüğü binasını hizmete sundu.

Keller Williams’tan franchise fırsatları!

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 11 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Keller Williams, Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı!

Keller Williams Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı. Güldamlası, Beylikdüzü bölgesinin gayrimenkul potansiyeline dikkat çekerek “80 danışman sayısına ulaşarak bölgenin en önemli gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz” dedi.

Keller Williams, Fortuna Resort'un danışmanlığını üstlendi!

Türkiye’nin ilk engelli projesi Fortuna Resort, Alanya’nın Demirtaş Mahallesinde inşa edilmekte olup 6 bloktan oluşan ilk etabı hayata geçti. Projenin Türkiye’de satış ve pazarlamasını ise Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü gerçekleştirecek.

Keller Williams Kadıköy'e akülü şarj istasyonu kuracak!

Keller Williams’ın tüm çalışanları, her yıl olduğu gibi bu yıl da Mayıs ayının ikinci Perşembe günü “RED Day”; “Topluma Katkı Günü”nde faaliyet gösterdikleri bölgelerde sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev alacak.

Keller Williams, Türkiye'de büyüyor!

Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye’de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 10 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Keller Williams Bodrum Bölge Müdürlüğü birinci yılını kutluyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Türkiye bünyesinde hizmet veren Bodrum Bölge Müdürlüğü 1. yılını 80 danışmanıyla kutlamanın heyecanını yaşıyor.

Keller Williams Open House etkinliği yarın!

Keller Williams Platin Beşiktaş Bölge Müdürlüğü’nün organize ettiği “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Akmerkez’in 1000 m2’lik Gülaylar Group’a ait ofis katında gerçekleşecek.

Keller Williams'tan sosyal sorumluluk projesi!

Amerikalı Gayrimenkul devi Keller Williams’ın tüm çalışanları, 14 Mayıs Perşembe günü “REDDay”; “Topluma Katkı Günü”nde önceden belirledikleri bölgelerde sosyal sorumluluk faaliyetlerinde aktif olarak görev aldı.

Murat Hazinedar, Keller Williams ekibi ile RED DAY için bir arada!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Keller Williams çalışanları Türkiye’nin en büyük gönüllü yardım organizasyonlarından biri olan RED DAY (Topluma Katkı Günü) için bir araya gelecek.

Keller Williams ulaşım Haberi

Keller Williams ulaşım

Keller Williams, yatırımcı ve liderlerinin belirli aşamalardan geçerek özenle seçildiği “bölge müdürlükleri sistemiyle” sektörde fark yaratıyor.


“Danışmanlar tarafından danışmanlar için” felsefesiyle yönetilen gayrimenkul devi, bu hafta içi önce Ankara Çayyolu’nda daha sonra da İstanbul Çekmeköy’de yeni bölge müdürlükleri açtı. Levent ve Beyoğlu bölge müdürlükleriyle birlikte Türkiye’de toplamda 4 bölge müdürlüğüne ulaşan şirket, önümüzdeki ay Bağdat Caddesi ve İzmir Karşıyaka’da faaliyete başlayacak. Keller Williams yılsonuna kadar Türkiye’de 12 bölge müdürlüğü ile 250 danışmana ulaşmayı hedefliyor.


Ankara’daki ilk bölge müdürlüğü


Yaklaşık 10 yıldır kurumsal gayrimenkul firmalarının temsilciliğini yapan Cem Demirci, gayrimenkul projelerine satış danışmanlığı veren Cef Danışmanlık’ın kurucusu Evren Acar’la bir araya gelerek Keller Williams’ın Ankara’daki ilk bölge müdürlüğü Keller Williams Angora’yı açtı. Ankara'da Çayyolu, Beysukent, İncek bölgelerinde ağırlıklı olarak hizmet veren Cem Demirci,...