11 / 05 / 2024

Kemal Arif

Kemal Arif

Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına tecrübeli bir isim olan Kemal Arif atandı. Arif doğal kaynak yatırım ve ticareti, gayrimenkul geliştirme ve spor yatırım gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdi...

Namık Kemal Kaya kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Üyesi Mimar Namık Kemal Kaya kimdir? Namık Kemal Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Namık Kemal Kaya, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Kemal Kılıçdaroğlu TMMOB ile bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Songül ve beraberindeki heyeti ile bir araya geldi.

Kemalöz pazar yeri yıl sonuna tamamlanıyor!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte yapımı devam eden Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri’nde çalışmaların olumlu yönde seyir ettiğini kaydetti.

Kemal Güleryüz kimdir?

İNTES Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Güleryüz kimdir? Kemal Güleryüz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kemal Güleryüz, ne zamandan beri İNTES'te hizmet veriyor? İşte Kemal Güleryüz...

2000 yılında Orhan Kemal Müzesi açılmış!

2000 yılında Türk edebiyatının ölümsüz kalemlerinden Orhan Kemal'in adı Cihangir'de kurulan müze ile yaşayacakmış. Orhan Kemal'in oğlu Işık Öğütçü tarafından satın alınarak müzeye dönüştürülen binada yazara ait eserlerde sergilenecekmiş.

Şehitkamil Hacı Arif ve Pervin Yentur Camii'nin temeli atıldı!

Şehitkamil Belediyesi’nin destekleriyle Gaziantepli hayırsever işadamı Hacı Arif ve eşi Pervin Yentur tarafından yaptırılan Hacı Arif ve Pervin Yentur Camii’nin temel atma töreni dualarla atıldı.

Menemen Gazi Mustafa Kemal Mahallesi çevre düzeni planı askıda!

İzmir Menemen İlçesi, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Tarım Alanı olarak belirlenmesine ilişkin İÇDP-5169,5 plan işlem nolu 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Sancaktepe'de Yaşar Kemal Parkı açıldı!

Sancaktepe Belediyesi tarafından hizmete açılan Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı’nın içinde bulunan parkın adına Türk Edebiyatı’nın usta ismi merhum Yaşar Kemal’in adı verildi.

Kemal Kılıçdaroğlu vizyon projesini yarın açıklayacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomi içerikli yeni projesini yarın İstanbul'da açıklayacak. Kılıçdaroğlu'nun yarın saat 10.00'da Conrad Otel'de "Vizyon Proje"nin sunumunu yapacağı kaydedildi.

Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu yenileniyor!

Karaman Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kemal Kaynaş Stadyumu’nda bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. 15 Temmuz 2015 tarihine kadar çalışmaların tamamlanması planlanıyor.

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Cami yenilenecek!

Avcılar Belediye Meclisi, Mustafa Kemal Paşa Merkez Cami’nin yenilenmesi için belediyeye ait 588 m²’lik arsanın bedelsiz olarak Diyanet İşleri Başkanlığı adına İlçe Müftülüğüne tahsisine oybirliğiyle karar vererek, caminin yeniden yapımının yolunu açtı.

Kemal Kılıçdaroğlu: 3. havalimanını durdurmayız!

Kemal Kılıçdaroğlu, "Öncelikle projelerin fizibilitesine bakarız. “Onlar başlattı, biz durduralım” mantığıyla yaklaşmayız. İstanbul’a 3’üncü köprü projesi yürüyor. İktidara gelirsek projenin çevreye verdiği zararı azaltmanın yolunu ararız. " dedi.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi’nin ortak hizmet projesi olan “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi” Projesi, Narlıdere 2.İnönü Mahallesi’nde gerçekleştirilen törenle halka tanıtıldı.

Kemal Arif Haberi

Kemal Arif


Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına tecrübeli bir isim olan Kemal Arif atandı…


1986 yılında Kazakistan’dadoğan Kemal Arif, 2003 yılında British International School İstanbul’da lise eğitimini tamamladıktan  sonra Koç Üniversitesi İşletme Bölümü’ne girdi. 2005 yılında öğrenci değişim programı ile Fransa’da Bordeaux Ecole De Management’de eğitim görme hakkı kazanan Arif, 2006 yılında London School of Economics and Political Science lisans programına devam edip, 2007 yılında Londra’dan mezun oldu. 


2010 yılında yüksek lisans eğitimi gördüğü Webster University St. Louis Missouri’de Liderlik ve Yönetim Fakültesi’nden mezun olan Arif, eğitimini ‘Master Yüksek Lisans’ şeref derecesiyle tamamladı. 


Kariyerine 2008 yılında Londra’da Merill Lynch Investment Banking’de çalışarak başlayan Kemal Arif, sırasıyla Hyde Park Hedge Fund ve Morgan Capital Partners’te 2 yıl boyunca görev aldı. 


2010 yılında aynı...