04 / 05 / 2024

kemal bekaroğlu adana arsa fiyatları açıklaması

kemal bekaroğlu adana arsa fiyatları açıklaması

Adana'da son dönemlerde, konut fiyatlarının Türkiye ortalamasının üzerinde yükselmesine, arsa sıkıntısının yol açtığı, yeni imar alanlarının açılması durumunda fiyatların düşeceği belirtildi...

Adanalı depremzedelerin evleri ücretsiz teslim edilecek!

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken, cumhurbaşkanı adayları mitingler yaparak vaatlerini açıklıyor. CHP lideri ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Adana'da depremzedelere evlerinin ve iş yerlerinin depreme dayanıklı hale getirileceğini söyledi. Ücretsiz yapacak ve sorumluların haklarını geri vereceğ

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Asbat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Asbat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alptekin Polat ve Hilmi Kemal Çolakoğlu ortaklığında kuruldu.

Ph Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ph Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Alptekin Polat ve Hilmi Kemal Çolakoğlu ortaklığında kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan konut kiralarına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son zamanlarda artan konut kiralarıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan TOKİ borçları açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'ya gitti. ‘Afet Borçlandırma Senedi’ imzalatılmak istenen vatandaşların tepkisi gündeme gelirken Kemal Kılıçdaroğlu da dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılaşma yanıtı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yanan orman arazileri" ilgili ifadelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İzmir deprem konutları çağrısı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen 6.9 şiddetindeki depremde konutları yıkılan vatandaşlarla görüştü. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul'a ilişkin dikkat çeken açıklama!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılmak amacıyla gittiği Gaziantep'te  ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Acele kamulaştırma kararları TBMM'de!

Acele kamulaştırma kararları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Katıldığı bir televizyon programında Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul Projesi'nde yer alan firmaların ödemelerinin yapılmayacağını dile getirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'daki imar mağdurlarıyla bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesi'nde başlatılan imar uygulamasıyla mağdur olduğunu iddia eden bir grup mülk sahibiyle bir araya geldi.

kemal bekaroğlu adana arsa fiyatları açıklaması Haberi

kemal bekaroğlu adana arsa fiyatları açıklaması

Adana'da son dönemlerde, konut fiyatlarının Türkiye ortalamasının üzerinde yükselmesine, arsa sıkıntısının yol açtığı, yeni imar alanlarının açılması durumunda fiyatların düşeceği belirtildi. 


Maliyet fiyatı arttırıyor 

Adana'da 1995 yılından bu yana faaliyet gösterdiği yapı sektöründe, binlerce nitelikli konutun altında imzası bulunan Bekaroğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bekaroğlu, konut fiyatlarını arttıran en önemli girdinin, yüksek arsa maliyetleri olduğunu söyledi. 


Şehirde arsa sıkıntısı var 

Adana'da Gürselpaşa Mahallesi'ni örnek vererek, dünün verimli tarım alanı ve narenciye bölgesinin bugün şehrin çekim merkezi olduğunu hatırlatan Bekaroğlu, "Daire fiyatlarında, normal piyasa koşullarının üzerinde bir fiyat artışı olduğu doğrudur. Bunun nedeni ise şehirde inşaat yapacak yeterli alan bulunmamasından dolayı yaşanan arsa sıkıntısıdır." dedi. 


Yüksek bedeller isteniyor 

Arsa sıkıntısı baş gösterince, kalan sınırlı sayıda arsa için yüksek bedeller istendiğini ve müteahhitlerin de bu yüksek...