21 / 07 / 2024

Kemal Çolak

Kemal Çolak

Nevpanel Yapı Maden Üretim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Çolak tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ali Selim Aydın ve Ali Kemal Çolak ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Çolak İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çolak İnşaat Yapı Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Kemal Ekşi imzasıyla kuruldu.

Sancaktepe'de Yaşar Kemal Parkı açıldı!

Sancaktepe Belediyesi tarafından hizmete açılan Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı’nın içinde bulunan parkın adına Türk Edebiyatı’nın usta ismi merhum Yaşar Kemal’in adı verildi.

Kemal Kılıçdaroğlu vizyon projesini yarın açıklayacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomi içerikli yeni projesini yarın İstanbul'da açıklayacak. Kılıçdaroğlu'nun yarın saat 10.00'da Conrad Otel'de "Vizyon Proje"nin sunumunu yapacağı kaydedildi.

Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu yenileniyor!

Karaman Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kemal Kaynaş Stadyumu’nda bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. 15 Temmuz 2015 tarihine kadar çalışmaların tamamlanması planlanıyor.

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Cami yenilenecek!

Avcılar Belediye Meclisi, Mustafa Kemal Paşa Merkez Cami’nin yenilenmesi için belediyeye ait 588 m²’lik arsanın bedelsiz olarak Diyanet İşleri Başkanlığı adına İlçe Müftülüğüne tahsisine oybirliğiyle karar vererek, caminin yeniden yapımının yolunu açtı.

Kemal Kılıçdaroğlu: 3. havalimanını durdurmayız!

Kemal Kılıçdaroğlu, "Öncelikle projelerin fizibilitesine bakarız. “Onlar başlattı, biz durduralım” mantığıyla yaklaşmayız. İstanbul’a 3’üncü köprü projesi yürüyor. İktidara gelirsek projenin çevreye verdiği zararı azaltmanın yolunu ararız. " dedi.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi’nin ortak hizmet projesi olan “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi” Projesi, Narlıdere 2.İnönü Mahallesi’nde gerçekleştirilen törenle halka tanıtıldı.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi Projesi, 2. İnönü Mahallesi'nde gerçekleştirilen törenle İzmirlilere tanıtıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi, Narlıdere'ye hayat verecek, nefes aldıracak' dedi.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi bugün tanıtılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi'nin ortak projesi 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi' proje tanıtım töreni ile kamuoyunu duyurulacak.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi 18 Nisan'da tanıtılacak!

Narlıdere “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’ 18 Nisan 2015, Cumartesi günü Saat: 11.00'da ikinci İnönü Mahallesinde bulunan inşaat alanında gerçekleştirilecek tören ile vatandaşlara tanıtılacak.

Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi imar planı askıda!

Ankara Çankaya ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi, 13911 ada 8 parselde hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Genç Çolak Yapı İnşaat Mimarlık Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Genç Çolak Yapı İnşaat Mimarlık Alüminyum Limited Şirketi, Ömer Genç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Kağıthane, Hürriyet Mahallesi, Dr. Cemil Bengü Caddesi'nde kuruldu.

Kemal Çolak Haberi

Kemal Çolak

Nevpanel Yapı Maden Üretim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Çolak tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. Nevpanel Yapı Maden Üretim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Nevpanel Yapı Maden Üretim İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Bağdat Caddesi, Çolakoğlu İş Merkezi,...