27 / 04 / 2024

Kemal Demir projeleri

Kemal Demir projeleri

Mimar Kemal Demir kimdir? Mimar Kemal Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Kemal Demir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Kemal Demir...

Vedat Demiröz'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyükelçiliklere yazdığı Kanal İstanbul mektubuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Dekar DK Konut'un acı günü! İsmail Kemal Demiröz vefat etti! 

Dekar DK Konut iş ortağı Demiröz Ailesi'nin babası İsmail Kemal Demiröz, hayatını kaybetti. 

Asyapı Demir Çelik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asyapı Demir Çelik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Polen Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Polen Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cesur ve Kemal Demir ortaklığında kuruldu.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Hicaz Demir Yolu'nun restore edilmesi planlanıyor!

İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi, Sultan 2. Abdülhamid döneminin önemli projeleri arasında yer alan Hicaz Demir Yolu'nun restorasyon çalışmaları için Ürdün'de toplandı.

Antalya'ya erişecek demir yolu projelerinde çalışmalar tam gaz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Turizm kenti Antalya'nın demir yolu bağlantısının yapılması lazım. Antalya'ya erişecek demir yolu projesinin etüt projeleri devam ediyor. Hedefimiz, önümüzdeki yıl bitirip onun da bir an önce inşaatına başlamak" dedi.

Demir İnşaat’tan sigortalı Kurban Bayramı Kampanyası!

Gayrimenkul sektöründe 33 yıldır markalı konut projeleri geliştiren Demir İnşaat, Kurban Bayramı’nda ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 16’lara varan iskonto fırsatı sunuyor.

Kardez İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardez İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kemal Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Demir İnşaat 3 projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı!

Demir İnşaat, Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına Demir Romance, Ayışığı Butik ve Demir La Vida projeleri ile katılıyor.

Demir İnşaat kredi faizlerini 0.70’e sabitledi!

Gayrimenkul sektöründe 32 yıllık tecrübeye sahip GYODER üyesi Demir İnşaat, Gayrimenkulde güç birliği “Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye” mottosuyla Demir Romance ve Demir La Vida projeleri için cazip bir kampanya başlattı.

Kemal Küçükcan: Kentsel dönüşüme bütüncül yaklaşılmalı!

Müteahhit Kemal Küçükcan, ''Eski yerleşim alanlarıyla yeni yerleşim alanlarının kentsel dönüşüm projeleri; Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, sorumluluğunda ve koordinasyonunda konuya bütüncül yaklaşılmalı''dedi.

Demir İnşaat projeleri yatırımcının yüzünü güldürdü!

İnşaat sektörünün öncü markası Demir İnşaat, 2015’te teslimatı yapılan Demir Romance, yapımı devam eden Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerinde yüksek oranda prim sağladı.

Kemal Demir projeleri Haberi

Kemal Demir projeleri

Kemal Demir kimdir?

Kemal Demir, 1963 yılında Kayseri'de doğdu.  Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden Lisans (1985) mezun oldu.


Kemal Demir, Yüksek Lisansı 1988 yılında, Doktorayı 2000 yılında aldı.


1985 yılından itibaren serbest mimarlık faaliyetlerini sürdürdü. 


Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde 1993-2005 yılları arasında yarı zamanlı, 2005 yılından itibaren Öğretim Görevlisi olarak eğitim çalışmalarına devam...