16 / 05 / 2024

Kemal Karabıçak

Kemal Karabıçak

KML Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Kemal Karabıçak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak 2015 tarihinde Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Canan Sokak'ta kuruldu.

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Çakır ve Orhan Çakır otaklığında kuruldu.

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Vedat Demiröz'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyükelçiliklere yazdığı Kanal İstanbul mektubuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Uşak Belediyesi'nden 26.2 milyon TL'ye satılık 27 gayrimenkul!

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Yeşil Karaağaç, Bölme, Fevzi Çakmak ve Kemalöz Mahallesi'nde yer alan 27 gayrimenkulü 26 milyon 262 bin 135 TL'ye satıyor...

Nemeks Makine Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nemeks Makine Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Karabıçak tarafından kuruldu.

Karabük'teki 50 dönümlük arazi Organize Sanayi Bölgesi'ne kazandırılacak!

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş yaptığı açıklamada, Karabük'teki 50 dönümlük arazinin OSB'ye kazandırılacağını söyledi.

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Esenyurt'taki 37 katlı gökdelen için kaçak iddiası!

İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Esenyurt'ta 37 katlı gökdelenin 17 katının kaçak olarak inşa edilmesi nedeniyle harekete geçti. Yapılan çalışmalarda Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt hakkında soruşturma izni verildi.

Ankara Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı iddiaları mecliste!

Ankara'da bulunan Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı ve çeşitli projelere dahil edileceği iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabıyık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karabük Eskipazar Devlet Hastanesi binasının akıbeti mecliste!

Karabük ilinde 2017 yılında açılan Eskipazar Devlet Hastane binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Aksoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Serik Belediyesi'nde arazi rüşveti iddiası!

Kemal Kılıçdaroğlu, AK Partili Serik Belediye Başkanı'nın iki bakan, AK Parti ve MHP milletvekilleriyle yaptığı bir toplantıda deniz kenarındaki bir arazi için önceki belediyenin rüşvet aldığı iddiasına ilişkin açıklamalarda bulundu...

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nun akıbeti merak ediliyor!

Zonguldak Kömürspor'un iç sahada maç oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nun 17 bin 160 kişilik butik stadyum haline dönüştürülmesi için projesi çizildi ancak yapımına hala başlanılmadı.

Kemal Karabıçak Haberi

Kemal Karabıçak


KML Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Kemal Karabıçak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu.


KML Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; NALBURİYE İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak.Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet,  edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak.Her türlü nalburiye işleri yapmak.  İNŞAAT  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde...