04 / 05 / 2024

Kemal Karaküçük

Kemal Karaküçük

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası 2016 yılında 1,5 milyon konut satışının planlandığı inşaat ile ilgili sektör raporu hazırladı Karaküçük, inşaat sektör raporunun yaklaşık iki aylık bir çalışma sonucu ortaya çıktığını belirtti.

Kahramanmaraş 2023'te Türkiye'nin ilk 10 ili arasında olacak!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, Kahramanmaraş'ın 2023 hedefinin 5 milyar dolar ihracat ve Türkiye'nin ilk 10 büyük ili arasında girmek olduğunu söyledi.

İnşaat sektörü Türkiye ekonomisinin lokomotifidir!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük 'Türk müteahhitlik sektörü; yaklaşık 2 milyon kişiye direkt istihdam sağlarken bağlı sektörleri ile birlikte bu sayı 5 milyonu aşmaktadır' dedi.

Kemal Karaküçük: Turizmde atılıma ihtiyacımız var!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Kemal Karaküçük, Kahramanmaraş'ın turistik değerlerine sahip çıkılmasının hem kent ekonomisi dolayısıyla da ülke ekonomisi için önemli bir kazanç olacağını vurguladı.

Kahramanmaraş merkezli depremler köyleri nasıl etkiledi? Köylerin ihtiyaçları ve beklentileri neler?

Deprem felaketlerinin ilk etapta arama-kurtarma ekipleri şehirlere ve ilçelere koşarken, kırsal bölgeler en son ulaşılan yerler arasındaydı. Köy Okulları Değişim Ağı KODA da bölge insanları ile yaptıkları görüşmelerden yola çıkarak köylerde yaşayanların ihtiyaçlarını ve beklentilerini tespit etti.

Karakök Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakök Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ramazan Karakök tarafından kuruldu.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul’da kiralar düşecek mi?

İstanbul'daki kira artışlarıyla ilgili açıklamalar yapan Gayrimenkul Danışmanı Mustafa Kemal Işık “Konut kiralarındaki artış trendi sürecek” dedi.

Rize'de yöre mimarisine uygun evler inşa edilecek!

Rize Valisi Kemal Çeber, "Kırsal Alan Yapılaşması" çalışması kapsamında kentte yöre mimarisine uygun inşa edileceğini dile getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'emlak vergisi' çıkışı!

Muhtarlarla video konferans toplantısında buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Emlak vergisini kim alıyor? Belediye başkanı. Yüzde 1'ini de size versin kardeşim. Yüzde 1'i de muhtarların bütçesi olur'' dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Depreme değinerek, süratli bir şekilde kentsel dönüşüm yapacaklarını dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İnsanların hayatını kurtaracağız, istihdam sorununu çözeceğiz büyük ölçüde." şeklinde konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan deprem vergisi sorusu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin sonuçlarıyla ilgili olarak açıklamalar yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan deprem açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'deki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili ve oradaki çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Hızla kentsel dönüşüme ihtiyacımız var!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hızla kentsel dönüşüme ihtiyacımız var. Bürokraside karşılanan engeller var. Bu engellerin süratle aşılmasına ihtiyaç var" açıklamasını yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kiralarda stopaj kaldırılmalı!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, "Kiralarda stopaj kaldırılmalı" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Muhtarlara emlak vergisinden bütçe ayrılsın!

Ankara'da kadın muhtarlarla biraraya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmasında muhtarlara emlak vergisinden bütçe verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na: Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da İBB’nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Kadıköy’deki gazhane binalarının restorasyon çalışmalarını incelerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi" diye espri yaptı.

Kemal Karaküçük Haberi

Kemal Karaküçük

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası 2016 yılında 1,5 milyon konut satışının planlandığı inşaat ile ilgili sektör raporu hazırladı. Türkiye'de en büyük 3'üncü sektör inşaat olurken 600 milyar TL yıllık bilançosu ve 250'ye yakın alt sektörün çatısı konumuyla Türkiye ekonomisinin lokomotifi olduğunu gözler önüne serdi. 


1980 yılında üretim için yola çıkan Kahramanmaraş, 36 yılda başka sektörlerde de kendini ispatladı. Tekstilden elektrik üretimine, elektrikten çimentoya, metal mutfak eşyasından kuyumculuğa kadar başlıca sektörlerin üretim yıldızı olurken onlarca da yan söktüren üreticisi konumuna geldi. Yerli ve yabancı birçok markaya üretim yapan Kahramanmaraş, inşaat sektörünün de yıldızı oldu.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, inşaat sektör raporunun yaklaşık iki aylık bir çalışma sonucu ortaya çıktığını belirterek, "Türkiye'de 3'üncü büyük sektör. İmalat, toptan-...