30 / 04 / 2024

Kemal Olgaç yaşam merkezi

Kemal Olgaç yaşam merkezi

Alzheimer olan annesinin yaşadıklarından etkilenen Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Olgaç, Akasya Bakım ve Yaşam Merkezi’ni açtı..

Ekonomi Eski Bakanı Kemal Derviş yaşamını yitirdi! Kemal Derviş kimdir? Kemal Derviş neden öldü?

2001 krizi sonrası Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı görevini üstlenen Kemal Derviş, 74 yaşında yaşamını yitirdi. Derviş’in bir süredir ABD’de Parkinson rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

Esenyurt Yaşam Merkezi için start verildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, seçim kampanyasında müjdelediği projeler arasında yer alan “Esenyurt Yaşam Merkezi” için de  start verdi.

Kadıköy'e Ekolojik Yaşam Parkı kurulacak!

Kadıköy Belediyesi, Eğitim Mahallesi'nde bulunan Kemal Sunal Parkı'na Ekolojik Yaşam Parkı kuracak. Parka, 60 metrekarelik Kompost Eğitim Merkezi inşa edilecek.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulaması alanındaki en büyük yatırımı olan İzmir Sosyal Yaşam Kampusü, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı törenle hizmete girdi.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü 10 Aralık'ta açılıyor!

Türkiye’nin ilk sosyal yaşam kampüsü, Cumartesi günü İzmir'de açılıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanındaki en büyük yatırımı niteliğini taşıyan dev tesisin açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

Tez Yaşam Yapı Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tez Yaşam Yapı Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Demir tarafından 50 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Tekirdağ Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi merkez kampüste yer alan Sosyal Yaşam Merkezi Yemekhanesi dünden itibaren hizmet vermeye başladı.

Kemal Olgaç 10 adet yaşam merkezi daha kuracak!

Alzheimer olan annesinin yaşadıklarından etkilenen Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Olgaç, Akasya Bakım ve Yaşam Merkezi’ni açtı..

Akasya Yaşlı Bakım ve Yaşam Merkezi Kemal Olgaç tarafından açıldı!

ACIBADEM Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Olgaç, Akasya Yaşlı Bakım ve Yaşam Merkezi'ni kurdu. Olgaç, temel amacın yaşlılara özen göstermek olduğunu belirtti.

Akasya Yaşlı Bakım Yaşam Merkezi açıldı!

KOÇ Allianz Sigorta’nın genel müdürlüğünü yürüten, Allianz Sigorta’da Yönetim Kurulu Üyesi görevini üstlenen ve bir dönem Türkiye Sigorta Birliği Başkanlığı yapan Kemal Olgaç, yaşlı bakım merkezi yatırımına soyunda, Akasya Yaşlı Bakım Yaşam Merkezi’ni açt

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Kemal Özdemir, Uğur Özgören tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak'ta kuruldu.

Yaşam Yapısal Teknolojiler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Yapısal Teknolojiler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kemal Çakmak, Muzaffer Numan Sağun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz tarihinde kuruldu

Crown Park Residenceta yaşam başlıyor! 199 bin TLye!

Babacan Yapı tarafından inşa edilen Crown Park Residence projesinde 4 ay içinde yaşam başlayacak. Projede konut fiyatları 199 bin TL’den başlıyor…

Kemal Olgaç yaşam merkezi Haberi

Kemal Olgaç yaşam merkezi

Alzheimer olan annesinin yaşadıklarından etkilenen Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Olgaç, Akasya Bakım ve Yaşam Merkezi’ni açtı. Olgaç, 8 - 10 merkez daha kuracak. Hem sağlıklı, hem rahatsızlığı olan konuklara kapılarını açtıklarını belirten Olgaç, farklı bir seçenek de sunuyor: “Seyahate gideceğiniz zaman yaşlınızı bırakabilirsiniz. Veya sosyalleşsin diye gündüz bırakıyorsunuz, akşam alıyorsunuz...”


Uzun yıllar Koç Grubu’nda sigorta alanında üst düzey yöneticilik yapan Kemal Olgaç, insanı temel alan bir alanda uğraş vermeye devam ediyor.

Koç Holding’in bağımsız yönetim kurulu üyesi, Avicennia Capital ve Acıbadem Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Olgaç; Acıbadem Sigorta CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Gürcan, Acıbadem Mobil sağlık Hizmetleri Genel Müdürü ve Acıbadem Üniversitesi ASEGEM Merkezi Danışma Kurulu Üyesi Rasim Topuz ve Yatırım Danışmanı Teoman Yenigün ile birlikte...