17 / 05 / 2024

Kemal Tolga Ungun

Kemal Tolga Ungun

THC Turizm Otelcilik Hizmet Taşımacılık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Hakan Enüstün, Cengiz Akar, Kemal Tolga Ungun, Murat Çoban ve Yaşar Tunga Ungun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da kuruldu

Akasya Yaşlı Bakım ve Yaşam Merkezi Kemal Olgaç tarafından açıldı!

ACIBADEM Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Olgaç, Akasya Yaşlı Bakım ve Yaşam Merkezi'ni kurdu. Olgaç, temel amacın yaşlılara özen göstermek olduğunu belirtti.

M. Kemal Fettahoğlu kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üye adayı M. Kemal Fettahoğlu kimdir? M. Kemal Fettahoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte M. Kemal Fettahoğlu...

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ahşap iskele inşaatı başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yapımı için Milli Emlak'tan 425 gün onay beklediği 5 ahşap iskelenin inşaat çalışmalarına başladı..

Yaşar Kemal’in adı Sarıyer'de kurulan kültür merkezine verildi!

Sarıyer Belediyesi Meclisi, Mart ayı toplantısında Türk ve dünya edebiyatının usta ismi Yaşar Kemal’in ve geçtiğimiz günlerde öldürülen Özgecan Aslan’ın isimlerinin Sarıyer’de yaşamasına oy birliği ile karar verdi.

Tolga Türkanık kimdir?

Tolga Türkanık, 1 Mart 2015 itibariyle Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu. Peki, Tolga Türkanık kimdir? Tolga Türkanık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tolga Türkanık...

Tolga Türkanık, Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu!

47 yılı aşkın süredir Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi olarak hizmet veren Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürlük görevine 1 Mart 2015 itibariyle Tolga Türkanık atandı.

Yaşar Kemal’in adı Maltepe’de kurulacak kültür merkezine verilecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Türk edebiyatının dev çınarı Yaşar Kemal’in vefatından ötürü üzüntülerini dile getirerek, Maltepe’de kurulacak kültür merkezine Yaşar Kemal’in adının verileceğini açıkladı

Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu bugün açılıyor!

Bayraklı Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yaptığı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nun açılışını bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak. Açılış öncesi Onur Akın da bir konser verecek.

Kemal Yamankaradeniz: Dünya markası olmak için teknoloji üretmek şart!

Türkiye’nin lider marka ve patent danışmanlığı şirketi Destek Patent’in Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, BUSİAD tarafından düzenlenen Vizyon Söyleşileri etkinliğinde “Marka ve Patentte Global Vizyon” başlıklı bir konuşma yaptı.

Namık Kemal Üniversitesi Muratlı MYO binası teslim edildi!

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Muratlı Meslek Yüksekokulu binasının inşaatının yapım işini üstlenen Aktaş İnşaat firması bina inşaatını, Muratlı Yüksek Öğretim Gönüllüleri Derneği’ne devretti...

Bayraklı'daki Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu açılışa gün sayıyor!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Mustafa Kemal Atatürk spor salonunun açılışına sayılı günler kaldı. Bayraklı ilçesinde, belediye tarafından Adalet Mahallesi’nde yapılan Mustafa Kemal Atatürk spor salonunun açılışı merakla bekleniyor.

İMO Başkanı Tolga Ok İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti..

Tolga Karel evini 1.4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Geçen yıl Survivor'e katılan Tolga Karel, ada dönüşü bile dizilerden teklif alamayınca zor günler geçirmeye başladı. Eşiyle boşanmak üzere olan oyuncu, iki ay önce Beylerbeyi'ndeki dairesini boşaltıp baba evine taşındı.

Kemal Tolga Ungun Haberi

Kemal Tolga Ungun

THC Turizm Otelcilik Hizmet Taşımacılık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Hakan Enüstün, Cengiz Akar, Kemal Tolga Ungun, Murat Çoban ve Yaşar Tunga Ungun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da kuruldu. 



THC Turizm Otelcilik Hizmet Taşımacılık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Turistik otel motel tatil köyü apart pansiyon kamping günü birlik tesisler kurmak kurdurmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


THC Turizm Otelcilik Hizmet Taşımacılık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi adres: Harbiye, Cumhuriyet Caddesi,...