09 / 05 / 2024

Kemal Turanlı

Kemal Turanlı

Turanlı Kardeşler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Turanlı ve Kemal Turanlı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu

Kemal Kılıçdaroğlu TMMOB ile bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Songül ve beraberindeki heyeti ile bir araya geldi.

Kemalöz pazar yeri yıl sonuna tamamlanıyor!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan kentte yapımı devam eden Kemalöz Mahallesi Pazar Yeri’nde çalışmaların olumlu yönde seyir ettiğini kaydetti.

Kemal Güleryüz kimdir?

İNTES Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Güleryüz kimdir? Kemal Güleryüz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kemal Güleryüz, ne zamandan beri İNTES'te hizmet veriyor? İşte Kemal Güleryüz...

2000 yılında Orhan Kemal Müzesi açılmış!

2000 yılında Türk edebiyatının ölümsüz kalemlerinden Orhan Kemal'in adı Cihangir'de kurulan müze ile yaşayacakmış. Orhan Kemal'in oğlu Işık Öğütçü tarafından satın alınarak müzeye dönüştürülen binada yazara ait eserlerde sergilenecekmiş.

Turanlı Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turanlı Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İslam Turanlı 10 bin TL sermaye ile 9 Haziran 2015' te Maltepe, Cevizli Mahallesi, Bağdat Caddesi' nde kuruldu.

Menemen Gazi Mustafa Kemal Mahallesi çevre düzeni planı askıda!

İzmir Menemen İlçesi, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Tarım Alanı olarak belirlenmesine ilişkin İÇDP-5169,5 plan işlem nolu 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Sancaktepe'de Yaşar Kemal Parkı açıldı!

Sancaktepe Belediyesi tarafından hizmete açılan Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı’nın içinde bulunan parkın adına Türk Edebiyatı’nın usta ismi merhum Yaşar Kemal’in adı verildi.

Kemal Kılıçdaroğlu vizyon projesini yarın açıklayacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomi içerikli yeni projesini yarın İstanbul'da açıklayacak. Kılıçdaroğlu'nun yarın saat 10.00'da Conrad Otel'de "Vizyon Proje"nin sunumunu yapacağı kaydedildi.

Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu yenileniyor!

Karaman Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kemal Kaynaş Stadyumu’nda bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. 15 Temmuz 2015 tarihine kadar çalışmaların tamamlanması planlanıyor.

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Cami yenilenecek!

Avcılar Belediye Meclisi, Mustafa Kemal Paşa Merkez Cami’nin yenilenmesi için belediyeye ait 588 m²’lik arsanın bedelsiz olarak Diyanet İşleri Başkanlığı adına İlçe Müftülüğüne tahsisine oybirliğiyle karar vererek, caminin yeniden yapımının yolunu açtı.

Kemal Kılıçdaroğlu: 3. havalimanını durdurmayız!

Kemal Kılıçdaroğlu, "Öncelikle projelerin fizibilitesine bakarız. “Onlar başlattı, biz durduralım” mantığıyla yaklaşmayız. İstanbul’a 3’üncü köprü projesi yürüyor. İktidara gelirsek projenin çevreye verdiği zararı azaltmanın yolunu ararız. " dedi.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi’nin ortak hizmet projesi olan “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi” Projesi, Narlıdere 2.İnönü Mahallesi’nde gerçekleştirilen törenle halka tanıtıldı.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi Projesi, 2. İnönü Mahallesi'nde gerçekleştirilen törenle İzmirlilere tanıtıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi, Narlıdere'ye hayat verecek, nefes aldıracak' dedi.

Kemal Turanlı Haberi

Kemal Turanlı

Turanlı Kardeşler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Turanlı ve Kemal Turanlı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu. Turanlı Kardeşler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Konut toplu konut yol hafriyat her türlü naklşyat ve taşımacılık işleri inşaat müteahhitliği taahhüt işleri inşaatmalzemelerinin alımı satımı taahhüdü imalatı ve pazarlamsını yapmak.Elektrik ve elektronik malzemelerinin alım satımını ve pazarlamasını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Turanlı Kardeşler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fikirtepe, Eğitim Mahallesi, Kasrı Ali Caddesi,...