02 / 05 / 2024

Kemalpaşa OSB projesi

Kemalpaşa OSB projesi

Ege Bölgesi'nin sanayi bölgelerinden birisi olan, bünyesinde 22 bin kişiye istihdam sağlayan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSBİ) Türkiye'deki siyasi ve ekonomik belirsizliklere rağmen yatırımlar sürüyor.

Kemalpaşa OSB'nin projesi İZKA'dan hibe almaya hak kazandı!

KOSBİ, Kemalpaşa Kız Meslek Lisesi ile birlikte, İzmir Kalkınma Ajansı'na (İZKA) sunduğu 'Gıda teknolojisi alanındaki yenilikçi uygulamaların yaygınlaştırılması" konulu projesi başarılı bulunarak hibe almaya hak kazandı.

Loft Albero Country Club Kemalpaşa!

Loft Albero Country Club Kemalpaşa detayları haberimizde yer alıyor. İşte Loft Albero Country Club Kemalpaşa projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu yarın ihaleye çıkıyor!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için yarın ihaleye çıkıyor.

Kemalpaşa Nif Erbek projesi!

Kemalpaşa Nif Erbek projesi ile ilgil detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Kemalpaşa Nif Erbek projesi detayları ve lokasyon bilgisi...

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2. ve 3. Etap için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa 2. Etap ve 3. Etap projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ'den İzmir Kemalpaşa'ya 516 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa 3. Etap projesi için düğmeye bastı. Projede 516 adet konut yer alacak.

TOKİ İzmir Kemalpaşa projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa'da 474 yeni konut inşa edecek.

Kemalpaşa OSB'de 30.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kemalpaşa İcra Dairesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika binası ve müştemilatı olan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 30 milyon 500 TL olarak belirlendi.

TOKİ Kemalpaşa alt gelir için kuralar çekildi!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde TOKİ tarafından alt gelir grubuna yönelik sosyal konut projesi kapsamında yapımı devam eden konutların hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular başladı!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da inşası devam eden konutları için başvurular bugün itibariyle başlıyor. TOKİ tarafından Kemalpaşa ilçesinde yapımına başlanan 679 konut kısa bir süre sonra sahibini bulacak. Peki, TOKİ’nin Kemalpaşa konutları için başvuru şartları neler?

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular yarın başlayacak!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da yapımı devam eden konutları için yarından itibaren müracaatlar alınacak. Kemalpaşa Belediye Başkanı Uğurlu, “Konutlar en kısa sürede hak sahiplerine verilecek” diye açıklama yaptı. 

NG Gayrimenkul Mahalle Kemalpaşa'nın tanıtımı yapıldı!

Komşuluk ilişkilerinin, dostluğun, yardımlaşmanın inancıyla dizayn edilen “Mahalle Kemalpaşa” projesi hayata geçiyor. NG Gayrimenkul projesi "Mahalle Kemalpaşa"nın tanıtımı yapıldı. 

İzmir Kemalpaşa OSB'ye 150 milyon dolarlık yatırım!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ne 150 milyon dolarlık fabrika yatırımı yapıldı. Toplam 90 bin metrekarelik alana sahip seramik fabrikası üretime başladı.

Kemalpaşa OSB projesi Haberi

Kemalpaşa OSB projesi

Ege Bölgesi'nin sanayi bölgelerinden birisi olan, bünyesinde 22 bin kişiye istihdam sağlayan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSBİ) Türkiye'deki siyasi ve ekonomik belirsizliklere rağmen yatırımlar sürüyor. Geçen ay imar planları onaylanarak yeniden ruhsat verme yetkisi kazanan KOSBİ'de tesis kurmak için başvuran 6 firma ruhsat alarak yaklaşık 40 milyon dolarlık yatırım için proje çalışmalarına başladı. Bölgede ruhsat sorunu yüzünden yaklaşık 60 milyon dolarlık yatırım beklerken, ilk etapta 40 milyon dolarlık yatırım hayata geçecek. Bölgede önümüzdeki günlerde de diğer firmaların ruhsatlarını alarak tesislerini kurması bekleniyor. 


KOSBİ, 2015 yılı ikinci Müteşebbis Heyet Toplantısı İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın başkanlığında bölge müdürlüğü binasında gerçekleşti. Toplantıda, bölgede gerçekleşen yatırımlar ve hedeflenen projeler konuşuldu. KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk son 3 ayda gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verirken,...