14 / 05 / 2024

kemalpaşa turizm potansiyeli

kemalpaşa turizm potansiyeli

Kemalpaşa'nın doğal güzelliklerinin yanı sıra kültür turizmi anlamında da ciddi bir potansiyeli olduğuna dikkat çeken Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, kent kimliğini oluşturmada yeni açılımlar yapacaklarını söyledi..

TOKİ Kemalpaşa projesi için başvurular yarın başlayacak!

TOKİ’nin Kemalpaşa’da yapımı devam eden konutları için yarından itibaren müracaatlar alınacak. Kemalpaşa Belediye Başkanı Uğurlu, “Konutlar en kısa sürede hak sahiplerine verilecek” diye açıklama yaptı. 

Kemalpaşa’da TOKİ başvuruları başlıyor!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçede hayata geçirilen TOKİ konutları için başvuruları almaya başlayacaklarını dile getirdi. 

İzmir Kemalpaşa'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Ulucak Mahallesi Taşkahve Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 616 bin 300 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kemalpaşa kentsel dönüşüm planları yine mahkemelik oldu!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bölge halkı, AKP'li belediyenin kentsel dönüşüm planlarına bir kez daha dava açtı.Soğukpınar ve Atatürk Mahallesi için hazırlanan ikinci imar planları da bölge halkı tarafından mahkemeye taşındı.

Kemalpaşa kentsel dönüşüm planları mahkemelik oldu!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projesine bölge halkından tepki geldi. Vatandaşlar, kentsel dönüşüm planlarına bir kez daha dava açtı.

İzmir Kemalpaşa'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli , Kemalpaşa İlçesi, Ulucak Mahallesi Taşkahve Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 616 bin 300 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm planlarına dava açılacak!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projelerine halkın onayı alınmadığı için itiraz eden ve dernekleşmiş olan mahalle sakinleri 2. defa askıya çıkan planlara karşı tekrar dava açacak.

Mahalle Kemalpaşa'da hemen tapu fırsatı!

Sıradışı konseptiyle dikkatleri üzerine çeken Mahalle Kemalpaşa'da eski mahalle konseptini yansıtılıyor. Proje, çocuk öncelikli tasarımı, motorlu araçtan arındırılmış ve ıhlamur kokulu sokaklarıyla fark oluşturuyor.

Başboğa Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başboğa Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Başboğa ve Velat   Başboğa ortaklığında kuruldu. 

Kemalpaşa'da yeniden bir imar çalışması başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Kemalpaşa Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Başkan Arif Uğurlu, bölgede hayata geçireceği hizmetleri anlattı.

İzmir Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü!

İzmir Kemalpaşa Soğukpınar ve Atatürk Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi'nin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü verdi.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm hamlesi!

İzmir'in Kemalpaşa Belediyesi, yerel seçim öncesi kentsel dönüşümü başlatmak için meclisten karar çıkardı ve belediyeyi 5 milyon lira borçlandırdı.

İzmir Kemalpaşa'nın konut alanı sıkıntısı çözülmeli!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Geri Kazanım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi"nin hayata geçmesi için her türlü desteği vereceğini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na ise, ilçedeki konut alanı sıkıntısını çözme çağrısında bulundu. 

kemalpaşa turizm potansiyeli Haberi

kemalpaşa turizm potansiyeli

Kemalpaşa'nın doğal güzelliklerinin yanı sıra kültür turizmi anlamında da ciddi bir potansiyeli olduğuna dikkat çeken Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, kent kimliğini oluşturmada yeni açılımlar yapacaklarını söyledi. Uğurlu, "Kemalpaşa'nın mevcut potansiyelini ortaya çıkartarak, başta İzmirliler olmak üzere Türkiye'nin birçok notasından gelen yurttaşlarımızla birlikte kentimizi turizm destinasyonlarından birisi yapacağız" diye konuştu. 


Tarım ve sanayide öncü Doğa ve kültür turizmi konusunda ciddi çalışmalar yürüttüklerini açıklayan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, kent kimliğinin oluşturulmasında tarım ve sanayinin yanı sıra turizm sektöründen de yararlanacaklarını söyledi. 


Kurudere, Kamberler ve Yiğitler Köyü'nde vatandaşlarla bir araya gelen ve onlara projelerini anlatan Başkan Uğurlu, "Kemalpaşa'nın denizi yok ama muhteşem doğal güzellikleri var. Bunu her fırsatta dile getiriyoruz. Doğa turizmi anlamında muazzam parkurlarımız bulunuyor. İlçemize gelen yurttaşlarımız, başta spor faaliyetleri...