07 / 05 / 2024

Kemer Çıralı kaçak yapı

Kemer Çıralı kaçak yapı

Ulupınar Mahalle Muhtarı ve Ulupınar Çevre Koruma Geliştirme işletme Kooperatifi Başkan Yardımcısı Habib Altınkaya; “Kaçak yapılaşma ve bu konudaki sıkıntılar sona erecek” dedi.

Kemer'de kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Antalya'nın Kemer ilçesinde kaçak yapıların yıkımı sürüyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede kaçak yapılarla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Antalya Kemer'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada Antalya Kemer'de yer alan kaçak yapıların yıkıldığını söyledi.

Kemer’de kaçak yapılaşmaya taviz yok!

İmar kanunu kapsamında ilgili maddede cezaların arttığı söyleyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Kemer’de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceğiz. Yasalar ne diyorsa onu uygulayacağız'' diye konuştu. 

Antalya'da kaçak yapılar için yıkım kararı!

İmar Barışı’nda son haftaya girilirken fırsatçıların Adrasan ve Çıralı’yı hedef seçtiği ortaya çıktı. Antalya'da 105 kaçak ağaç bungalov tespit edildi. Kaçak yapılar için yıkım kararı verildi.

Kemer Çıralı’da kaçak yapılaşma sona erecek!

Ulupınar Mahalle Muhtarı ve Ulupınar Çevre Koruma Geliştirme işletme Kooperatifi Başkan Yardımcısı Habib Altınkaya; “Kaçak yapılaşma ve bu konudaki sıkıntılar sona erecek” dedi.

Antalya Kemer'de kaçak yapılar yıkıldı!

Antalya Kemer'deki Beldibi mahallesinde yıkım çalışmaları yapan belediye ekipleri, bugün de Kemer merkezde, Balık, Dinçer ve Tıraş ailelerinin ortak mülkiyet sahibi oldukları kaçak yapıyı yıkarak, imara uygun hale getirdiler.

Kemer'de bir otelin kaçak olan çatı kısmı yıkıldı!

Antalya Kemer'e bağlı Kiriş Mahallesi'nde bulunan 4 yıldızlı otelin çatı katında kaçak yapılaşma olduğunu tespit eden Kemer Belediyesi ekipleri, yıkım işlemine başladı...

Beldibi'ndeki kaçak yapı yıkımına turizmcilerden destek geldi!

Turizm sezonunun sona ermesiyle Kemer'in Beldibi Mahallesi'ndeki hazine arazisi üzerine yapılmış kaçak yapıların yıkımına başlayan Kemer Belediyesi'ne destek veren turizmciler, Başkan Mustafa Gül'ü ziyaret etti.

Osmangazi'de kaçak işyeri yerle bir edildi!

Son bir ayda kaçak olduğu tespit edilen 5 bina ve bir işyerinin yıkımım gerçekleştiren belediye ekipleri Yeşilova Mahallesi Kemerçeşme Caddesi üzerindeki bir işyerini daha yıktı...

Antalya Kemer'de kaçak yapı yıkım işi yapılacak!

Göynük Belediyesi, kaçak yapı yıkım işi ihalesi açtı

Adana'da Belediye Meclis Üyesi'ne kaçak villa cezası!

Adanada, AK Partili Büyükşehir ve Çukurova İlçe Belediye Meclis üyesi Levent Özveren ile turizmci eşi Müge Sürmeli Özveren, kamu arazisine kaçak villa yaptıkları iddiasıyla 10ar ay hapis cezasına çarptırıldı. Çiftin cezaları ertelendi.

Arnavutköy Belediyesi kaçak yapıları yıktıracak!

Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol  Müdürlüğü, ilçede 2007 ve 2010 yılında yapılmış kaçak binaların yıkılması işini yaptırmak üzere ihale düzenlediğiniduyurdu

Limandan gemiye kaçak boruyla akaryakıt getirdiler!

Sekiz milyar dolarlık hacme ulaştığı öngörülen kaçak akaryakıt sektöründe akıl almaz yöntemler uygulandığı ortaya çıktı. Gümrük ekipleri her gün tonlarca akaryakıt sevkiyatının yapıldığı Mersin limanında zihni sinir projelere taş çıkartan bir yöntem belir

Kemer Çıralı kaçak yapı Haberi

Kemer Çıralı kaçak yapı

Ulupınar Muhtarı ve Ulupınar Çevre Koruma Geliştirme işletme Kooperatifi Başkan Yardımcısı Habib Altınkaya, Çıralı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çıralı’nın en büyük sorunlarından biri olan imar planının hızlı bir şekilde devam etmekte olduğunu söyleyen Altınkaya; “Çıralı doğal SİT alanı olması nedeniyle Koruma Amaçlı İmar Planı yapılmaktadır. İmar çalışması Çevre Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüğü tarafından onaylanarak imza için bakanlıklara gönderilmiştir. En büyük sorunumuz şu anda Çıralı'nın tarım arazisi olması. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın bu alandaki yapılaşmanın yüzde 10’nu geçmemek şartıyla ve kamu yararı almak koşuluyla imara açılmasına uygun bulmuştur. Tabii ki bu kamu yararı hangi bakanlık tarafından alınacağı hususunda sıkıntı devam etmektedir. Görüşmelerimizi sayın Milletvekilimiz Atay Uslu tarafından takip edilmekte. Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman Öztürk...