05 / 05 / 2024

kemer mahallesinde kat sayısı sorunu

kemer mahallesinde kat sayısı sorunu

Aydın’ın Efeler ilçesi Kemer Mahallesi sakinleri, imar kat sayısı nedeniyle mahallelerinin gelişip yenilenememesinden şikayetçi.Kemer Mahalle Muhtarı Şerafettin Yiğitöz, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 1.452 konut için düğmeye basıyor! Başkentlilere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Kusunlar (Doğukent) Mahallesinde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte merakla beklenen ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Kemer NG Phaselis Bay Otel açıldı!

Kemer'de inşa edilen NG Phaselis Bay Otel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı...

Trend GYO Bursa'da kat karşılığı inşaat yapacak!

Trend GYO tarafından Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6.329,05 metrekare büyüklüğündeki Arsa Malikleri ile "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" yapıldı.

ÖİB Antalya'daki gayrimenkulün  imar planı onayladı!

Antalya ili Kemer ilçesi Kemer mahallesinde yer alan 283 ada, 8 ve 9 parsellere ilişkin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı.

Karaman'da 11.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Karaman Ayrancı Belediye Başkanlığı Karaman ili, Ayrancı ilçesi, Dede Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Ayrancı Belediyesine ait arsa üzerinde 11 milyon 150 bin TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Milli Emlak'tan Osmaniye'de kat karşılığı inşaat ihalesi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Fakıuşağı Mahallesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı yapım işi ihale ediyor.

Kütahya Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi 28 Ağustos'ta!

Kütahya Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yer alan Kentsel Çalışma Sahası Tesisleri Alanında bulunan taşınmaz üzerinde kat karşılığı yapım işi ihale ediyor..

Melikgazi Belediyesi'nden 6.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı tarafından Kazım Karabekir Mahallesinde kat karşılığı inşaat yaptırılacak. İhale, 6 Şubat'ta gerçekleşecek..

Marmaris'te yeni yapılara 3 kat sınırı!

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar İçmeler mahallesinde hayata geçirilecek projeleri vatandaşlarla bir araya gelerek anlattı. Başkan Acar bazı turistik tesis alanlarının imar planları 5 kat iken 3 kata düşürüldüğünü açıkladı.

Melikgazi Küçükali'de 8.2 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Küçükali Mahallesinde kat karşılığı 56 adet 142 m² brüt alanlı daire ve 4 adet dükkan inşaatı yapacak. İhaleye çıkacak işin bedeli 8 milyon 228 bin 328 TL olarak belirtiliyor.

Kayseri Küçükali'de 8,4 milyon TL'ye inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Küçükali Mahallesinde kat karşılığı 51 adet daire ve 4 adet dükkân inşaatı yapacak. İhaleye çıkacak işin bedeli 8 milyon 468 bin 279 TL olarak belirtiliyor.

Manisa Kemer Mahallesi turizme kazandırılacak!

Manisa Salihli'deki Kemer Mahallesi'nde turizme kazandırma çalışmaları başladı.Başkan Kayda ve ODTÜ Bilim Heyeti, Kemer Mahallesinde incelemelerde incelemelerde bulundu.

İzmit Belediyesi 105.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmit Belediye Başkanlığı ,Yenidoğan/ Fatih Mahallesinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 22 Şubat'ta yapılacak işin toplam bedeli 105 milyon 491 bin 707 TL olarak belirlendi.

kemer mahallesinde kat sayısı sorunu Haberi

kemer mahallesinde kat sayısı sorunu

Kemer Mahalle Muhtarı Şerafettin Yiğitöz, mahallelinin birçok kez bu sıkıntıyı ilgili mercilere iletmelerine rağmen hala bir çözüme kavuşamadığını söyledi. Yiğitöz, “Aydın’ın bu tarafa kaymasına rağmen kemer mahallesinin es geçilmesi çok garip. Daha önce Aydın Büyükşehir Belediyesi ile görüşüldü fakat buraya kontrollü izin verildiğini ve bu konunun Anıtlar Kurulu ile ilgili olduğu söylenildi. Biz Anıtlar Kurulundan gerekli çalışmaların biran önce yapılmasını, Kemer Mahallesinin gelişmesini ve eski görüntünün de bir an önce yenilenmesini istiyoruz. Mahallemize 3 kat ve 2 kat imar izni veriliyor, dolayısı ile hiçbir müteahhit buraya yanaşmıyor” dedi.


BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDEN DESTEK BEKLİYORLAR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’yla mahalle ziyareti sırasında bu sıkıntılarını paylaştıklarını anımsatan Yiğitöz, “Seçimlerden önce Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu, mahallemizi ziyaret etti. Kendisine sıkıntılarımızı anlattık....