27 / 04 / 2024

kemer yangın haberleri

kemer yangın haberleri

Alınan bilgiye göre, Antalya Kemer ilçesinin Göynük Mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

Antalya'da Vogue Hotel Avantgarde Otel'de yangın!

Antalya'nın Kemer İlçesi Göynük Mahallesi'nde tadilatta olan 5 yıldızlı bir otelde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Boş olan oteldeki yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde yangın!

Alınan bilgiye göre, Antalya Kemer ilçesinin Göynük Mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde yangın!

Antalya'nın Kemer ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde çıkan yangın, hasara neden oldu. Otelde kalanların tedbir amacıyla tahliye edildiği yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Antalya Limak Otel'de yangın çıktı!

Antalya'nın Kemer İlçesi'ne bağlı Kiriş Mahallesi'nde bulunan 5 yıldızlı Limak Otel'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken otelde kalanların tahliyeleri gerçekleşti.

Aydın’da ev yangını çıktı!

Aydın’da meydana gelen ev yangınında 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Kemer Mahallesi Asya Caddesi'ndeki iki katlı binanın birinci katından alevlerin çıktığını gören mahalle sakinleri itfaiyeye haber verdi.

Victoria ve Güney Avustralya eyaletlerinde yangın çıktı!

Hava sıcaklığının 40 dereceyi aşmasıyla Avustralya'nın birçok yerinde yangınlar çıktı. Cumartesi günü ve gecesi iki eyalette yapılan uyarılardan sonra birçok bölgede pazar sabahı yangın haberleri gelmeye başladı.

Antalya Kemer'de bir evde yangın çıktı!

Edinilen bilgiye göre Antalya Kemer' de bir evde yangın çıktı. Kemer ilçesinde bir evde çıkan yangında bir kişi öldü, 3 kişi dumandan etkilendi. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı...

Kemer Devlet Hastanesi inşaatında yangın çıktı!

Kemer'de 2011 yılında temeli atılarak inşaatına başlanan 50 yataklı yeni Kemer Devlet Hastanesi inşaatının çatısında yangın çıktı. Yapım halindeki devlet hastanesinin çatısında çıkan yangın söndürüldü....

Kemer'de Otel servisinde çıkan yangın ormana sıçradı!

Kemer ilçesinde bir otele ait servis minibüsünün motor kısmında, hareket halindeyken yangın çıktı. Sürücüsü tarafından yol kenarına çekilen minibüsten çıkan alevler ormanlık alana sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü..

Antalya'da orman yangını çıktı!

Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Yayla Kuzdere mevkisindeki kızılçam koru ormanında çıkan yangın kontrol altına alındı, çıkan yangında ilk belirlemelere göre 10 hektarlık alan zarar gördü

Antalya Kemer'de yangın çıktı!

Antalya 'nın Kemer İlçesi 'ne bağlı Ulupınar köyü yakınlarında dün akşam saatlerinde çıkan orman yangını panik yarattı kontrol altına alınan yangının çıkış nedeninin araştırıldığı öğrenildi...

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

Adana'da ısı yalıtım malzemeleri üreten fabrikada yangın çıktı!

Adana'da organize sanayi bölgesinde ısı yalıtım malzemeleri üreten bir fabrikada yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

kemer yangın haberleri Haberi

kemer yangın haberleri


Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, Kemer ilçesinin Göynük Mahallesi'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.


Kısa sürede büyüyerek çatıya ulaşan yangını söndürmek için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.


Jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerinin de tedbir aldığı bölgede itfaiye, yangını söndürmek için çalışmalarını...