24 / 07 / 2024

kemeraltı AVM

kemeraltı AVM

Alışveriş merkezleri ve şehrin farklı ilçelerindeki modern mağazaların sunduğu "yeni dünyaya" rağmen, yüzlerce yıllık Kemeraltı Çarşısı, ahilik geleneği, farklı tat, koku ve sesleri eşliğinde her gün 100-150 bin kişiyi ağırlıyor.

İş GYO Mallmarine AVM'nin değeri ne kadar? İşte o rakam!

İş GYO'ya ait Muğla ili, Marmaris ilçesi, Kemeraltı Mahallesi, 2 pafta 119 ada 24 parselde yer alan Mallmarine AVM'de yer alan 30 adet iş yerinin değeri belli oldu. İşte o rakam...

Mallmarine AVM'nin değeri ne kadar?

İş GYO'ya ait Muğla ili, Marmaris ilçesi, Kemeraltı Mahallesi, 2 pafta 119 ada 24 parselde yer alan Mallmarine AVM'nin değerleme raporu yayınlandı. Peki Mallmarine AVM'nin toplam değeri ne kadar?

İş GYO Malmarine AVM kira raporu 2020!

İş GYO, Muğla İli, Marmaris İlçesi, Kemeraltı Mahallesi, 119 ada, 2 Pafta, 24 Parsel'e (Malmarine AVM) ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı.

Mallmarine AVM değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Muğla İli, Marmaris İlçesi, Kemeraltı Mahallesi, 119 ada, 2 Pafta, 24 parseldeki Mallmarine AVM'ye ilişkin değerleme raporu yayınladı...

Mallmarine AVM'nin 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Marmaris Kemeraltı'da yer alan Mallmarine AVM'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kemeraltı, AVM'ye karşı!

Alışveriş merkezleri ve şehrin farklı ilçelerindeki modern mağazaların sunduğu "yeni dünyaya" rağmen, yüzlerce yıllık Kemeraltı Çarşısı, ahilik geleneği, farklı tat, koku ve sesleri eşliğinde her gün 100-150 bin kişiyi ağırlıyor.

Kemeraltı Çarşısı'nda inşaat çalışmaları durdu!

İZMİR’de tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda 4 ay önce yerine AVM yapmak için yıkılan binanın temelinde inşaat çalışmaları, ortaya çıkan tarihi kalıntılar nedeniyle durdurdu.

Muğla Mallmarine AVM'nin 2015 değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla İli, Marmaris İlçesi, Kemeraltı Mahallesi, 119 ada, 2 Pafta, 24 Parsel'de yer alan Mallmarine AVM'nin değerleme raporunu yayınladı.

AVM’li Alsancak Limanı ihalesi yapılacak!

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Oktay Ekinci bugünkü yazısına ‘Kruvaziyer AVM’si ve Kemeraltı' başlığını attı...

Kemeraltı esnafı, alışveriş merkezi kurmaya hazırlanıyor!

Ayrancılar'da AVM kurmak için Ege-Koop ile işbirliği yapan 50 kişilik Kemeraltı esnafı, kent içindeki küçük dükkan sahiplerini mağdur etmeden de alışveriş merkezi işletilebileceğini göstermeyi hedefliyor

AVM ciroları Ekim'de yüzde 12 azaldı!

Fatoş Karahasan bugünkü köşesinde AVM cirolarındaki son duruma yer veriyor

AVM ciroları geçen yıla oranla yüzde 12,6 arttı!

AVM Endeksi'nin Ekim ayı sonuçları açıklandı

AVM ciroları son iki yılın zirvesinde!

Fatoş Karahasan köşesinde bugün AVM cirolarından söz etti

kemeraltı AVM Haberi

kemeraltı AVM

Alışveriş merkezleri ve şehrin farklı ilçelerindeki modern mağazaların sunduğu "yeni dünyaya" rağmen, yüzlerce yıllık Kemeraltı Çarşısı, ahilik geleneği, farklı tat, koku ve sesleri eşliğinde günde 100-150 bin kişiyi ağırlıyor. 


Konak Meydanı'nın sakinliğinin ardından tarihi Kemeraltı Çarşısı'na adım atanlar, bir anda rengarenk kalabalığa karışıyor.


Türkiye'nin "en büyük açık hava çarşısı" olma özelliğine sahip Kemeraltı Çarşısı, sadece Konak Meydanı'ndan değil, sayısız girişinin ardından yüzlerce farklı sokağındaki 12 bin esnafı ve tezgahlarındaki 800 bin çeşit ürünüyle ziyaretçilerine tarihi atmosferde alışveriş olanağı sunuyor. 


Bir dönem çarşıdaki işportacılar ve alışveriş merkezleri modası nedeniyle müşterilerini kaybeden tarihi çarşıyı, son yıllarda yapılan düzenlemelerle her gün en az 100-150 bin kişinin ziyaret ettiği tahmin ediliyor, bu sayı bazı günler 600 bine ulaşıyor.


Sülükten köpeğe, balıktan adaçayına, sünnet kıyafetinden gelinliğe, süpürgeden şekere...