10 / 05 / 2024

kemerçeşme çocuk parkı osmangazi

kemerçeşme çocuk parkı osmangazi

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Kemerçeşme Meydanı ve Çocuk Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Meydan ve çocuk parkı 63 bin metrekare alan üzerine inşa edildi...

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

Kazlıçeşme 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 392 pafta 1629 ada 36 parsel ve bir kısım Park Alanına ilişkin Sur Tecrit Bandı Yenileme Alanı 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım Değ. ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de mitingi alanı ile miting meydanının etrafında fiilen park olarak kullanılan alanı icradan satıyor. Gayrimenkulün  satış bedeli 9 milyon 23 bin TL olarak belirlendi.

Çamçeşme Parkı hizmete girdi!

Pendik Belediyesi tarafından Metro istasyonu çalışmaları nedeni ile kapatılan Çamçeşme Parkı yeniden düzenlendi. Park hizmete açıldı...

Kındılçeşme kamp alanı kullanıma kapatıldı!

Antalya Kemer’deki Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan 1’inci derece doğal sit alanı Kındılçeşme’nin statüsü ‘kamp alanı’ olarak değiştirildi. Kamp alanı yüksek duvarlarla çevrilerek halkın kullanımına kapatıldı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan Anıtkabir'e yapılan çocuk parkı kararı!

Genelkurmay Başkanlığı, Anıttepe’deki Anıtkabir yerleşkesindeki mozole yakınına ve kafeteryanın karşısına yapılan çocuk parkının sökülmesi için emir verdi.

Anıtkabir'de çocuk parkının ne işi var?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan bugün köşesinde "Anıtkabir'e yapılan çocuk parkı"yla ilgili bir yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Anıtkabir'e yapılan çocuk parkı tepki çekti!

Anıtkabir'e mozole yakınına yapılan plastik oyuncaklardan oluşan çocuk parkı, sosyal medyada sert tepkilere neden oldu.

Tunceli Ovacık'ta çocuk parkı inşa edildi!

Tunceli’nin Ovacık İlçe Belediyesi ve Turan Günata ailesinin ortak çalışmasıyla yapılan yeni çocuk parkı, tamamlandı. Parka Günata ismi verildi.

Tokat Kemer'e çocuk parkı ve semt spor sahası inşa edilecek!

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu, ''Çocuk parkı olmayan Kemer Mahallesi’nde Tokat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce çocuk parkı ve semt spor sahası yapılacak.''dedi

İzmit Bağçeşme'deki çocuk parkı hizmete açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından İzmit Bağçeşme çocuk parkı ve yürüyüş yolu çalışması tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı.

Kocaeli Bağçeşme Parkı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından İzmit Bağçeşme’deki çocuk parkının yapımı tamamlandı.

Kemer Kındılçeşme'deki kamp alanı davası sonuçlandı!

Kındılçeşme günübirlik kamp alanı 24 Mart 2004 tarihinde özel bir şirkete kiraya verildi. Bu duruma karşı çıkan Antalya Barosu ve Mimarlar Odası Antalya Şubesi, 10 bireysel müdahilin de katılımıyla 2009 yılında yargıya başvurdu.

kemerçeşme çocuk parkı osmangazi Haberi

kemerçeşme çocuk parkı osmangazi


Bursa merkez Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Kemerçeşme Meydanı ve Çocuk Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. 


Toplam bin 63 metrekare alan üzerine inşa edilen ve içerisinde oturma gruplarının yanı sıra çocuklar için oyun alanının da bulunduğu Kemerçeşme Meydanı ve Çocuk Parkı’nın açılışında konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, şunları söyledi: “Osmangazi’de her mahallemizde kaliteli hizmet üretmeye devam ediyoruz. Otoparklar, Yaşam Merkezleri, Parklar ve Meydanlar ile mahallelerimize nefes aldırıyor, Osmangazi’nin çehresini değiştiriyoruz. Dar ve sıkışık mahallelerimizde kamulaştırmalar ile parklar yaptık, meydanlar yaptık. 5 yılda 150 park ve meydanı Osmangazi’ye kazandırdık. Meydanlar mahallelerin buluşma yerleridir. Meydanlar mahallelerin kültürünü, ruhunu yaşatan sosyal alanlardır. Bu nedenle biz yapabildiğimiz mahallelerimize meydan oluşturmaya, bu alanı bulamadığımız mahallelerimiz için ise hemşehrilerimizin vakit geçirebileceği, çocuklarımızın oyun oynayabileceği alanlar...