29 / 04 / 2024

kemerde kız imam hatip lisesi için arsa bağışı yapıldı

kemerde kız imam hatip lisesi için arsa bağışı yapıldı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kemer ilçesinde, üzerine Kız İmam Hatip Lisesi yapılacak arsayı bağışlayan dede-torun hayırseverler Halil Kale ve Memiş Alp Taşpınar ile protokol imzaladı.

Sivas Merkez Kız İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Sivas'ta yıkımı gerçekleşen Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının inşası sürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan okul inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında bilgiler aldı.

Üsküdar 15 Temmuz Gaziler Kız İmam Hatip Lisesi açıldı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Gaziler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin açılışını yaptı.

Kandıra’nın ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Kocaeli Kandıra’nın ilk kız lisesi olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretime açıldı. Okul Müdürü Hülya Koç, ''Kandıra'nın ilk kız lisesi olan okulumuz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Kemer'de Kız İmam Hatip Lisesi için arsa bağışı yapıldı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kemer ilçesinde, üzerine Kız İmam Hatip Lisesi yapılacak arsayı bağışlayan dede-torun hayırseverler Halil Kale ve Memiş Alp Taşpınar ile protokol imzaladı.

Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılıyor!

Türkiye’nin ilk ve tek Almanca hazırlıklı okulu Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açılıyor. Almanya’da doğup büyüyen Türk hocaların gireceği derslerde öğrenciler, haftada 20 saat Almanca eğitimi alacak.

Konya Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Konya Valisi Muammer Erol huzurunda Apak Mahallesinde mülkiyeti Karapınar Belediye Başkanlığına ait taşınmaz üzerine 24 derslikli Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temel inşaatı başladı.

Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, çeşitli etkinliklere katılmak üzere geldiği Bilecik'te Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan'ı ziyaret etti. Avcı, saha sonra Bilecik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışına katıldı.

Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin temeli, dualar, tekbirler ve Abdurrahman Önül’ün seslendirdiği ilahiler eşliğinde atıldı. Temel atma törenine, Esenyurt İlçe Kaymakamı Ekrem İnci de katıldı...

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin temeli, dualar, tekbirler ve Abdurrahman Önül’ün seslendirdiği ilahiler eşliğinde atıldı.

Başakşehir Kız İmam Hatip Okulu imara uygun mu?

Başakşehir Kız İmam Hatip Okulu Platformu Başakşehir Kız İmam Hatip Okulu hakkında açıklama yaptı. Platform, "İmar planlarına aykırı hiçbir hususun bulunmadığının ilçe kamuoyu ve bölge sakinlerimizce de bilinmesini isteriz" dedi.

Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

TOKİ tarafından yapımı tamamlanan TOKİ Prof. Dr. Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi gerçekleştirilen tören ile eğitime açıldı. Prof Dr. Ömer Dinçer okula kendi isminin verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yıldırım Mahallesi'nde imam hatip ortaokulu ve kız yurdu yapılacak!

Yıldırım Mahallesi'nde bulunan 10.893 metrekare arsa üzerine imam hatip ortaokulu ve kız yurdu yapılacak Turgutlu Eski Devlet Hastanesi ve arsası, İmam Hatip Ortaokulu ve Kız Yurdu yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edildi...

Balıkesir İmam Hatip Lisesi Kız Yurdu inşaatında sona gelindi!

Balıkesir İlme Hizmet Derneği ile Balıkesir İmam Hatip Lisesi Mensupları Derneği tarafından yaptırılan İmam Hatip Lisesi Kız Yurdu inşaatında sona gelindi...

kemerde kız imam hatip lisesi için arsa bağışı yapıldı Haberi

kemerde kız imam hatip lisesi için arsa bağışı yapıldı

Kemer ilçesinde, üzerine Kız İmam Hatip Lisesi yapılacak arsayı bağışlayan dede-torun hayırseverler ile sözleşme imzaladı.Antalya Valisi Münir Karaloğlu "Dede ve torunun birlikte bağış yapmaları bu hayra ayrı bir önem katıyor ve örnek teşkil ediyor. Antalya'da son 15 yılda kamu 3 bin 600 derslik yapmış, 'Eğitime Destek' kapsamında 3 bin 600 derslik de hayırseverler yapmış" dedi. Hayırseverler Halil Kale ve Memiş Alp Taşpınar da, eğitime yapacakları katkıya vesile olan Vali Karaloğlu ve emeği geçenlere teşekkür ederek, mutluluklarını ifade...