04 / 05 / 2024

kemerköy santrali ihalesi

kemerköy santrali ihalesi

Park Holding A.Ş., Çelikler Taahhüt İnşaat - Kalyon İnşaat, Ortak Girişim Grubu, Limak, Elsan Elektrik Gereçleri, IC İçtaş ve Konya Şeker arasında geçen yarışın galibi IC İçtaş Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş oldu...

Çukurova Havalimanı Mart 2022'de açılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, yaptığı açıklamada "Altyapı yatırımları bitti, üstyapıya yönelik ihalesi yapıldı. 2022 yılı mart ayında Allah'ın izniyle Çukurova Havalimanı'nın açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz." şeklinde konuştu.

Kemerköy Evleri'nden 21 milyon TL'ye icradan satılık 2 villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından Eyüpsultan Göktürk Mahallesi'nde bulunan 2 bahçeli kargir villa satışa çıktı. İhalenin bedeli 21 milyon TL olarak belirlendi.

Kırklareli Pehlivanköy TOKİ ihalesi bugün!

Kırklareli Pehlivanköy Kazımdirik Mahallesi 83 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Hamit Altıntop'tan yapı firmasına 'ayıplı mal' davası!

Galatasaray'ın eski topçusu Hamit Altıntop, Kemerköy’deki lüks villasının inşaatı için 2 milyon TL'ye yapı firmasıyla anlaştı. Fakat  ev kendisine eksik teslim edilince şirkete ‘ayıplı mal’ davası açtı.

İstanbul'un yeni film platosu Midwood İstanbul'u organizatör San yapacak!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından büyük bir tanıtımla duyurulan film platosu inşaatında ihaleyi kazanan belli oldu. İddialara göre, 3 ayda 2 şirket kuran organizatör San’a belediyenin en büyük ihalesi verildi.

Amasya teleferik projesi YİD ihalesi 14 Ağustos'ta!

Amasya Belediyesi, şehir merkezi ile Ferhat Tepesi arasında 1.488 metre uzunluğundaki teleferik hattı için YİD ihalesi yapacak. İhale 14 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Emlak Konut imzalı 5 yeni proje yolda!

Emlak Konut GYO tarafından Antalya, İzmir ve İstanbul'da geçtiğimiz yıl ihalesi yapılan 5 arsanın inşaat çalışmaları başlıyor...

TOKİ Ereğli projesinde çalışmalar başladı!

Konya’nın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz yıl ihalesi tamamlanan üçüncü etap TOKİ konutlarının yapılacağı alana şantiyeler kurulmaya başlandı. 

Karaman TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman’da hayata geçirilecek 265 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı.

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut İstanbul Bakırköy Şevketiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu iptal edildi. 

TOKİ'den Erzincan Üzümlü’ye 363 tarımköy konutu!

TOKİ tarafından Erzincan’ın Üzümlü İlçesi, Altınbaşak Beldesi’nde hayata geçirilecek olan 363 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 122 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı.

Yozgat Yenifakılı TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Yozgat, Yenifakılı İlçesi 4. Etap’ta inşa edilecek 224 adet tarımköy konutunun ihalesi yapıldı.

kemerköy santrali ihalesi Haberi

kemerköy santrali ihalesi


Kemerköy ve Yeniköy termik santralleri için açılan ihalede nihai pazarlık yapıldı. Santrallerin özelleştirilmesi için Park Holding A.Ş., Çelikler Taahhüt İnşaat ve Sanayi A.Ş., Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ortak Girişim Grubu,Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., IC İçtaş Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. ve Konya Şeker Sanayi ve Ticaret A.Ş. teklif verdi. 

İhale Muğla ilinde EÜAŞ'a ait; Kemerköy Termik Santrali ile taşınmazlarını, Yeniköy Termik Santrali ile Yeniköy Linyitleri İşletmesi tarafından kullanılan taşınır ve taşınmazların satış yöntemiyle; ilgili maden ruhsatları ve bu ruhsatların kapsadığı maden sahaları ile Kemerköy İskelesi ve geri sahasında bulunan taşınmazların ise işletme hakkı verilmesi yöntemiyle özelleştirilmesini kapsıyor. İki santralin kurulu gücü 1050 megavatla Türkiye'nin toplamının yüzde 30'una denk geliyor. 


İHALEYİ...