21 / 05 / 2024

kemerköy termik santraline kimler teklif verdi

kemerköy termik santraline kimler teklif verdi

Kemerköy ve Yeniköy termik santralleri için Park Holding AŞ, Çelikler Taahhüt İnşaat-Kalyon İnşaat, Limak İnşaat, Elsan Elektrik Gereçleri, IC İçtaş ile Konya Şeker başvuru yaptı

Kemerköy Evleri'nden 21 milyon TL'ye icradan satılık 2 villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından Eyüpsultan Göktürk Mahallesi'nde bulunan 2 bahçeli kargir villa satışa çıktı. İhalenin bedeli 21 milyon TL olarak belirlendi.

Hamit Altıntop'tan yapı firmasına 'ayıplı mal' davası!

Galatasaray'ın eski topçusu Hamit Altıntop, Kemerköy’deki lüks villasının inşaatı için 2 milyon TL'ye yapı firmasıyla anlaştı. Fakat  ev kendisine eksik teslim edilince şirkete ‘ayıplı mal’ davası açtı.

Artvin Kemerköprü köyünde yıkılan tarihi köprü TBMM'de!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Arhavi ilçesi Kemerköprü köyünde yıkılan tarihi köprünün yeniden yapımı ve tarihi parçalarının turizme açılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Çayırhan B Termik Santrali imar planı askıda!

Ankara Çayırhan-B termik santraline ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı...

Silivri Çerkezköy Termik Santrali Çevre Düzeni Planı askıda!

Çerkezköy Termik Santrali için İstanbul Silivri sınırlarında kalan 485 hektar alana ait 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

IC içtaş Kadıncık HES'leri 49 yıl işletecek!

ENERJİ Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), IC içtaş Hidroelektrik ve Termik Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş.'ye ait 2 hidroelektrik santrali (HES) için 49 yıl süreli üretim lisansı verdi.

EPDK'dan IC İçtaş'a 49 yıllık HES üretim lisansı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), IC İçtaş Hidroelektrik ve Termik Enerji Üretim ve Ticaret AŞ'ye ait 2 hidroelektrik santrali (HES) için 49 yıl süreli üretim lisansı verildi.

IC İçtaş ve Limak'tan Gökova Körfezi'ne çimento fabrikası!

IC İçtaş ve Limak Holding, Gökova Körfezi'ndeki Yeniköy-Kemerköy termik santralinin ardından aynı lokasyonda çimento fabrikası kuracak. 150 milyon dolara mal olacak fabrika 2019'da üretime başlayacak.

Haliç-Karadeniz Sahra Raylı Sistem Hattı için düğmeye basıldı!

Haliç kıyısında bulunan Silahtarağa termik santraline kömür taşımak için kurulan "Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili (Dekovil) Raylı Sistem Hattı"nın yeniden hayata geçiyor.

Manisa Salihli’nin Mahalleleri'nde asfalt çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesi Çökelek, Pazarköy, Kemerdamları, Kurttutan, Kemerköy ve Kale güzergahında mahalleleri birbirine bağlayan yolda asfalt çalışmasına başladı.

Bursa Demirtaş Termik Santrali'ne ikinci kez durdurma!

Bursa 2’nci İdare Mahkemesi, Demirtaş'ta yapılmak istenen termik santral hakkında ikinci kez yürütmeyi durdurma kararı aldı. Proje çevreciler, akademik odalar ve bölge sakinlerinin tepkisine neden olmuştu.

14 yılda 919 HES ve 565 termik santral kuruldu!

2002’den bugüne 439’u 10 MWm’nin altında 919 HES projesi için elektrik üretim lisansı verildi, 2013’te mikro HES’lerden vazgeçilince termik santralda lisanslanan kurulu güç yüzde 50 arttı.

Hopa Termik Santrali ve İnebolu Limanı'nda özelleştirme!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hopa Termik Santrali taşınmazları ve İnebolu Limanı ile Mardin ve İstanbul'daki 3 taşınmazın özelleştirilme ihalesi gerçekleşti. İhaleye en yüksek teklif 76 milyon TL olarak Eti Bakır A.Ş. tarafından verildi.

kemerköy termik santraline kimler teklif verdi Haberi

kemerköy termik santraline kimler teklif verdi


Kemerköy ve Yeniköy termik santrallerinin özelleştirme ihalesine 6 teklif geldi.


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ'ye ait Kemerköy Termik Santrali ile Kemerköy Termik Santrali tarafından kullanılan taşınmazların, Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ'ye ait Yeniköy Termik Santrali, Yeniköy Linyitleri İşletmesi tarafından kullanılan taşınır ile taşınmazlar, Yeniköy Linyitleri İşletmesi'nin üzerinde bulunduğu taşınmazlar ile Yeniköy Termik Santrali tarafından kullanılan taşınmazların "satış" yöntemi ile ilgili maden ruhsatları ve bu ruhsatların kapsadığı maden sahaları ile Kemerköy İskelesi ve geri sahasında bulunan taşınmazların (Kemerköy Liman Sahası) "işletme hakkının verilmesi" yöntemi ile bir bütün halinde özelleştirme ihalesinde başvuru süresi dün sona erdi.


Açıklamaya göre, ön yeterlilik ve teklif için başvuran katılımcılar şöyle:


- Park Holding A.Ş.


- Çelikler Taahhüt İnşaat ve...